Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

92 # Geen gekanker, dat kind moet blanker! #
Gepost door Misdefinitie op 30-08-2005 om 15:29.
Update:
Riooljournalistiek is bepaalde media blijkbaar op het lijf geschreven. Op Fok! meldde men dat het meisje begoten is door een groep pubers van 12 tot 16 jaar en op weblog GeenStijl begon men mensen die Lonsdale dragen te stigmatiseren. Dat bleek allemaal niet waar te zijn. De dader zou uiteindelijk een 25 jarige man uit Surhuisterveen zijn. Twee groepen bleken in een conflict te zijn verwikkeld, maar van de bleekwatergooier wordt gezegd dat hij daar nou niks mee te maken had. Er wordt nog steeds vermeld dat er bepaalde uitlatingen zijn gedaan tijdens de daad, maar er moet nog onderzocht worden of hier sprake was van racisme.

De spanningen lopen hoog op in het kleine gat Buitenpost in de provincie Friesland. De boeren zijn daar opgeschrikt door een eigenaardige mishandeling. Een 25 jarige man uit Surhuisterveen heeft gisteren namelijk een meisje te grazen genomen van Ethiopische afkomst. Hij meende het te kunnen klaarspelen om de huid van het meisje blanker te maken door haar te overgieten met bleekwater.

Stomme idioot dat hij daar is. Pigment zit in de huid en niet erop en kan er dus ook niet zomaar afgewassen worden met bleekwater. Dacht hij nou echt dat Michael Jackson miljoenen dollars zou hebben betaald voor zijn huidige huidskleur als een flesje bleekwater van een dollar voldoende zou zijn? De volgende keer beter nadenken en uiteraard handen af van dat meisje.

Is racisme dan een trend aan het worden in Nederland? Het meisje werd volgens een woordvoeder al vaker gepest en het lijkt daarom onwaarschijnlijk dat er hier sprake is van een groep die regelmatig uit racistische motieven verschillende mensen mishandelt. Dit komt wel stelselmatig voor bij groepen allochtonen. Deze week was het weer raak in Rotterdam. Op het bekende Zuidplein in Rotterdam waren racistische Turken, Iranezen en PakistaniŽrs bezig om blanken en Hindoestanen te mishandelen en te beroven.

Net als in het geval van de gekke buitenlandse racisten zoeken de extreem racistische buitenlandse daders hun slachtoffers uit op de kans dat ze wat terug doen. Nederlanders staan bij hen zeker bekend als zeer beschaafde mensen die enkel de dialoog aan gaan, maar niet terugrammen. Ze moesten eens proberen om een Antilliaan te beroven. Dan hebben ze meteen een vlindermes tussen hun ribben. Ook Hindoestaanse jongeren staan er bij die lui om bekend dat ze vrij soft reageren en makkelijk te intimideren zijn. Uiteraard opereren die flikkers in groepen. Ze komen nooit alleen en met de blote vuist omdat het lafaards zijn die alleen onder de bescherming van een grote groep een grote bek durven hebben. De politie in Rotterdam geeft een profielschets van de daders. Gilbekken tijdens hun daden en verhoren, maar grote mietjes in het bijzijn van hun ouders en de rechter.

De politie zegt de daden hoog op te nemen. De daders kregen maar liefst 9 maanden cel waarvan 3 voorwaardelijk. Na een half jaartje kunnen ze het dus opnieuw proberen. Is de politie dan helemaal onschuldig? Ook bij de politie weten ze hoe ze racistisch beleid moeten voeren. Indien agenten ervoor zorgen dat er een allochtoon komt solliciteren is dat volgens korpsbal E. Akerboom reden om hem een etentje aan te bieden. Voor een autochtone aanwerving krijgt men helaas niks. Ze zullen de politie wel even zwart maken tot 15 %. Racisme wordt bij het korps in Den Bosch "baanbrekend te werk gaan" genoemd.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.