Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)
82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)

93 # Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP #
Gepost door Misdefinitie op 07-09-2005 om 17:24.
Wat we al jaren wisten is eindelijk bevestigd. Vandaag is middels een proefproces juridisch vast komen te staan dat de overheid jarenlang strafbare discriminatie van extreem ouderwetse christen-fundamentalisten van de SGP heeft gesponserd. Van de trias-politica waarin kerk en staat gescheiden moeten zijn had de overheid kennelijk nog nooit gehoord.

De SGP bestaat voornamelijk uit een stel homo's die op basis van een interpretatie uit een sprookjesboek vrouwenhaat propaganderen en van mening zijn dat vrouwen niet mogen stemmen. Vrouwen horen volgens die flikkers niet thuis in de politiek en de overheid had nogal wat ruggen over om die opvatting te verspreiden. De overheid betaalde de politieke partij, die vermoedelijk ook het standpunt van de overheid uitsprak, jaarlijks ruim 1,1 miljoen euro om te discrimineren tussen mannen en vrouwen.

"De overheid heeft niets ondernomen om aan de discriminatie van vrouwen door de SGP een einde te maken, maar heeft zelfs de SGP ondersteund door middel van het verlenen van subsidie," stelt de rechtbank.

Politieke partijen die niet de mening van de overheid verkondigen zoals Nieuw Rechts onder leiding van voorzitter Michiel Smit kunnen naar subsidie fluiten. Zij discrimineren niet en zijn voor de overheid daarom ook niet interessant.

De rechtspraak in Nederland is ook niet onschuldig als het gaat om het in stand houden van discriminatie. De uitspraak doet een oordeel over het wel of niet mogen verstrekken van subsidie. Het verstrekken van subsidie mag niet meer omdat er dan subsidie wordt gegeven om te discrimineren. Het is de SGP echter niet verboden om te discrimineren. De SGP mag weliswaar geen subsidie meer krijgen, maar de discriminatie gaat gewoon door!

In het proefproces wilden de eisers ook de discriminatie laten verbieden. Ongeoorloofde discriminatie is immers strafbaar in Nederland. De rechter wilde daar echter niks van horen: "Hierin ging de rechtbank niet mee, omdat geen SGP-vrouwen zich bij het proces hadden aangesloten." Alsof dat van enig belang is. De SGP discrimineert openlijk, is strafbaar bezig en er ligt een zaak.

De rechter durfde het duidelijk niet aan om alle strafbare discriminatie aan te pakken. Had hij dat wel gedaan, dan hadden we ook nog een groot aantal fascisten per direct kunnen opsluiten. O wacht, die zitten daar bij de rechterlijke macht vermoedelijk ook..
Reacties: 2
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.