Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 38 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

122 Alleen autochtone jubelaars worden bestraft
121 "Neo-nazi" Smit vaker bedreigd na demonisatie
120 Laetitia Griffith: "Amsterdam is asociaal"
119 Rechters steunen moslimterrorisme
118 Rutte: "Studenten zijn luie flikkers"
117 Inholland: "Bachelor of fascism"
116 Neuken en agressief zijn doe je zo
115 Nederland heeft een kort lontje
114 Plagiaat is stout; vermeld altijd de bron!
113 Automutilatie groot probleem onder scholieren (5)
112 PRDV: "Sinterklaas kapoentje..."
111 De VVD neigt naar het fascisme
110 Nederland: "Opgerot met die illegalen"
109 Schriemer: "Kanker-Marokkanen gediscrimineerd"
108 Medewerkers callcentra straks criminelen
107 Nicolaaslyceum: "Ontslag na strafkampregime" [2]
106 Friesland wil meer boeven
105 Gefeliciteerd googlelaars! [Update 2]
104 Racisme toegestaan en nauwelijks bestraft
103 De NS spoort niet

119 # Rechters steunen moslimterrorisme #
Gepost door Misdefinitie op 02-12-2005 om 23:29.
Stel dat u een molotovcocktail naar binnen wilt smijten in een pand in de Julianastraat. 13 januari 2006, natuurlijk op een vrijdag, is het zo ver. Het pand moet plat en u heeft reeds plannen gemaakt, mensen geronseld, oproepen gedaan tot geweld, plattegronden getekend, vluchtroutes uitgedacht en in naam van de radicale jihad nog even een afscheidsvideo opgenomen waarop u "Allah is groot" schreeuwt. U zult die wereldvreemde honden die bovendien verderfelijk gedachtengoed spammen op fora en e-mail wel even te grazen nemen.

U heeft het materiaal al thuisliggen, maar u bent van mening dat u het niet bezit en u heeft al jaren getracht een opleiding te volgen waarvan u verwachtte dat ze u zouden leren om betere bommen te maken dan een ordinaire benzinebom. Niet voor de misdaad, maar omdat u zo gevoelig bent en van knutselen houdt. We zouden denken dat er hier sprake is van het voorbereiden en het ten uitvoer willen brengen van snode misdadige plannen en dat zoiets strafbaar zou moeten zijn. Helaas, verkeerd gedacht. Als u een moslim bent dan mag u het bovenstaande uitvoeren. Bent u een Nederlander, dan wordt u natuurlijk wel opgesloten. Dat behoeft geen nadere uitleg. Rechters in Nederland blijken massaal het moslimterrorisme te steunen.

Dat rechters voornamelijk uit de extreem linkse fascistenhoek komen was al langer bekend. Op dit moment hebben we echter kennis kunnen nemen van niet minder dan drie schokkende en grote zaken waaruit blijkt dat het nu bittere ernst is geworden. Rechters verschuilen zich niet langer achter dikke wetboeken om recht te praten wat krom is. Ze laten nu recht voor zijn raap aan de maatschappij zien dat ze moslimterroristen steunen in het voorbereiden van aanslagen. Achtereen volgens bespreek ik de drie gebeurtenissen waaruit dat gebleken is.


Samir A. is natuurlijk HET voorbeeld dat tot de verbeelding spreekt. De moslimradicaal was openlijk bezig om een terroristische aanslag te plannen. Hij wilde samen met nog zes andere jidhad-strijders een EL-AL vliegtuig op een harde manier laten landen. De rechter moest zeker gedacht hebben dat ze dat bij EL-AL al gewend waren (Bijlmerramp, 1992) en dat het daarom niet zo erg was. "De jongen heeft gewoon een brede fantasie," wordt er gezegd. In die fantasie wilden ze ook nog even aanslagen plegen op ministers en de AIVD; een organisatie die toch al te maken heeft met indringers en infiltranten.

Ach, Samir A. is zo'n lieve jongen. Hij had de medewerkers van de AIVD vast geen pijn gedaan. Vrienden onder elkaar? Het zou me niks verbazen. Meneer wilde zelfs sterven als martelaar. Kunnen we hem niet een handje helpen en hem gevangen zetten in het cellencomplex in Schiphol? Volgens zijn vrouw is hij alleen maar erg geļnteresseerd in Irak en Palestina uit naastenliefde. Mensen opblazen naar Allah doet hij alleen maar voor hun eigen bestwil. Ze zullen daar een goed leven hebben bij de melk, de honing en de eeuwige maagden. Die uiteraard altijd maagd zullen blijven, want dood kan iemand er niet veel meer mee doen. Wie gelooft die loeder nou? Ze was in het bezit van jidhad-literatuur en trainingsvideo's. Dat waren zeker Teleac-cursussen "hoe maak ik een bom".

De misdaad plannen, voorbereiden, de middelen hebben, concrete plannen maken om het te doen en dan nog niet strafbaar zijn? Dat gaat er bij mij niet in. Terwijl ik als Nederlander moet oppassen dat ik niet beboet of in de bak gesmeten wordt voor het drinken van een ßr33zer op het station mag meneer de moslim rustig zijn gang gaan. De rechter vindt echter dat we niet moeten zeiken. Pas als we de lucht in vliegen kan er wat gedaan worden. Moslimterroristen worden daarom gewoon vrijgesproken. Hier is sprake van fascisme! Nederlanders worden wel gestraft als de misdaden voorbereiden.

Maar wacht eens even, er is meer. Het Hof, de Hoge Raad, was ervan overtuigd dat meneer terroristische intenties had. Een strafdossier, huiszoekingen, het vinden van materiaal en voorbereidende plannen vormen volgens de Raad echter geen bewijs. Maar als ik nu zou schrijven dat ik morgen een aanslag ga plegen, dan kan ik me er ook niet op beroepen dat ik me niet heb voorbereid. Dan word ik vannacht uit mijn bed gehaald. Ook vond het Hof de voorbereiding nogal primitief. Zijn ze nu echt zo dom? Er waren zogenaamd geen voorbereidingen, maar ze waren wel primitief. Rechters lijken vandaag de dag niet gehinderd te worden door enige kennis van zaken. Hiermee wordt meteen aangegeven dat je een misdaad wel mag voorbereiden, als je het maar knullig en amateuristisch aanpakt. Dat iemand met huis-, tuin- en keukenmateriaal al een flink explosief kan maken en daarmee flink wat mensen kan verwonden komt niet eens in ze op.

Plattegronden en het in bezit hebben van materialen om een bom mee te maken vond het Hof ook geen bewijs. Wat zien ze in hemelsnaam dan wel als bewijs? Zeker het ras. Een moslim kan het nooit gedaan hebben, maar o wee als u als brave burger een uitlating doet op een website. Dan is het land te klein. De rechter komt tot de belachelijke vrijspraak omdat de materialen die Samir A. zou bezitten niet geschikt waren voor een bom. Leuk om te weten. U kunt dus de middelen voor uw misdaad aanschaffen, overal roepen dat u morgen een politici gaat mollen en pas op het moment van de aanslag uw wapen in goede staat brengen. Dan moet u wel raak schieten, dan krijgt u een taakstraf in plaats van levenslang. Dit toont aan dat rechters graag zien dat terroristen hun daad uitvoeren voordat er überhaupt aan straf gedacht mag worden.

Op de Hogeschool in Leeuwarden zijn terroristen hartelijk welkom. De Hogeschool is dol op moslims en weigert studenten te screenen. U kunt zichzelf bij aan de rand van het gebouw naar de andere wereld brengen waar meer van dat gespuis zich bevindt. Ook de Europese Organisatie ter bescherming van de Rechtsfascistenpositie van gedetineerden (EORG) wil graag dat Samir eerst de kans krijgt u en zichzelf op te blazen. Daarvoor moet hij eerst nog wat chemie-kennis opdoen op zijn voormalige opleiding in Leiden. Hij moet volgens de organisatie een eerlijke kans krijgen zich te ontwikkelen tot terrorist.


Rechters blijken niet alleen moslimterroristen het hand boven het hoofd te houden, maar ook de extreem linkse fascisten van GroenLinks. De fractieleider van GroenLinks vond het nodig om haatposters op te hangen waarop minister Verdonk wordt afgebeeld als tiran die zomaar een paar illegalen heeft laten roosteren in het complex op Schiphol. De brand is dan wel aangestoken door een zwarte, maar dat zijn details die ze even vergeten. Nijmegen is een links bolwerk van internationale socialisten die haat- en lastercampagnes niet schuwen. Ook belediging en geweld is voor dat soort mensen de normaalste zaak van de wereld.

Strafbaar? Wel nee. Smaad, laster en belediging mag. Beledigingen mogen gewoon blijven hangen omdat onze vriendelijke socialisten het gedachtengoed waar de rechters het mee eens zijn verheerlijken. Hoezo is er een scheiding der machten en een onafhankelijke rechtstaat? Kennelijk is beledigen gewoon toegestaan. Als het linkse aangelegenheden betreft uiteraard. Hoe lang zal het duren voordat ze u oppakken als u op een spandoek Wim Kok en Melkert zou bedanken voor het vermoorden van de heer Fortuyn? Of als u op een forum schrijft dat Marijnissen van de SP schuldig is aan het uitmoorden van 80 miljoen mensen onder het Stalin regime omdat hij geen afstand doet van dat regime en hetzelfde communistische systeem bepleit? Rechters staan toe dat linkse fascisten beledigen en bedreigen op spandoeken.

Dit is echter Nederland en hier kan alles. Het kan nog gekker. Verdonk en PH Dommer worden aangeklaagd voor moord. Het zou me niet verbazen als ze daadwerkelijk problemen krijgen.


Linkse autochtonen blijken steeds vaker geronseld te worden voor de jihad. Allah belooft u mooie vrouwen als u zichzelf opblaast. Daardoor radicaliseren landverraders in hoog tempo nadat ze gehersenspoeld zijn. Strafbaar? Wel nee. U heeft gewoon pech. Op een dag laat uw vrouw haar snor staan, loopt ze in een rok en trekt ze een theedoek over haar hoofd.

In de media heeft u deze week een voorbeeld kunnen aantreffen van een moslima waartegen niks gedaan mocht worden. Ongeacht zware verdenkingen. Bekend is dat de vrouw banden heeft met de hofstadgroep. Volgens de rechter is dat geen bewijs. Deelname aan een criminele organisatie (wel degelijk strafbaar!) betekent volgens de rechter nog niet dat iemand ook criminele dingen gaat doen. Nee nee. Tuurlijk niet. De politie heeft ook bandjes gevonden met teksten die oproepen tot de heilige oorlog. Ook dat is geen bewijs, want de vrouw zegt doodleuk dat het materiaal dat gevonden is in haar woning niet van haar is. Tuurlijk. Terroristen hebben explosieven die niet van hen zijn. Pedofielen hebben kinderporno dat niet van hen is. Moordenaars hebben wapens die niet van hen zijn. Geloof u het? Ik niet. Dit ruikt naar facisme. De anti-fascisten van toen zijn nu de facisten geworden.

Mijn telefoon en internetverbinding worden afgetapt en gelogd, ik word in de gaten gehouden, ik word opgenomen op video en mijn gangen worden nagetrokken. Ik moet bijna een gele ster op mijn jas dragen en mij ausweis laten zien op straat. Betreft het echter een moslim, dan is het opeens "hinderlijk volgen" en moeten al die activiteiten gestaakt worden. Mag ik dan aub als Nederlander in mijn eigen land ook even wat privacy? Dank u wel. Stelletje politiestaat nazi's. In de oorlog kregen bepaalde groepen ook voorrang om de misdaden te plegen.

De eerlijke Nederlander die nu nog vertrouwen heeft in rechters en rechtspraak is wel erg naļef. Openlijk worden moslims gesteund in hun heilige oorlog tegen het Westen. Voorbereiden, plannen en contacten met duistere figuren is allemaal toegestaan. Ik wil al die hoge pieten dan ook niet hypocriet horen janken als het straks echt fout gaat. Volgens mij is er sprake van een fascistencomplot bij de rechterlijke macht die met middelen zoals de infiltratie bij de AIVD en samenwerking met landelijke terroristennetwerken ons land heeft overgenomen en onder controle wil houden.

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Als we niet ingrijpen is het straks te laat.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.