Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

82 # Gekke buitenlanders grote racisten #
Gepost door Misdefinitie op 09-08-2005 om 15:25.
We hebben er even op moeten wachten, maar uiteindelijk is er toch een "eind" gekomen aan de zaak rond de "gekke buitenlanders". In maart dit jaar werd bekend gemaakt dat een aantal allochtoontjes uit Haarlem wel heel erg hun best deden om te integreren met de Nederlandse bevolking. Als dank voor onze gastvrijheid besloot het jonge gespuis dat tussen de 13 en 15 jaar oud was om tientallen gewelddadige berovingen uit te voeren. Daarbij gingen de jonge allochtone criminelen te werk als echte racisten: alleen blanken moesten het ontgelden.

De slachtoffers van de gekke bende werden zonder aanleiding mishandeld en beroofd van waardevolle spullen die allochtonen normaal gesproken alleen van hun uitkering kunnen kopen. De UWV was waarschijnlijk gesloten, dus probeerden ze het maar zo. Het ANP toonde zich bij de berichtgeving weer van zijn linkse fascistische kant. De afkomst van de daders werd niet vermeld, maar het waren weer allochtonen.

Later kwamen er meer feiten over het racisme naar buiten. De groep bestond uit 7 zwarten waaronder Marokkanen die dondersgoed wisten dat ze verkeerd bezig waren. Ze noemden zichzelf "de gekke buitenlanders". Niet doorhebbende dat dat een pleonasme is, maar dat kunnen we onze allochtoonse vrienden met een IQ kleiner dan hun leeftijd niet kwalijk nemen. Zonder pardon werden blanken aangevallen door dat gespuis en na de beroving waagden ze het ook nog eens om als apen overwinningskreten te slaken. Waarbij ze kennelijk even vergaten dat ze nu niet met schapen en geiten te maken hadden.

Zoals het echte allochtonen betaamd gingen ze tijdens de beroving te werk volgens het "ik ben het slachtoffer en daarom ben ik gewelddadig" principe. Een van hen hield het slachtoffer staande door voor hem te gaan janken. Vervolgens is het slachtoffer onmiddellijk omsingeld door "goede" allochtonen (kijk, daar zijn ze) die meteen op hem beginnen in te meppen omdat hij dat ventje geslagen zou hebben. Tja, waarom zou hij anders huilen? Zeker geen driewieler gehad van pappa vroeger, maar wel slagen met de riem.

De pers mocht aanwezig zijn bij de strafzaak. Dat is vrij opmerkelijk, want het OM wilde de zaak in de doofpot stoppen om de tere kinderzieltjes te sparen. De rechters dachten echter aan het maatschappelijke belang: "Het maatschappelijk belang overstijgt hier het persoonlijk belang; het moet bekend worden dat dit soort dingen in Nederland gebeuren." Zij probeerden te achterhalen waarom de allochtonen zulke racisten zijn. Een van de racisten, een Marokkaan, meldde dat ze blanken te grazen nemen omdat ze weten dat hun soort wel meteen terug ramt en met een tiental vrienden terugkomen. "Nederlanders doen dat niet." Nee, vinden ze het gek. Op het slaan van een Marokkaan staat in Nederland de zwaarste straf.

Op 2 augustus werd er een veroordeling uitgesproken. Even opletten: De leden waren van Surinaamse, Marokkaanse, Koerdische, Iraakse en Tunesische afkomst. De 7 leden van de bende werden veroordeeld voor racistische mishandelingen en berovingen en kregen slechts 5 maanden jeugddetentie opgelegd. De eis van de officier van justitie was 11 maanden jeugddetentie en dwangverpleging. De leider van het groepje mag 2 jaar in een jeugdinrichting spelen waarbij we het niet erg zouden vinden als hij zelf eens terecht komt tussen de racisten. De allochtonen sloegen immers zonder enige aanleiding blanke leeftijdgenoten in elkaar en beroofden hen van sigaretten of hun mobiele telefoons.

Helaas, dit is Nederland, dus vanwege de lage straf komen 6 van de 7 criminelen deze maand nog op vrije voeten. Wel hebben ze een proeftijd van 2 jaar zodat ze de komende maanden enkel zacht mogen slaan willen ze niet weer opgepakt worden. Alle vooroordelen over allochtonen worden weer bevestigd, inclusief het spelen van het slachtoffer. De ouders van de bendeleider die 2 jaar in een jeugdinrichting mag verblijven werden woedend. Zij zijn van mening dat een andere jongen de leider was, maar dat die de dans ontspringt omdat hij een Nederlandse moeder zou hebben. De ouders van de leider beschuldigden onze rechters van racisme. De vuile hypocrieten...
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Bjorn (gast) op 13-08-2005 om 12:51.
:(

Reactie door Misdefinitie op 13-08-2005 om 14:35.
Een toepasselijke reactie. Zware mishandeling gaat tegenwoordig gepaard met voorwaardelijke straffen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.