Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

62 # Marokkanen vaker psychisch gestoord #
Gepost door Misdefinitie op 07-06-2005 om 23:31.
Als ik zou zeggen dat Marokkanen vaker psychisch gestoord zijn dan autochtonen krijg ik de hele gemeenschap op mijn dak. De Utrechtse psychiater en epidemioloog (iemand die onderzoekt in welke mate een ziekte of aandoening voorkomt en welke factoren deze ziekte kunnen verklaren) Jean-Paul Selten kan een dergelijke bewering echter staven met wetenschappelijk onderzoek.

Het Parool bericht dat uit het onderzoek blijkt dat met name de jongeren onder de Marokkanen een slordige 10 keer zoveel risico lopen om psychisch gestoord te zijn. Er wordt ook gespecificeerd dat diezelfde groep 8 keer zoveel kans heeft op schizofrenie. Daarbij horen ze waarschijnlijk in stereo schapenstemmen in het hoofd die blaten dat ze nu eens niet vreemd moeten gaan met de geiten.

Een vervelende kwestie en het zou een hoop misdaad in de maatschappij kunnen verklaren. In elk geval dat een aantal vooroordelen die heersen geen vooroordelen meer zijn maar zo langzamerhand feiten worden. Welke het betreffen laat ik geheel aan u over. Volgens Selten zou een mogelijke verklaring kunnen zijn dat Marokkanen zich in grote getalen buitengesloten voelen. Hiermee wordt getracht het onomkeerbare feit van de geestelijke gestoordheid om te zetten naar een slachtofferrol. Over autochtonen die elke dag buitengesloten en genegeerd worden horen we nooit iets. Verder lopen ze veelal hand in hand of in groepen. Als iemand het woord groep + misdaad roept, dan denken we aan... juist. Zo erg zal het wel niet gesteld zijn met het buitensluiten als ze aan dat soort groepen deelnemen.

Weer een andere psychiater, prof. Don Linszen uit Amsterdam, stelt dat er een taboesfeer hangt rondom het onderwerp. Zo zouden jonge allochtonen behandeld worden samen met volwassenen. Daardoor zouden ze niet in therapie meer willen omdat ze naar zeggen van de professor "zo niet willen worden". Het lijkt me echter typisch iets dat ook voor autochtonen geldt, want wie wil er nu tussen de zwaar gestoorden behandeld worden die al 20 jaar ver heen zijn?

Er moet dus meer achter zitten. We zijn hier niet vies van een beetje speurwerk en zodoende stuitte ik op een eigenaardige reden die al in 2002 bekend was. Namelijk incest en inteelt. In die kringen is het normaal om familie uit te wonen. Zoals iedereen weet leidt dat tot bizarre tafrelen zoals genetische afwijkingen. Met als gevolg verstandelijk gehandicapten en nu ook psychische stoornissen. Ik wil hier niks suggereren, maar het valt wel op dat er eerst wordt gevonden in onderzoek dat inteelt leidt tot dat soort dingen en er nu, 3 jaar later, wordt gevonden dat het toevallig ook de meest gestoorde bevolkingsgroep blijkt te zijn.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.