Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 43 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

22 OM: "Spijbelaars zijn misdadigers" (6)
21 "Ook linkse indoctrinatie op islamschool"
20 CGB: "Afwijzen taalachterstand is rassenhaat"
19 Aangifte voor negerstoel van 1000 volt (2)
18 Master of Terrorism aan de VU (10)
17 PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie (2)
16 Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles (10)
15 SP-kinderen die vragen verspillen ons geld (6)
14 NieuwRechts is voor avondklok kut-Marokkanen (2)
13 Meneer Tönissen van de HvA is een leugenaar (23)
12 Schoolbank.nl ruikt het grote geld (7)
11 Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! (23)
10 Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005
9 Hack eens een servertje (24)
8 Downtime: world offline op de webhost (4)
7 Adresgegevens 1782 HvA-Studenten op straat
6 Reünie: de confrontatie
5 Downtime website door volle server (3)
4 Het Parool valt uitgever aan. (2)
3 De miljoenendans: heruitgave boek een feit! (3)

21 # "Ook linkse indoctrinatie op islamschool" #
Gepost door Misdefinitie op 20-02-2005 om 00:32.
In de jaren '70 van de vorige eeuw, het tijdperk dat het communisme hoogtij ging vieren in Nederland, werden we op school geïndoctrineerd onder het bevel van de linkse gevestigde orde met de bekende boekreeks "Met elkaar" om ons het socialistische principe in te stampen. In de jaren '80 werden we gedwongen liederen te zingen om de idealen van de linkse partijen onder de aandacht te brengen. Zingen over het milieu voor GroenLinks, zingen tegen de electronische vooruitgang en liederen met als doel het gratis kunnen meerijden in bussen. Het decennia daarna stond in het teken van kleurrijke indoctrinatie in schoolboeken. Er was geen maatschappijleerboek meer te vinden zonder excuusneger met opruiende teksten die ons moesten doen geloven dat de multicriminele samenleving toch echt het beste was wat ons was overkomen.

In een artikel in de Volkskrant valt te lezen dat het onderwijsminister Van der Hoeven al veel langer tegen het been stoot dat islamitische scholen die opgebouwd zijn met smeergeld uit Sadoudi Arabië deze indoctrinatiedans ontspringen. Zij is bezig met een wetsvoorstel waarin scholen van te voren in hun schoolplan moeten opnemen hoe zij de socialistische indoctrinatie in de praktijk gaan brengen. De minister stelt: Het gaat om de ononderhandelbare waarden van onze samenleving. Ik vind dat we uiteindelijk moeten kunnen zeggen: sorry, maar dit is niet wat we ervan verwacht hadden.

Zij heeft het nog niet helemaal begrepen. Ze zou graag zien dat het christendom werd geïntergreerd in het islamitische onderwijs, maar ook dat is waanzin. Onderwijs hoort neutraal te zijn. Het hoort kennis op een objectieve manier over te brengen. Weg met de indoctrinatie en weg met onderwijsinstanties die er enkel op uit zijn zieltjes te winnen voor hun eigen zwaar verouderde gedachtengoed. Religie is iets waar mensen persoonlijk in geloven. Dat hoort niet thuis in het onderwijs. Onderwijs en religie zouden gescheiden moeten zijn. Ik wil geen sprookjesboek, bijbel of koran zien in een klaslokaal. Dat doen ze maar in hun eigen tijd. Na school wel te verstaan. Het was mij ook nooit toegestaan dat ik de boeken van mijn interesse meenam naar school. Laat staan dat ik het mensen mocht opdringen.

Het idee van de maatregel om scholen voor de start te laten aantonen hoe ze omgaan met het Nederlandse gedachtengoed is op zich goed. Het achterliggende principe van dat gedachtengoed is echter veelal dubieus te noemen. Dat is helaas een probleem van vele onderwijsinstellingen; juist van Nederlandse scholen. Graag zou ik ook van Nederlandse scholen een dergelijk plan zien. Inclusief concrete lesmethoden. Dan kunnen we dat ook eens uitmesten. Of is dat niet helemaal de bedoeling mevrouw Van der Hoeven? Bovendien kunnen scholen een fantastisch plan schrijven, maar ik hoor geen geluiden dat men er ook over na heeft gedacht hoe er te controleren valt of het plan daadwerkelijk wordt nageleefd. Twee belangrijke punten om eens onder het licht te houden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.