Misˇdeˇfiˇniˇtie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 43 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

22 OM: "Spijbelaars zijn misdadigers" (6)
21 "Ook linkse indoctrinatie op islamschool"
20 CGB: "Afwijzen taalachterstand is rassenhaat"
19 Aangifte voor negerstoel van 1000 volt (2)
18 Master of Terrorism aan de VU (10)
17 PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie (2)
16 Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles (10)
15 SP-kinderen die vragen verspillen ons geld (6)
14 NieuwRechts is voor avondklok kut-Marokkanen (2)
13 Meneer Tönissen van de HvA is een leugenaar (23)
12 Schoolbank.nl ruikt het grote geld (7)
11 Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! (23)
10 Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005
9 Hack eens een servertje (24)
8 Downtime: world offline op de webhost (4)
7 Adresgegevens 1782 HvA-Studenten op straat
6 Reünie: de confrontatie
5 Downtime website door volle server (3)
4 Het Parool valt uitgever aan. (2)
3 De miljoenendans: heruitgave boek een feit! (3)

10 # Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2005 om 00:00.
Het nieuwe jaar is aangebroken. Een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Via deze weg wil ik graag iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar wensen. Mijn dank gaat uit naar de mensen die misdefinitie.nl mogelijk maken, de bezoekers van de website, de lezers van het boek en iedereen die op zijn manier een bijdrage heeft geleverd aan het onderwijs en de maatschappij. Ik steek m'n nek weliswaar uit voor de mensen die op de een of andere manier in het gedrang komen door wat we hier "misdefinities" noemen, maar dat kan ik natuurlijk niet alleen. Ik hoop daarom dat mensen ook in 2005 hun steentje zullen bijdragen zodat we samen het gevecht tegen de onrechtvaardige politieke correctheid (die eigenlijk een hoop misdaden bedekt) kunnen aangaan.

Het jaar 2004 is niet ongemerkt aan ons voorbij gegaan. Aan het begin van het jaar bestond misdefinitie.nl nog niet en niemand had kunnen vermoeden dat er in dit jaar een website opgezet zou worden die kanten van het onderwijs belicht die veel mensen niet voor mogelijk hebben gehouden. 2004 was een hectisch jaar. Niet alleen voor deze website, maar voor de hele maatschappij. Hoewel de plannen voor het boek en de website van voor 2003 stammen, bleek het in 2004 moeilijk om iets van de grond te krijgen. De ellende die keer op keer beschreven werd in de media zorgde ervoor dat er keer op keer een uitstel nodig was om het boek te publiceren. Zo konden we het bijvoorbeeld niet maken het boek op de markt te brengen als er net in de media een incident over geweld op scholen verscheen of als er net een ramp gaande was.

Uiteindelijk viel de publicatie en de bekendmaking van het boek in dezelfde periode dat de heer Van Gogh om het leven werd gebracht om het uiten van zijn mening. Opeens leek de vrijheid van meningsuiting niet meer vanzelfsprekend. De angst begon de mensen te beheersen, want tegenwoordig lijk je niks meer te mogen zeggen. Het duidelijke signaal dat een dergelijke moord afgeeft aan de maatschappij in de vorm van "in Nederland moet men gewoon de vrijheid hebben om zijn mening te kunnen zeggen en schrijven" bleek niet bij iedereen even goed te zijn aangekomen.

Zo vonden een aantal mensen het nodig om bedreigingen te uiten. Zij waren van mening dat de misstanden op de HvA niet in de publiciteit mochten komen. Anderen probeerden mij door middel van beledigingen af te laten zien van verdere publicatie van het boek. De HvA probeerde mij op een juridische manier de mond te snoeren. Gelukkig had misdefinitie.nl reeds voor de publicatie laten onderzoeken of zij kans van slagen hadden. Nee dus. Politiek correcte papegaaien van het type dat zelfs de holocaust zouden kunnen ontkennen probeerden door stelselmatig te ontkennen de werkelijke boodschap van het boek te verbloemen. Ik lag zwaar onder vuur, maar het is ze desondanks niet gelukt het boek te verbieden. Het blijft een vorm van het vrije woord.

Als er iets is wat 2004 ons geleerd heeft is dat verborgen misstanden niet eeuwig verborgen kunnen worden. 2004 was dan ook het jaar van de opkomende weblog. Iedereen die een beetje kon schrijven opende op internet een website of maakte gebruik van de mogelijkheden bij bestaande sites om ervaringen en gebeurtenissen aan de wereld kenbaar te maken. Ik merk op dat mensen het zat zijn om de misstanden te moeten slikken. Het moet uit de doofpot en dat hebben veel mensen laten merken ook. Ondanks de laffe acties van tegenstanders die veelal op het gebied van dreiging, het aanjagen van angst, schaamte en vernedering lagen.

Gelukkig waren er ook hartverwarmende steunbetuigingen van mensen die het een goed initiatief vonden. Mensen die ook de misstanden hebben meegemaakt staken me een hart onder de riem en meldden anoniem dat ze echt blij waren dat er eindelijk eens iemand opstaat en aan de bel trekt. Daaruit maak ik op dat er wel degelijk een grote behoefte bestaat aan mensen die misstanden naar buiten brengen en de taboesfeer daaromheen verbreken. Ik zou zo de politiek in kunnen, maar ik wil nog langer leven dan vandaag.

Misdefinitie.nl gaat dus ook in 2005 gewoon door. We zijn echter geen anti-HvA site. In tegendeel. Ze zijn slechts 1 van de instellingen waar misstanden voorkomen en ik hoop ook nog steeds dat zij de weg naar de discussie en de daadkrachtige aanpak open houden. Zij kunnen een serieuze sollicitatie van mij tegemoed zien. Uiteraard geschikt voor een item om aan te tonen hoe men met sollicitaties omgaat. ;)

De site richt zich nog altijd primair op misstanden die verborgen blijven doordat ze worden bedolven onder regels en politiek correct geblaat. De HvA is slechts een voorbeeld. Ik benadruk nogmaals dat we geen anti-HvA site zijn. Komt er morgen nieuws binnen over andere onderwijsinstellingen, dan zullen we dat net zo lief plaatsen. Ik roep u allen op om misstanden op uw onderwijsinstelling aan te geven. Andere verborgen misstanden zijn uiteraard ook welkom. Mits ze passen in het kader van deze website.

Het nieuwe jaar gaat ons veel leuks brengen. We gaan onder andere schakelen. Dan bedoel ik niet in een auto, maar in het onderwijs. Zit het wel snor met de schakelprogramma's die universiteiten aanbieden om een masterdiploma te halen? Een interessante discriminatiezaak wordt uit de doeken gedaan. De HvA blijkt geen monopolitie te hebben op discriminatie. Dat mochten ze willen. Riooljournalisten worden kritisch bekeken. Zeker wanneer blijkt dat salon socialisten enkel publiceren over alles wat goed voor links is en alles negeren of zwart maken wat rechts is. We gaan rechtsom en stuiten wederom op discriminatie bij linkse media. U kunt actie verwachten, maar we hebben uw hulp nodig. Post op de site en op het forum, praat met andere mensen over het onderwerp, klaag over de misstanden bij organisaties, geeft stoute scholen bij misdefinitie.nl op en zorg voor naamsbekendheid van onze acties. Ook in 2005 wensen strijden we voor leefbare en veilige onderwijsomgevingen.

De horizon gaat verbreed worden. Misdefinities komen niet alleen voor op de HvA. Zelfs niet alleen in het onderwijs. We vinden ze ook terug tijdens allerlei bureaucratische procedures, sollicitaties en in het politieke gebeuren. Er staan ons nog wat leuke verrassingen te wachten. Vol verwachting op wat komen gaat sluit ik af. Bedankt voor jullie steun en een gelukkig nieuw jaar.

PS: Past u wel op bij het afsteken van het vuurwerk? Ik zie u ook in 2005 graag met alle vingers terug op deze site.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.