Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Déjà vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

125 # Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2006 om 00:00.
Het nieuwe jaar is alweer begonnen en ik wil u vanaf deze plek een gezond en gelukkig 2006 wensen. U maakt als bezoeker Misdefinitie wat het is. Uw bezoek aan de website, uw reacties, uw opmerkingen via de mail en andere communicatiemiddelen en uw overige bijdragen aan de website maken het interessant om door te gaan. U geeft daarvoor de motivatie. Nog steeds probeer ik u met enige regelmaat te vermaken met een verfrissende kijk op maatschappelijke problemen en misstanden. Vandaar mijn dankwoord aan ieder op wie het van toepassing is. Ook in 2006 hoop ik u vaak terug te zien op deze website. Met u blik ik nu graag terug op een wervelend 2005.

In een jaar tijd kan er veel gebeuren. Sinds vorig jaar is het aantal artikelen op Misdefinitie uitgegroeid van 10 naar 125. Eind augustus 2004 zijn we begonnen en met een frisse doorstart in okotober 2004 kan ik nu in 2006 nog steeds zeggen dat het geen eendagsvlieg project betreft. We zijn hier om te blijven en als het aan mij ligt gaat het nog een tijd zo door. Al was het maar omdat ik recent weer de rekening van de hostingprovider heb moeten dokken.

Een deel van de mentaliteit van de bezoekers is dit jaar erg veranderd. Vorig jaar kreeg de website nog veelvuldig te maken met vervelende bezoekers die helemaal niet blij waren met de kritische blik op zaken waar zij mee geconfronteerd. De website was net begonnen en de weerstand tegen de nieuwkomer was groot. Het was niet politiek correct en te hard vond men. De media zwijgt sindsdien de website dood, maar aangezien de website gewoon via Google te vinden is op het internet kunnen we toch op een gestaag oplopende bezoekersstroom rekenen die bovendien steeds minder vrees krijgt om een bericht te posten op deze website. Toegegeven, er wordt relatief weinig gepost. Maar als er gepost wordt, zijn de commentaren heel divers van aard. We kennen zowel voor- als tegenstanders. Het is goed om te vernemen dat zelfs de tegenstanders zich netjes gedragen en er geen puinzooi van maken. Mijn complimenten. Ik roep iedereen op om de website te blijven bezoeken en vooral ook te reageren. Ook in het nieuwe jaar blijft de reactiemogelijkheid open voor bezoekers zonder zich te registreren. Daarmee geef ik mede het vertrouwen aan die ik in bezoekers van een kwalitatief hoogstaande website heb. De drempel om te reageren zal vooralsnog zo laag mogelijk gehouden worden.

Natuurlijk waren er ook vervelende momenten. Nare commentaren op bepaalde nieuwsartikelen (ik zal geen namen noemen), bijtende spot die het niveau van sarcasme niet eens haalt en zeer negatieve opmerkingen en scheldkannonades over mijn persoonlijke leven. In dat soort gevallen is het vaak nodig om het commentaar te verwijderen. Sommige mensen zagen dat als censuur, maar dat bleken veelal de mensen te zijn die zich er juist schuldig aan maakten. Ook heb ik er een nieuwe stalker bij. Informatica-nerd Mark Platvoet van de HvA ziet het nog gebeuren dat de HvA zijn opleiding moeilijker gaat maken door mijn publicaties en dat hij dan geen kans meer heeft om zijn opleiding te halen. Sinds die tijd probeert hij met stalking, spam en drogredeneringen op de website de webmaster onderuit te halen. Wij kunnen dat alleen maar zielig vinden en laten hem verder in zijn sop gaarkoken. Evenals vervelende mails van anderen. Bedreigingen zijn kinderachtig en flauw. Ik maak geen geheim van wie ik ben en wat ik denk. Helaas ben ik zo wel een makkelijk mikpunt geworden van mensen met onfrisse bedoelingen.

Afgelopen jaar is er nogal wat gebeurd. Het jaar 2005 was voor ons het jaar van de politiestaat, de allochtoon, terrorisme en de discriminatie van autochtonen. Allochtonen bleken de de grote racisten te zijn in Nederland en Turken konden hun handen niet thuishouden. We mochten ook vernemen waar de multi-culturele bezetting toe leidt. Tot overmaat van ramp zijn Marokkanen ook nog eens vaker psychisch gestoord.

Als tegenprestatie werd er wel eens een Marokkaanse te grazen genomen. Bleekwater werkte niet. Zoals u ziet bekeken we de zaken altijd van alle kanten en schromen we niet beide kanten ter sprake te brengen.

Op het gebied van het onderwijs hebben we ook een aantal trends mogen aanschouwen. Zo zijn er op diverse universiteiten speciale bachelors en masters voor moslims en viert indoctrinatie hoogtij op islamscholen. Jongeren blijken het op school sowieso moeilijk te hebben, aangezien automutilatie een steeds groter wordend probleem vormt.

Over onderwijs gesproken: in 2005 is ook gebleken dat uw webmaster een waardeloze leraar is. Althans naar de mening van de heren Kwakernaat en Poelmann van het Nicolaas Lyceum te Amsterdam. Ach, het vak wiskunde bleek toch met uitsterven te zijn bedreigd. En door berichten over rassenhaat is het te verwachten dat er ooit wel eens een keer de pleuris uitbreekt.

Extreem links heeft ook meerdere malen van zich laten horen terwijl aan de rechterkant Michiel Smit bedreigd wordt nadat de rechtelijke macht al eerder haar ware aard heeft laten zien door openlijk het moslimterrorisme te steunen. Aan de rechterkant bleek men nogal verdeeld te zijn qua politiek. Toch timmert "rechts" flink aan de weg. Zo ook de Nationale Alliantie. We zullen er komend jaar nog wel meer over horen.

De HvA werd ook niet vergeten. Het schandaal met de adressen kreeg namelijk nog een staartje. Ik kan u nu alvast verklappen dat er nog een staartje kwam en dat Misdefinitie de HvA nog een kans gaat geven in het nieuwe jaar. Dat kan erg leuk worden. Voorspellingen uit De misdefinitie van de HvA waren immers uitgekomen. We hadden gewoon die-hard gelijk. Ik merk ook nog op dat men spammen op de HvA ook nog niet verleerd bleek te zijn.

Wat gaat 2006 ons brengen? Niemand kan dat met zekerheid zeggen, maar ik kan u wel alvast een aantal onderwerpen noemen waar Misdefinitie zich mee bezig gaat houden het komende jaar. Allereerst natuurlijk een aantal lopende actuele zaken die aan het einde van 2005 net niet behandeld zijn. We hebben er nog een aantal liggen. Verder nogmaals de HvA. Ik ontvang signalen dat het allemaal zoveel beter is geworden. Dat gaat op een originele manier getest worden. Schakelprogramma's om via een niet-aanverwante bacheloropleiding naar een master te komen wekken nog ook steeds de interesse. Plagiaat is een leuk onderdeel. Schaamteloos jatten van misdefinitie.nl is al ontoelaatbaar, maar op universiteiten natuurlijk ook.

Aangezien de actualiteit lang niet altijd interessant is kunt u tussendoor een aantal columns verwachten. Nieuw Rechts en de Nationale Alliantie zijn vanwege hun underdokpositie een gewild onderwerp. Een aantal misverstanden rond de Misdefinitie worden uit de weg geruimd, ik ga eens in op het halen en waarde van titels en aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn. Goedkoop bleek al eerder duurkoop te zijn. Over duurkoop en oplichting gesproken: we zien E-dentify ook vast weer terug. Weet u het nog? Budgethosting die mensen geld aftroggelt en ze vervolgens opzadelt met bizarre downtimes en storingen. Deze kinderen blijven boeien, maar ze mogen niet stout zijn. Anders kent Martijn wel een passende straf.

Qua functionaliteit en mogelijkheden van de website zal er ook het een en ander kunnen veranderen. Misdefinitie is onder andere betrokken bij evaluatie-onderzoek van een opleiding. U hoorde daar vrij weinig over, maar u kunt er vanuit gaan dat dergelijke zaken die niet uit de actualiteit komen door Misdefinitie zelf onderzocht worden. Daarom duren updates en verschijnen in sommige perioden wat langer. De "Getal en Ruimte" uitwerkingen worden gul gedownload. Blijkbaar wordt hiermee een behoefte vervuld. Uitbreiding is te verwachten. De registratieprocedure voor accounts zal ook een opknapbeurt krijgen. Velen weten het niet, maar als u via het forum een account registreert geldt die registratie ook voor de voorpagina. Ik ben nog aan het zoeken naar de beste manier om daar iets beters voor te maken. Wellicht is een "schoolbank.nl" achtig idee om registraties per school of onderwijsinstelling te doen een aardige oplossing. We zouden het idee dan gewoon kunnen jatten.

Uiteraard blijft misdefinitie.nl zich ook in 2006 inzetten voor meer openheid over zaken die nu nog in de taboesfeer liggen, het duidelijk benoemen en uiteenzetten van problemen, het vanuit verschillende invalshoeken kritisch bekijken van maatschappelijke vraagstukken en het ter sprake brengen van wantoestanden en doofpotaffaires. We hebben uw hulp daar hard bij nodig. Ziet u iets wat niet door de beugel kan? Heeft u informatie of een onderwerp dat typisch op misdefinitie.nl zou moeten verschijnen? Of kunt u op een andere manier uw bijdrage leveren aan deze website? Mail het ons of geef het door als reactie op het forum of onder artikelen. Ik bijt overigens niet. Ik stel het op prijs als mensen zich registreren op deze site en bijdragen aan de discussies.

Gelukkig nieuwjaar en pas op met het vuurwerk. Dat mensen zichzelf verwonden is tot daaraan toe, maar anderen worden liever niet het slachtoffer van uw experimenten.
Reacties: 5
Pagina's: 1

Reactie door Bastiaan (gast) op 01-01-2006 om 19:56.
Vindt u niet dat er wat weinig gereageerd wordt? Ik wel, en dat is jammer van de prima site!

Reactie door Bastiaan (gast) op 01-01-2006 om 19:56.
En u natuurlijk ook gelukkig nieuwjaar, bijna vergeten....

Reactie door Misdefinitie op 01-01-2006 om 22:59.
Het aantal reacties is inderdaad niet erg hoog. Wellicht omdat de website niet veel bekendheid geniet en er ook geen reclame wordt gemaakt. De meeste bezoekers komen binnen via een zoekmachine omdat ze opzoek zijn naar bepaalde informatie. Zij voelen blijkbaar niet de behoefte om ook een reactie te plaatsen. Heel begrijpelijk, want de gemiddelde internetter kent tientallen sites en kan natuurlijk niet overal gaan posten. Dat doe ik zelf ook niet.

Grote websites zijn ook niet in een keer groot geworden. Groei gaat in het begin ontzettend langzaam, maar als het eenmaal loopt komen er steeds meer bezoekers. Soms krijgen ze zelfs een groot duwtje in de rug. Fok! is bijvoorbeeld groot geworden omdat ze in 1999, een periode waarin er nog niet zoveel weblogs waren, een platform aanboden om te praten over het programma Big Brother.

Kleine websites moeten het zeker in het begin vooral hebben van mond-tot-mond reclame. Ik heb goede hoop dat als de website bekender wordt er ook meer bezoekers en meer reacties verschijnen. We zullen zien wat het nieuwe jaar ons brengt.

Reactie door Rick (gast) op 19-01-2006 om 16:19.
Mag ik vragen waarom u in uw post meermalen in de 'wij' vorm praat? Ik was in de veronderstelling dat u de enige beheerder van deze website was?

Reactie door Misdefinitie op 20-01-2006 om 10:05.
Een zichtbare beheerder impliceert niet slechts 1 medewerker. Verder is de wij-vorm heel gebruikelijk als iemand in naam van een organisatie of zijn achterban spreekt.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.