Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)
62 Marokkanen vaker psychisch gestoord

80 # Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie #
Gepost door Misdefinitie op 28-07-2005 om 00:51.
In Nederland kennen we de vrijheid van meningsuiting, toch lijkt dat niet voor alle websites op te gaan. De admin van de populaire website partyflock ontpopt zich keer op keer als een fanatiek aanhanger van de aan het socialisme gerelateerde ideeŽn en straft iedereen die het waagt aan zijn gedachtengang te twijfelen. Uw webmaster had daar een account, maar is er vandaag verbannen omdat hij de discussie durfde aan te gaan over onze linkse vrienden.

Partyflock is een website waarop voornamelijk dance-liefhebbers komen om hun voorliefde voor de muziek met elkaar te delen. Op de website houdt men een overzicht van dance-feesten bij. VariŽrend van trance en techno tot hardstyle, hardcore en terror. Ook kunnen bezoekers van de website opzoeken waar en wanneer er feesten worden georganiseerd in hun buurt, van gedachten wisselen over het produceren van muziek en staan er foto's, interviews en recensies van feesten online.

Wat hebben politieke discussies dan te zoeken op een website die voornamelijk als doel heeft feestgangers te vermaken? Op partyflock is ook een breed opgezet forum te vinden waar men niet alleen praat over feesten, maar ook over het actuele nieuws en de maatschappij, de liefde en gevoelens, een aantal hobby's van de bezoekers zoals film, computers, onzin en drugs en natuurlijk de politiek. Iedereen kan daar een profiel aanmaken en een archief aanleggen met onder andere de door hem bezochte feesten en deelnemen aan discussies op het forum.

Dan wordt het natuurlijk interessant. Een goed bezocht forum en mensen met een gezonde motivatie om te discussieren. Uw webmaster gaat geen discussie uit de weg en deed regelmatig mee aan de discussies. De discussies reguleerden zichzelf over het algemeen. Stoute gebruikers die enkel racistische taal uitslaan worden terecht verbannen of simpelweg genegeerd door de rest van de bezoekers. Ter informatie: racisme is hier ook niet toegestaan. Waag het niet om het te proberen.

De admin, hier te zien op een cu-2 profiel, deelt tijdens het moderaten ook graag mee in de discussies en kiest daarbij veelvuldig de (extreem)linkse kant. Zo bagatelliseert hij onder andere de problematiek die we in Nederland ondervinden op het gebied van immigranten en propagandeert hij rassenvermening onder het mom van dat het ons ras sterker zou maken. In topics die over rechtse partijen of rechtse denkwijzen gaan is hij dan ook regelmatig te vinden. In die topics houdt hij er een zeer agressieve manier van discussieren op na. Eerst met drogredeneringen en dan met stelselmatig ontkennen van wat anderen hem tonen. Discussiebijdragen die zijn ideeŽn niet ondersteunen worden zonder pardon verwijderd. Als meneer tijdens een discussie door middel van goede argumenten helemaal uitgeluld wordt, dan wordt die persoon gewoon verbannen van het forum.

Hetgeen mij vandaag ook gebeurde. Tijdens de discussie kreeg ik al snel een waarschuwing van de almachtige dictator die als hij de kans had direct bij Stalin in dienst zou willen treden. Meneer had namelijk ontdekt dat ik in mijn profiel bij de optie "eigen site" een verwijzing had gemaakt naar misdefinitie.nl. Alsof dat een doodzonde is. Iedereen zet zijn website daar neer. Ongeacht het onderwerp. Een tweede waarschuwing ontving ik enkele uren later toen hij terug ging zoeken op het forum om te kijken waar hij nog meer voor kon waarschuwen. Berichten werden verwijderd en censuur werd toegepast. Alles wees erop dat hij als admin tijdens discussies misbruik maakte van zijn macht om de discussie naar zijn hand te zetten. Toen ik hem wees op dit kinderachtige gedrag werd ik per direct verbannen.

Aangezien ik niet meer bij het account kan en dus ook niet meer op het forum kom, heb ik deze tekst maar hier neer gezet. Ik weet dat hij het leest en me per direct nog een keer zal verbannen op zijn forum. Als straf dat ik zijn werkwijze naar buiten heb gebracht. Het zij zo. Ik houd niet van achterbaks censuur en misbruik van macht. In een gezonde discussie moet iemand zich opstellen als een gelijkwaardige gesprekspartner en niet als machtshebber die als het moeilijk wordt in een discussie berichten gaat verwijderen en gebruikers gaat verbannen. Ik ben wederom teleurgesteld in de manier waarop ik behandeld ben door een socialist.

De admin zou er goed aan doen om voortaan objectief te modereren. In een discussie hoort iedereen gelijkwaardig te zijn. Het gaat erom wat iemand zegt, niet om hoeveel macht iemand heeft. Het is natuurlijk zijn goed recht om zich zo te gedragen aangezien hij de eigenaar van de website is, maar het komt zo onprofessioneel over.

Ik wil graag de mensen van partyflock die wel normaal een discussie konden houden bedanken voor hun zinvolle bijdragen en interessante discussies. Wellicht tot ziens.
Reacties: 14
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.