Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 38 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

122 Alleen autochtone jubelaars worden bestraft
121 "Neo-nazi" Smit vaker bedreigd na demonisatie
120 Laetitia Griffith: "Amsterdam is asociaal"
119 Rechters steunen moslimterrorisme
118 Rutte: "Studenten zijn luie flikkers"
117 Inholland: "Bachelor of fascism"
116 Neuken en agressief zijn doe je zo
115 Nederland heeft een kort lontje
114 Plagiaat is stout; vermeld altijd de bron!
113 Automutilatie groot probleem onder scholieren (5)
112 PRDV: "Sinterklaas kapoentje..."
111 De VVD neigt naar het fascisme
110 Nederland: "Opgerot met die illegalen"
109 Schriemer: "Kanker-Marokkanen gediscrimineerd"
108 Medewerkers callcentra straks criminelen
107 Nicolaaslyceum: "Ontslag na strafkampregime" [2]
106 Friesland wil meer boeven
105 Gefeliciteerd googlelaars! [Update 2]
104 Racisme toegestaan en nauwelijks bestraft
103 De NS spoort niet

122 # Alleen autochtone jubelaars worden bestraft #
Gepost door Misdefinitie op 19-12-2005 om 02:12.
Deze week was een hakenkruis, geplaatst bij afbeeldingen van twee overleden Turkse jongeren, samen met een bijschrift voldoende om voor oproer te zorgen in Enschede. Twee leerlingen van 13 en 14 van het Stedelijk Lyceum in Enschede zouden veel te blij hebben gereageerd op de dood van de Turken. Meteen werd het incident een grof schandaal, want dit kon natuurlijk niet. Waar heftige emoties een rol spelen wordt echter niet vaak nagedacht. Hierdoor vergeet men dat soortgelijke "vergrijpen" die gepleegd werden door allochtonen niet bestraft werden. Nu het autochtone leerlingen betreft worden zij natuurlijk wel opgesloten en bestraft. Hier is sprake van discriminatie jegens autochtonen.

De manier waarop de twee leerlingen hun blijdschap uitten dat er weer twee Turken minder waren is onder andere terug te vinden op Fok!. De illustraties en de tekst lijken duidelijk bedoeld om hun idee kracht bij te zetten. Zo staat 14 voor een reeks van 14 woorden: "We must secure the existance of our people and a future for white children". Of te wel: men is voorstander van het behoud van het witte ras en de twee leerlingen hadden overduidelijk in de gaten dat de dood van twee Turken daaraan bij draagt. Met 88 lijken zij een Hitlergroet te willen maken. De achtste letter van het alfabet is immers een H waardoor "88" gezien kan worden als "Heil Hitler". Tot zover de uitleg. Men stelt dat hier discriminatie aan de gang is, maar er wordt nergens onderscheid gemaakt. Racisme zou natuurlijk ook nog kunnen, ware het niet dat zoiets een domme conclusie zou zijn. Hitler had geen hekel aan deze mensen aangezien er zelfs een moslim eenheid van de waffen SS bestond. Afbeeldingen gebruiken van een regime dat niet "tegen" is duidt nou niet bepaald op racisme.

Die beschuldigingen zijn daarom niet interessant. Wat wel interessant is dat er nu twee autochtone leerlingen zijn opgepakt omdat zij het gewaagd hebben te "jubelen" na de dood van mensen van het "andere ras". Het punt is dat de Nederlandse maatschappij in het verleden meerdere malen geconfronteerd werd met allochtonen die hetzelfde deden, maar dan nog een graadje erger. Zij maakten zich niet alleen schuldig aan het bejubelen van de dood van duizenden westerlingen, maar zij verheerlijkten ook nog de manier waarop de misdaad (moord door terrorisme en afslachting) door daders van hun volk werd gepleegd. Dat is racisme: allochtonen worden niet gestraft voor jubelen en autochtonen wel.

Ik zal het geheugen eens even opfrissen. Na de aanslagen in New York op 11 september waren onze Marokkaanse vrienden een feestje aan het bouwen omdat hun Allah die westerse ongelovigen een lesje had geleerd. Toen de heer Fortuyn in 2002 werd vermoord stonden de allochtonen alweer te juichen. Hetzelfde was het geval toen, weer 2 jaar later, Van Gogh werd afgeslacht.

De allochtonen werden destijds nooit bestraft. Ze werden zelfs niet eens opgepakt. Onder andere in artikel 1 van de Grondwet komt het gelijkheidsbeginsel naar voren. Iedereen dient in gelijke gevallen gelijk behandeld te worden. Aangezien men allochtonen niet straft als zij jubelen bij de dood van iemand uit het andere ras, kan men autochtonen ook niet straffen indien zij hetzelfde doen. Toch zijn de autochtonen opgepakt in afwachting op een eventuele juridische vervolging. Het feit dat dit gebeurt betekent dat er in Nederland wederom autochtonen worden gediscrimineerd ten gunste van allochtonen.

Dat is een zeer ernstige zaak. De rechtelijke macht kennende zullen de autochtonen wel weer moeten buigen. "Maar we zijn geen racisten!" roept justitie. Nee hoor, tuurlijk niet. Mijn inziens is het wel bestraffen van autochtonen en het niet bestraffen van allochtonen zeker wel racisme. Er is namelijk sprake van een ongelijke behandeling in de zin van rassendiscriminatie. "Ja maar, we moeten ze wel vasthouden omdat ze gevaar lopen." Onzin. Er zijn andere manieren om dat te doen dan door ze vast te houden. En het laat weer eens de ware aard van het allochtone tuig zien. Waar wij Nederlanders zelfs tolerant blijven als allochtonen duizenden moorden bejubelen en verheerlijken wilden de Turken al aanzetten tot een heuze rassenrel.

Om de gemoederen te bedaren heeft men propaganda verspreid over alle middelbare scholen in Enschede en er een imam bij betrokken. Ook heeft men de scholieren opgeroepen om vooral niet voor eigen rechter te spelen. Dit is hard nodig, want allochtonen houden er immers van autochtonen te terroriseren. Daar wordt natuurlijk niks aan gedaan. De discriminatie blijft beperkt tot het naaien van autochtonen.

Nu er besproken is dat het geen wat de leerlingen van het Stedelijk Lyceum gedaan hebben geen disciminatie is en dat zij door het handelen van justitie juist het slachtoffer worden van racisme kunnen we gaan kijken naar een aantal bijkomende zaken aan het verhaal. Waarom leert men niet uit het gedrag van die leerlingen? We leven in een gevaarlijke tijd waarin aankomende politieke leiders en opinieschrijvers zonder pardon vermoord kunnen worden. Het vrije woord is aangetast en we mogen niet meer zeggen wat we denken als dat afwijkt van de heersende opvattingen. Wellicht konden de twee leerlingen in dit verhaal hun emoties over de bezetting van ons land nergens kwijt en werd er niet naar ze geluisterd waardoor ze tot een uiting zijn gekomen op internet. Nu wordt er nog steeds niet geluisterd, maar worden ze gewoon opgesloten. Ze hebben echter het recht om gehoord te worden. Laat ze hun verhaal doen zodat we te weten komen waarom ze tot de daad zijn gekomen.

Overigens blijken niet de Nederlanders, maar de Grieken de grootste vreemdelingenhaters te zijn van Europa. Vrij logisch, want zij hebben veel ervaring met Trojaanse paarden. Zij weten als geen ander dat mensen die binnengehaald worden later nogal onplezierig blijken te zijn.

Ik vind het triest om te moeten constateren dat onze autochtone jeugd in tegenstelling tot de allochtonen in ons land niet de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te kunnen uiten. Wanneer kinderen op zo'n manier reageren, dan moeten we onderzoeken of er niet meer aan de hand is. Grote maatschappelijke onlusten en onvrede kunnen de achterliggende gedachten zijn. Waarom pakt men de achterliggende oorzaak van die gedachten niet aan in plaats van kinderen op te sluiten? Zij hebben niet zomaar zo'n hekel gekregen aan Turken dat een dergelijke uiting noodzakelijk was om zich te uiten. Ga dat eerst maar eens onderzoeken. En laat verdomme het racistische gedrag door allochtonen vrijuit te laten gaan ook maar achterwege. Dat strookt niet met onze grondrechten. We zouden dat als bevolking niet moeten accepteren. Het moet eens een keer afgelopen zijn.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.