Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 38 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

122 Alleen autochtone jubelaars worden bestraft
121 "Neo-nazi" Smit vaker bedreigd na demonisatie
120 Laetitia Griffith: "Amsterdam is asociaal"
119 Rechters steunen moslimterrorisme
118 Rutte: "Studenten zijn luie flikkers"
117 Inholland: "Bachelor of fascism"
116 Neuken en agressief zijn doe je zo
115 Nederland heeft een kort lontje
114 Plagiaat is stout; vermeld altijd de bron!
113 Automutilatie groot probleem onder scholieren (5)
112 PRDV: "Sinterklaas kapoentje..."
111 De VVD neigt naar het fascisme
110 Nederland: "Opgerot met die illegalen"
109 Schriemer: "Kanker-Marokkanen gediscrimineerd"
108 Medewerkers callcentra straks criminelen
107 Nicolaaslyceum: "Ontslag na strafkampregime" [2]
106 Friesland wil meer boeven
105 Gefeliciteerd googlelaars! [Update 2]
104 Racisme toegestaan en nauwelijks bestraft
103 De NS spoort niet

117 # Inholland: "Bachelor of fascism" #
Gepost door Misdefinitie op 24-11-2005 om 21:43.
Imams en andere haatpredikers opgelet: Hogeschool "in je hol-land" start op 1 september 2006 met een heuze opleiding tot geestelijk gestoorde islamitische jihadstrijder. Behalve minister Verdonk en Van der Hoeven was staats- en landverrader M. Rutte aanwezig om het startsein te geven voor de zoveelste cultuurverloedering die Nederland heeft moeten ondergaan sinds de invasie en bezetting van ons land door moslimextremisten.

We werden reeds eerder geconfronteerd met een Master of Terrorism bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mark Rutte (minster van de multicul, onderwijsverloedering en de wetenschap van landsverraad) heeft destijds 1,5 miljoen euro van ons belastingsgeld verspild aan een opleiding die enkel wordt gevolgd door aanhangers van de voor ons vijandige culturen die niks liever willen dan ons land omtoveren in een islamitische deelstaat waar de sharia hoogtij viert.

Nu vinden de islam-collaborateurs het weer eens tijd worden om de volgende stap te zetten. Er wordt weer een slordige 375.000 euro uitgetrokken voor het ontwikkelen van trainingen in haat, geweld, doodslag en voorbereidingen treffen voor tereur. Terroristen in spe worden duur betaald en er wordt noch geld noch moeite gespaard om duistere zaken in ons land te laten afspelen.

Zulke dingen kunnen uiteraard alleen maar in Nederland gebeuren waar de domme mensenmassa zich laat zoethouden met kleine cadeautjes. Ze hebben ondertussen niet door dat ons land dat eens zo mooi was naar zijn sodemieter gaat. Behalve dat het initiatief gesteund wordt door Rutte, zijn er ook tal van moslimorganisaties die zich met het onderwijs gaan bemoeien. Veelal van Turkse en Marokkaanse afkomst. De overheid heeft zelfs een speciaal overheidsorgaan in het leven geroepen waar deze organisaties bij aangesloten staan. Zij hebben meer te zeggen in ons land dan u en ik. Verder zijn onze rechters alvast begonnen om het voorbereiden van terroristische acties niet te bestraffen. Straks mogen de studenten tijdens een vak "Plattegronden tekenen en bommen plaatsen op Schiphol" alvast wat voorbereidingen treffen voor als u in het vliegtuig zit. U bent bij deze gewaarschuwd.

Toch kunnen we maar beter niet negatief zijn over deze ontwikkelingen. Wie dit soort dingen aan de kaak stelt is zijn leven tegenwoordig niet meer zeker. En we worden dan wel beetje bij beetje overgenomen, maar ergens gloort er nog hoop dat de imams die aan de opleiding beginnen colleges krijgen in het Nederlands. Zodat de predikers van straks tenminste een opleiding in Nederland hebben genoten en niet naar trainingskampen van Bin Laden worden gestuurd. Dat neemt echter niet weg dat we niet blij zijn dat de vernietiging van ons land wordt gesubsidieerd door extreem linkse fascisten, dat deze fascisten zelfs in de regering, onderwijsinstellingen en de rechtelijke macht zitten en dat aan de Nederlandse bevolking weer niks wordt gevraagd. Terwijl Nederland ooit een land was waar men vooruitstrevend was op het gebied van de techniek en wetenschap, financieren we nu de radicale islam. Laat ik nu eens "Nederland" niet bedanken. Dat wordt zo eentonig.

Het is echter altijd baas boven baas! 1,5 miljoen euro van uw geld? Geen probleem. Daarna nog eens 375.000 euro voor een andere terroristenopleiding? Ook geen probleem. U betaalt toch wel. De universiteit Leiden maakt het nog gekker en gaat tegen het bizarre aanzitten. Zij willen van het rijk maar liefst 2,35 miljoen euro hebben voor een opleiding die opleid tot islamitisch geestelijk verzorger. Zeker een islamiet die voor zichzelf en anderen een enkele reis naar het geestenrijk wil verzorgen.

De overname van ons land gaat maar door. Zogenaamd om tegenwicht te kunnen bieden aan radicale stromingen. Maar we weten onder andere uit De misdefinitie van de HvA dat zulke constructies erop gericht zijn om bepaalde groeperingen te voorzien van de nodige papieren zodat zij op de stoel kunnen gaan zitten van de machtshebbers die bepalen wat hier in Nederland gebeurt. Pure vijandige infiltratie in ons systeem. Dat zouden we niet toe mogen staan. Dat men er überhaupt over denkt om subsidies te verstrekken is al uit den boze. Niet omdat het hier iets van de islamieten betreft, maar omdat het totaal niks maar dan ook niks bijdraagt aan onze maatschappij. We worden gedwongen mee te werken aan onze eigen ondergang. Slaap gerust verder.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.