Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

51 # HvA geeft studiepunten om te spammen #
Gepost door Misdefinitie op 30-04-2005 om 23:21.
Wat doe je als Hogeschool als je opleiding niet deugt en een van je websites nauwelijks bezocht wordt? Juist, dan maak je gebruik van de grote middelen. De HvA probeert een webpagina genaamd ICTRouteplanner hoog in de zoekmachines te krijgen door studenten te ronselen die de site gaan lopen spammen op zo veel mogelijk pagina's en fora. Uiteraard tegen beloning van gratis studiepunten of een gratis pijpbeurt.

Het originele spambericht had de volgende strekking:

ICT Routeplanner website promotie
Jorien Schreuder zoekt twee studenten die kunnen helpen de website ICT Routeplanner zo hoog mogelijk in de ranking bij Google te krijgen. Dat willen we gaan bereiken door de site bij zoveel mogelijk andere sites aan te melden. Een paar dagen werk voor een tweetal. Belangstelling? Neem contact op.


Zelf willen de opdrachtgevers kennelijk ook graag gespamd worden. Dat kan met de volgende gegevens: Jorien Schreuder (j.m.schreuder@hva.nl) of Wilfred Fischer (w.fischer@hva.nl). Tel (020-525)1699. Die gegevens zetten ze zelf openbaar, dus zeuren heeft geen zin.

U zult zich misschien afvragen wat voor "meesterwerk" er schuil gaat achter de pagina. Op de pagina kunt u onder andere uw werkervaring en opleidingsniveau invullen. Vervolgens krijgt u te horen hoe lang u ongeveer bij de HvA bezig bent. Op basis van mijn vooropleiding en kennis verwacht ik dat het programma "minder dan een jaar" aangeeft. Tot mijn verbazing krijg ik na het invullen echter de volgende gegevens te zien:

Bedankt voor het invullen van je aanvraag. Zoals het er nu uitziet zal je studie 4 jaar duren, maar als je precies wilt weten wat je mogelijkheden zijn, neem dan contact op.

4 jaar? Dat is 3 jaar studievertraging. Het wordt ook steeds slechter daar. Ze durven eronder nog te beweren dat het de "kortste" weg naar een HBO diploma in de ICT is. Geen reisadvies van de HvA voor mij. Als ik vertraging wil hebben, dan reis ik wel met het OV. De rest van de website is puur reclame waarin men de opleiding mooier voordoet dan het in werkelijkheid is. Ik raad het u af de website te bezoeken en te promoten. Overigens geeft het posten van e-mailadressen op adult-content websites een leuker effect. Dan krijgen ze daar eindelijk weer eens wat te lezen op niveau.

PS: de URL hier posten is stout. Reclame maken kost geld.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door alexanderpas (gast) op 06-03-2006 om 01:12.
heeft er trouwens al iemand google geinformeerd?

Reactie door Misdefinitie op 06-03-2006 om 02:31.
Het aanmelden van een website bij andere sites en het verzorgen van spam is eigenlijk geen overtreding bij Google. Het is bij veel websites en fora zelf een overtreding van het beleid. Dat maakt het een zaak voor die websites. Het forum of de website waarop de spam plaatsvindt zal daarom moeten ingrijpen. Laten ze het staan, dan gaan ze er min of meer mee akkoord. Daar doet Google niks tegen. Zij gaan er vanuit dat als een verwijzing op een pagina staat, dat gebeurt met toestemming van de beheerder.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.