Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)
82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)

88 # Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" #
Gepost door Misdefinitie op 23-08-2005 om 01:34.
Vroeger gingen we nog wel eens naar de bibliotheek om een boek te lenen. Ter ontspanning of het opzoeken van informatie. Tegenwoordig is dat niet hip en modern meer. Geheel in de trend van de islamitisering van Nederland kunnen we tegenwoordig (etnische)minderheden zoals homo's, zigeuners en islamieten lenen om hen te onderwerpen aan een serieus vraaggesprek.

Wilde u altijd al aan een Marokkaan vragen hoe hij zo snel kan stelen, hoe u een groepsverkrachting organiseert of hoe u een knokploeg bijeen roept om uw mening met geweld bij de tegenpartij erin te slaan? Of wilt u graag weten hoe u verkleed als een arme sloeber geld bij andere mensen lospeutert, hoe u een grote bom in een klein koffertje krijgt, wat u allemaal nog meer kunt doen met een geit in de wei, hoe u eerwraak neemt of hoe de heilige profeet zijn pielemans in een klein kindje kreeg? Bij de bibliotheek in Almelo kunt u het vanaf september aan de echte experts vragen.

De islamietjesbieb wil met een project genaamd "Vergeet het vooroordeel" stereotypen doorbreken. Toch bevestigen ze met het project een hele grote stereotype. Namelijk dat er in ons land autochtonen worden gediscrimineerd. Autochtone minderheden zijn wederom niet welkom. Als er al iets wordt georganiseerd, dan is het natuurlijk voor de allochtonen. Want zij zijn volgens de knuffelaars zo zielig en hebben dit soort projecten nodig om hun zelf verprutste imago weer op te poetsen. Waar blijven de andere minderheidsgroepen zoals de nazi's, rechtse partijen, straks zelfs de echte Nederlanders en de trance-huppeltrutjes? Graag willen wij van hen ook de "waarheid" horen om onze vooroordelen te vergeten.

Dat mag natuurlijk niet in politiek correct Nederland. Ze geven liever wat etnische groeperingen een podium om aan naÔeve in bizarre idealen gelovende socialisten te indoctrineren. Straks krijgen we een islamiet die roept dat zijn volk nooit steelt terwijl ze twee straten verderop mijn auto aan het leeghalen zijn. Het is alsof nazi's zouden vertellen dat ze ook goede kanten hebben. Zouden ze dat accepteren? En zo niet: waarom dan wel van de etnische minderheden?

Nederland staat op z'n kop en het project is gedoemd te mislukken. Men vergeet namelijk al jaren het principe van een bibliotheek. Ze lenen iets uit, maar dan kan je het ook weer terug brengen. Andere landen lenen volgens dat principe al decennia lang die mensen aan Nederland uit, maar neemt ze niet meer terug. Wanneer mogen we ze een keer terugbrengen? Mijn bibliotheek tikt me al op de vingers als ik die meuk niet binnen 3 weken terugbreng. Terwijl de socialisten die mensen tientallen jaren mag lenen hier. Een vreemde gang van zaken. De drempel is lager, zei zondag Henk Krol, hoofdredacteur van de Anusridder Krant. "Het brengt mensen dichter bij elkaar." Ik wil niet weten hoe dicht. We zijn hier geen perverse website.

Laat ze maar oppassen daar in Amelo. Spullen die mensen lenen uit de bibliotheek komen wel eens gekrast, beschreven met hakenkruizen en vernield terug...
Reacties: 6
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.