Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)
82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)

85 # Diploma Luzac College bij een pak boter #
Gepost door Misdefinitie op 11-08-2005 om 21:55.
Vorig jaar maakten we al bekend dat studenten bij de Hogeschool van Amsterdam hun diploma bij een pak Brinta krijgen. De Telegraaf maakte vandaag bekend dat een diploma van de particuliere onderwijsinstantie het Luzac College tegenwoordig ook gewoon bij een pak boter zit. Ze hebben daar bij het Luzac College zelfs al maanden een speciale website in gebruik waar iedereen naar hartelust zijn cijfers kon invullen om vervolgens doodleuk zijn diploma op te halen.

Op het Luzac College zitten leerlingen die daar speciaal komen om het onderwijs versneld af te ronden. Het Luzac College was zich van geen kwaad bewust en stelt op haar websites zelfs: "Bij het Luzac College komen leerlingen om hun diploma te halen." Nu weten we waarom. Een paar cijfertjes in de administratie veranderen en u krijgt daar zo een diploma. Hoe was dat in hemelsnaam mogelijk? Een ICT bedrijf uit Groningen had weer eens niks te doen en besloot zomaar op goed geluk wat woorden in te typen op een site van het Luzac College. Zo intelligent als ze bij het Luzac zijn waren wachtwoorden als "test" voldoende om binnen te komen. Mensen weten best wel dat een wachtwoord geheim moet zijn en daarom kiezen ze ook wel als wachtwoord "geheim".

Het ICT-personeel van het Luzac heeft nog niet begrepen wat voor blunder ze nu al die maanden hebben gemaakt. Na invoering van het simpele wachtwoord kon het bedrijf onder andere alle persoonlijke informatie inzien van leerlingen, functioneringsgesprekken bekijken en salarisindicaties van de werknemers daar begluren. De Telegraaf claimt bijvoorbeeld dat de directeur van de vesting in Amsterdam maar liefst 50 ruggen per jaar verdient terwijl hij er niet eens voor kan zorgen dat die gegevens geheim blijven. Iedere idioot weet toch dat gevoelige informatie nooit en te nimmer op een computersysteem mogen staan die in verbinding staat met het internet?!

Ondertussen stond het systeem maandenlang open en heeft iedereen die zijn diploma wilde halen het inmiddels opgehaald. U ziet het: ook een HAVO en VWO-diploma's die gehaald zijn bij het Luzac College zijn geen flikker meer waard en zullen binnenkort wel bij elk pakje boter bij de Aldi te vinden zijn. Nadat iedereen, waarschijnlijk inclusief de kinderen van het ICT-bedrijf, hun diploma had gehaald heeft het bedrijf het Luzac gewaarschuwd. De directeur, die lekker met zijn 50 mile op vakantie is gegaan, wast vanaf zijn luie stoel in een duur betaald hotel zijn handen in onschuld. Hij stelt dat er niks gebeurd is, dat er niet met de gegevens is geknoeid en dat de directie van niks wist. Ja ja. Het zal mij niks verbazen als bepaalde groepen ook het wachtwoord hadden van de website. Helaas krijgen we altijd maar een topje van de ijsberg te zien. Gelukkig weten we uit "De misdefinitie van de HvA" hoe zoiets afloopt.
Reacties: 22
Pagina's: 1 2
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.