Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)
82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)

83 # "Turken zijn net kakkerlakken" #
Gepost door Misdefinitie op 09-08-2005 om 16:52.
"Zo vies als een Turk" schreef men jaren geleden in de Van Dale woordenboeken, een dame in de Telegraaf stelt: "Turken zijn net kakkerlakken" en Osdorp Posse zong enkele jaren geleden: "Je wilt ze wel vertrappen, maar ze blijven zo plakken". Vader Abraham zou zich afvragen waar ze toch vandaan zouden komen. Wel nu, uit het land dat niet bij de EU mag toetreden: Turkije. In hun eigen land zijn de "kakkerlakken" ook al zo aardig en vriendelijk. Vier knappe Nederlandse dames beklagen zich in dat land erover dat de kakkerlakken vingers hebben die overal aanzitten.

Geile Turken blijken het vakantieplezier van de Nederlandse meisjes te vergallen door hen onzedelijk te betasten en te intimideren. Minachtend worden deze kakkerlakken ali's genoemd. Nee, niet Ali B, dat is weer iets anders. "Ali" zou moeten staan voor aanraken, lastig en intimidatie. Een van de ali's ligt er niet wakker van. "Met onze eigen vrouwen is niets te beginnen," stelt de Turk. Die zijn veel te lelijk en willen zelfs hun eigen Turken niet. "Te conservatief." Hij vindt het gedrag van de Turken doodnormaal. De hele winter heeft hij alleen aan z'n pik mogen trekken. "Tijdens de zomer komt de verlossing."

"Ze willen aandacht!" roept de Turk. De meiden denken daar totaal anders over: "Ze zitten zomaar aan je." De Turken zijn dan "op jacht". Met als gevolg: "De mannen zijn vreselijk, zeker als je geen vriend bij je hebt. Als kakkerlakken komen de Ali's uit alle hoeken en gaten. In straatjes, op het strand, overal."

Toch zitten er ook salonsocialisten tussen de meiden. Een van hen stelt: "Er zijn natuurlijk ook veel goede Turken, maar velen kunnen in deze vakantieoorden niet omgaan met Nederlandse vrouwen. Ze denken dat wij zo makkelijk het bed in te krijgen zijn. Dat is het imago dat wij in het buitenland hebben opgebouwd. Misschien moeten we ook de verantwoordelijkheid bij onszelf zoeken."

Natuurlijk. Ali is hitsig, heeft de hele winter niks gehad en wij Nederlanders lopen de hele zomer met "ik ben een hoer, 50 euro P & N" op onze hoofden. Wat zijn ze zielig he? In het kamp van de ali's stelt men: "Wij gaan zeker niet te ver." Maar dat werd alweer achterhaald door de realiteit: "Toch gaat dit allemaal veel te ver. Ze zitten zelfs onder je rokje." De beheerder van het hotel waar ze verbleven strooit met bloemen en de beveiliging hield zijn handen ook niet thuis: "Gisteren stopte een beveiligingsman van de discotheek Robin Hood zijn tong in mijn mond."

En Ali? "Zalig die korte rokjes. Ze willen aandacht en die geven wij. Wij gaan zeker niet te ver." Al draagt een meisje alleen een vingerhoed: NEE = NEE. Een woordvoeder van het Toeristenbureau in Alanya zegt heel politiek correct van deze problemen nooit gehoord te hebben. Maar als het voorkomt zullen ze de mensen doorverwijzen naar de politie en hun eigen handen in onschuld wassen. Wellicht steken ze zelf ook liever hun tong naar binnen. En denk maar niet dat u er goed vanaf komt als u plotseling een arts nodig heeft in dat land. Turkse artsen naaien ook graag en Turken lezen in hun vrije tijd interessante literatuur. Nu weet u ook waarom we Turkije liever niet bij de EU hebben.
Reacties: 7
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.