Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

83 # "Turken zijn net kakkerlakken" #
Gepost door Misdefinitie op 09-08-2005 om 16:52.
"Zo vies als een Turk" schreef men jaren geleden in de Van Dale woordenboeken, een dame in de Telegraaf stelt: "Turken zijn net kakkerlakken" en Osdorp Posse zong enkele jaren geleden: "Je wilt ze wel vertrappen, maar ze blijven zo plakken". Vader Abraham zou zich afvragen waar ze toch vandaan zouden komen. Wel nu, uit het land dat niet bij de EU mag toetreden: Turkije. In hun eigen land zijn de "kakkerlakken" ook al zo aardig en vriendelijk. Vier knappe Nederlandse dames beklagen zich in dat land erover dat de kakkerlakken vingers hebben die overal aanzitten.

Geile Turken blijken het vakantieplezier van de Nederlandse meisjes te vergallen door hen onzedelijk te betasten en te intimideren. Minachtend worden deze kakkerlakken ali's genoemd. Nee, niet Ali B, dat is weer iets anders. "Ali" zou moeten staan voor aanraken, lastig en intimidatie. Een van de ali's ligt er niet wakker van. "Met onze eigen vrouwen is niets te beginnen," stelt de Turk. Die zijn veel te lelijk en willen zelfs hun eigen Turken niet. "Te conservatief." Hij vindt het gedrag van de Turken doodnormaal. De hele winter heeft hij alleen aan z'n pik mogen trekken. "Tijdens de zomer komt de verlossing."

"Ze willen aandacht!" roept de Turk. De meiden denken daar totaal anders over: "Ze zitten zomaar aan je." De Turken zijn dan "op jacht". Met als gevolg: "De mannen zijn vreselijk, zeker als je geen vriend bij je hebt. Als kakkerlakken komen de Ali's uit alle hoeken en gaten. In straatjes, op het strand, overal."

Toch zitten er ook salonsocialisten tussen de meiden. Een van hen stelt: "Er zijn natuurlijk ook veel goede Turken, maar velen kunnen in deze vakantieoorden niet omgaan met Nederlandse vrouwen. Ze denken dat wij zo makkelijk het bed in te krijgen zijn. Dat is het imago dat wij in het buitenland hebben opgebouwd. Misschien moeten we ook de verantwoordelijkheid bij onszelf zoeken."

Natuurlijk. Ali is hitsig, heeft de hele winter niks gehad en wij Nederlanders lopen de hele zomer met "ik ben een hoer, 50 euro P & N" op onze hoofden. Wat zijn ze zielig he? In het kamp van de ali's stelt men: "Wij gaan zeker niet te ver." Maar dat werd alweer achterhaald door de realiteit: "Toch gaat dit allemaal veel te ver. Ze zitten zelfs onder je rokje." De beheerder van het hotel waar ze verbleven strooit met bloemen en de beveiliging hield zijn handen ook niet thuis: "Gisteren stopte een beveiligingsman van de discotheek Robin Hood zijn tong in mijn mond."

En Ali? "Zalig die korte rokjes. Ze willen aandacht en die geven wij. Wij gaan zeker niet te ver." Al draagt een meisje alleen een vingerhoed: NEE = NEE. Een woordvoeder van het Toeristenbureau in Alanya zegt heel politiek correct van deze problemen nooit gehoord te hebben. Maar als het voorkomt zullen ze de mensen doorverwijzen naar de politie en hun eigen handen in onschuld wassen. Wellicht steken ze zelf ook liever hun tong naar binnen. En denk maar niet dat u er goed vanaf komt als u plotseling een arts nodig heeft in dat land. Turkse artsen naaien ook graag en Turken lezen in hun vrije tijd interessante literatuur. Nu weet u ook waarom we Turkije liever niet bij de EU hebben.
Reacties: 7
Pagina's: 1

Reactie door Scully (gast) op 18-08-2005 om 16:58.
Heb zelf in de toeristische sector gewerkt in Turkije. 9/10 van de niet west Europese vrouwen gedragen zich daar als hoeren! Lees maar eens op al die vakantie forums of Nederlandse dames erom vragen of niet.
Op Lokum.nl vragen de meiden wie nog meer de vriendin van hun Turkse "vriendje" is. Een beweert zelfs zwanger te zijn. Tja Nee = Nee. Maar als 9/10 Nederlandse vrouwen ja zegt, zal de rest er ook onder leiden.Reactie door Misdefinitie op 18-08-2005 om 18:07.
Dat iemand zich gedraagt als een hoer betreft een mening. Het lijkt me niet de bedoeling dat een persoonlijke mening van iemand kan rechtvaardigen om zomaar aan iemand te gaan zitten. Overigens accepteren echte hoeren dat ook niet. Daar is het eerst betalen, dan seks. In beide gevallen doet de mening en interpretatie van een man er niet toe: men mag nooit zomaar aan een vrouw zitten. De slinkse manier van gedragen door dat gespuis laat al zien dat het echt niet met toestemming van de vrouwen gebeurt.

Op fora schrijven mensen zoveel. Ga maar eens op datingsites kijken. "Ik ben een geile blonde studente van 20 jaar met blauwe ogen en heb zin in seks". Gelooft u het? Ik niet. Internet wordt veelal gebruikt om van alles en nog wat te zeggen, maar in werkelijkheid ligt de situatie toch even wat anders.

Als een meid een Turk als vriend heeft, dan is er gewoon sprake van een relatie en als zij graag wil weten of haar vriendje het met iedereen doet dan is dat nog steeds geen vrijbrief om op het strand een willekeurig meisje aan te randen. Graag zou ik dan ook een onderzoek willen zien waaruit blijkt dat 90 % van de vrouwen "ja" zegt.

Reactie door Scully (gast) op 19-08-2005 om 10:21.
Je hebt gelijk nee is nee. En er is geen reden dat je zomaar aan mensen mag zitten. Maar vraag je jezelf maar eens af waarom dit grotendeels bij de westerse vrouwen gebeurd. Zoals we de turken hier dwingen zich aan te passen dienen deze dames zich eerst bewust te zijn van de omgangsnormen in dat land.
Als je een man die je pas een paar dagen kent toestaat aan je te komen en hem zelfs je vriendje noemt en met hem naar bed gaat, is er voor de turkse man geen grenzen meer. Je kunt dit gaat betwisten, maar dat zijn de omgangsregels daar.
Een vrouw die dat doet is een slet, is makkelijk en heeft geen grenzen. En als genoeg vrouwen het maar doen zijn ze binnen de kortste keer allemaal sletten. Net zoals in Nederland alle Marokkanen crimineel zijn.

Maar ga eens zelf kijken in die turkse badplaatsen hoe de westerse vrouw als een loops hondje om aandacht loopt de bedelen. Het is soms om er misselijk van te worden. Een man steekt niet zomaar zijn tong in mijn mond: daarvoor moet hij gevaarlijk dicht bij me zijn en zelfs vasthouden.

Het is spijtig dat niet alleen in Turkije de west-europese ( met name de duitse en nederlandse) vrouw als "makkelijk" wordt ervaren. Blijkbaar heeft ze dat toch aan zichzelf te danken.

Reactie door Misdefinitie op 19-08-2005 om 17:45.
Aanranding maakt echt geen deel uit van de algemene omgangsnormen van Turkije. Dat is nergens terug te vinden. U doet een observatie van gedrag van een specifieke groep mensen in een specifieke situatie en generaliseert dat ten onrechte door naar de gehele bevolking. Ter vergelijking: op de Amsterdamse wallen zitten ook hoeren, maar dat betekent niet dat ik of een willekeurig andere persoon OOK voor 50 euro te koop is. De conclusie dat zo'n specifieke situatie DE omgangsnormen voorstellen mag dan ook zeker niet getrokken worden.

Dat het alleen Westerse vrouwen overkomt is ook slechts een aanname, maar in het artikel staat een mogelijke verklaring: die vrouwen zijn te conservatief en onze vrouwen zijn aantrekkelijk. Dat veel Marokkanen hier crimineel zijn is van een andere orde: dat kan namelijk gestaafd worden met bewijs. Kijk maar eens in de media en naar de statistieken bij het CBS. Dat alle Westerse vrouwen daar sletten zijn is NIET aangetoond. Ziet u het verschil tussen feit, mening en bewering?

U geeft aan dat iemand voor een zoen waarbij de tong gebruikt wordt wel erg dichtbij moet staan en dat geeft al aan dat er dingen gebeuren die echt niet door de beugel kunnen. De meiden uit het artikel geven aan dat de Turken niet weg te slaan zijn. Dat doet vermoeden dat de man dichtbij komt, de vrouw "nee" zegt, de man toch dichterbij komt, de vrouw weer "nee" zegt, de man de vrouw aanraakt en de vrouw weer "nee" zegt. Is dat moedwillige aanranding of niet?

Beseft u wel dat u hiermee eigenlijk wil zeggen dat mannen u gewoon mogen aanranden als er een groepje Turken van mening is dat u een hoer bent? U vindt dat dan kennelijk zo normaal dat u ook nog de schuld bij u zelf zou zoeken. Naar mijn idee nogal een bizarre gedachtengang. Zo wordt het slachtoffer dader gemaakt.

Reactie door turk (gast) op 19-03-2006 om 10:29.
*****, je zegt t heel mooi dat er een groep ten onrechte gegeneraliseerd word, omdat er een speciefieke groep hoeren zijn, maar geloof je nou echt dat dat een algemene omgangsnorm is in turkije??? je bent ziek ouwe.., natuurlijk zijn mannen die uit de middelandse zeeklimaat komen wat hitsiger en geiler, geef ik toe
en er zijn vast ALI's die niet gentle zijn, maar om nou alle manne van eeen hele grote bevolkingsgroep als aanranders te benamen vindt ik zwak, ik zeg tog ook niet dat pedofilie iets west europees is??? en reken maar dat dat hier veelvuldiger voorkomt, anyway onder turken zijn er de slechtse en misselijkste, maar ook de beste en menselijkste heb je onder ons, en ik kan heel goed met dames omgaan :) ze vinden me heeeeeeeel lief en ben een TURK LEKKER PUH :P

Reactie door turk (gast) op 19-03-2006 om 10:38.
maar dhr *****, u mag me toevoegen maxxpara@hot. ik wil best verder discussieren ;) misschien kan ik u tog overtuigen over t feit dat er alleen slechte mensen en goeie mensen zijn, en geen turken en nederlanders of mocro's en kweetnie wat,
ik denk dat als je een goed persoon ben, je nooit een dame zo kan behandele, ten slotte wil niemand dat zijn vriedin of zus zo behandeld wordt,------> [dus ik behandel mensen, zoals ik zelf ook behandeld wil worde]

Reactie door Misdefinitie op 19-03-2006 om 15:35.
Dat er een specifieke groep hoeren zijn is niet gezegd. Dat maakt u ervan. Dit artikel gaat over een specifieke groep Turken die vrouwen als hoeren behandelen. Dat is iets totaal anders. Het gaat hier overduidelijk om DIE groep Turken en dus niet om eventuele goede Turken. Indien u niet bij de besproken groep hoort die vrouwen onjuist benaderen en mensen u lief vinden, dan gaat het artikel dus niet over u.

Volgens mij heb ik in de eerste alinea van mijn bericht op 19-08-2005 om 17:45 gezegd dat het GEEN deel uit maakt van de algemene omgangsnormen. Er wordt overduidelijk niet gegeneraliseerd naar de rest van het land. Draait u de zaken niet om. De bewering van de "algemene omgangsnormen" kwam van Scully. Niet van mij.

"Goed" en "slecht" zijn waardeoordelen gebaseerd op meningen. Meningen zijn nooit per definitie feiten. En u bent toch een Turk? Waarom mag ik u geen Turk noemen dan? U mag mij ook een Nederlander noemen. Wie gaat er nu zijn eigen volk cq nationaliteit ontkennen? U bent dus enkel "goed" naar uw mening en u heeft geen eigen identiteit en land om trots op te zijn? Erg jammer, maar daar gaat het hier niet over. Het gaat in deze topic ook niet om xenofobie. Volgens mij heeft niemand hier afkeer getoond van Turken in het algemeen. Wel van het gedrag van de geile Turk (op vakantieplaatsen) dat hier besproken wordt. In die context dient u het te plaatsen. Hier wordt enkel naar het gedrag van een groep gekeken. Dat u zichzelf een domme Turk vindt met xenofobe vrienden is uw uitspraak die geheel voor uw rekening komt.

Respect dienen mensen overigens te verdienen, dat krijgen ze niet zomaar. Zeker niet als ze het in dit artikel beschreven gedrag vertonen. Pooiers die doen alsof al onze vrouwen hoeren zijn krijgen mijn respect in elk geval niet. Turken die normaal doen wel. Zo simpel ligt het.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.