Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

69 # Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen" #
Gepost door Misdefinitie op 01-07-2005 om 17:42.
We doen hier niet aan cliffhangers en zomerstops. Al was het alleen maar omdat de maatschappelijke ontwikkelingen vrij voorspelbaar beginnen te worden. Ik heb even een tijd geen bericht gepost omdat we geen weblog zijn die het enkel over allochtonen willen hebben. Helaas wordt het ons niet gegund. De allochtonenproblematiek en de politieke correctheid om de problemen onder stoelen en banken te schuiven zijn groter dan ooit. Te groot om er niks van te zeggen.

Maar wat doet de media? De media staat bol van het nieuws over allochtonen. Slecht nieuws wel te verstaan. De criminaliteit viert in die groep hoogtij en niks of niemand lijkt de vernietiging van Nederland te kunnen stoppen. In plaats dat ze in de politiek met oplossingen komen faciliteren ze de import door de kwaliteit van het onderwijs omlaag te halen zodat zelfs de stomste mongool zijn papier bij een pak boter kan krijgen.

Hoe zit dat dan? De laatste tijd zijn er een aantal ontwikkelingen gaande op het gebied van onderwijs en allochtonenproblematiek. In plaats van de problemen op te lossen, voert onderwijsminister Rutte een heuze propaganda-campagne waar de organisatoren van "Hoe leuk zijn Marokkanen?" hun vingers bij af zouden likken. Rutte wil namelijk nog meer kut-Marokkaantjes gaan werven. U weet wel: de groep waarbij het gaat om de uitwassen van het Marokkanenras. De bewindsman ontpopt zich als allochtonenknuffelaar door in Turkije en Marokko studenten te ronselen om Hogescholen en universiteiten mee te vullen. Er is al zo weinig plaats.

Wat is hierbij het excuus? Rutte meldt dat hij de integratie wil bevorderen. De man lijkt niet goed bij zijn hoofd. De Turken en Marokkanen zitten daar goed, maar worden hiernaar toe gehaald om vervolgens te integreren? Wat zijn dat voor rare streken? Zij willen ook gewoon hun cultuur behouden. Recent kwam er nog in de media het bericht dat zij liever niet naast onze homo's willen wonen. Dat gaat nog leuk worden. Er wordt hier een probleem gecreŽerd door te zeggen dat ze een probleem oplossen. Maar ik heb nog geen oplossing gezien. Mensen hier naar toe halen heeft de afgelopen 40 jaar voor grote problemen gezorgd. Kap daar eens mee. Sluit de grenzen en verzorg het eigen volk eerst.

In de Misdefinitie van de HvA werd al beschreven dat er grote groepen allochtonen die te dom zijn voor de kleuterschool worden aangenomen op het HBO. Het wemelt daar van de excuus-Marokkanen, wannabe's, propagandamakers, profiteurs, gelukzoekers en ander tuig dat er alleen maar zit om het systeem draaiende te houden. Want u weet: iemand die profiteert en geld toe krijgt zonder daar iets voor te hoeven doen zal het verrote onderwijssysteem aanbidden. Uit wiens kont men eet, diens woord men spreekt. Onderwijsinstellingen hebben echter een probleem: hoe kan je een diploma geven aan mensen die zo dom zijn als het achtereind van Allah?

"De Misdefinitie van de HvA" beschrijft een groot aantal mogelijkheden waaronder het verlagen van de kwaliteit en het niveau van het onderwijs. Juist daar heeft Rutte zich op gericht. Is het normale HBO halen te moeilijk, dan voert hij toch gewoon een lager niveau in?! Hiermee wordt het mogelijk om in 2 jaar tijd een zogenaamde allochtonen-degree te halen. Lager dan regulier HBO, maar het is een HBO diploma. Net zoals iedere idioot zichzelf bachelor noemt terwijl "bachelor" ook gewoon vrijgezel betekent inplaats van iemand met een titel uit het Hoger Onderwijs. We hebben echter geluk: autochtonen mogen ook meedoen. Dat doen ze echter niet omdat ze later met het lagere diploma gediscrimineerd worden.

Verder wordt er op het HBO vaak nauwelijks gekeken naar spelfouten en de Nederlandse taalbeheersing. Logisch: HBO-instellingen zijn zwarte scholen geworden waar de Nederlandse taal zo'n beetje verbannen is. De universiteit stelt nu nog hogere eisen. Een wetenschappelijk artikel moet vrij van fouten zijn. Is dat even pech! Hoe kom je als allochtoon op de universiteit als je de taal niet beheerst? Met veel vuile spelletjes en vriendjespolitiek, maar sindskort kan het ook anders. Ze hoeven helemaal niks meer te doen, want Rutte wil akkoord gaan met een advies van een internationale commissie. Het komt er in het kort op neer dat er nog meer titels komen zodat mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Vroeger was je gewoon ingenieur, doctorandus, meester in de rechten of doctor. Tegenwoordig hebben we een wildgroei aan titels zodat ook de lagere rangen de schijn op kunnen houden iets bereikt te hebben. Iedereen heeft een degree, is bachelor of master en plakt daar een aantal letters aan vast. Straks moet je echt naar het curriculum (inhoud) van de opleiding vragen en dat bestuderen voordat je weet wat iemand waard is. Prima geschikt voor mensen die met moeite op het HBO zijn toegelaten, geen woord Nederlands spreken en toch kunnen doen alsof ze een master zijn. Vervolgens noemen ze het HBO university en de HAVO High School en ze komen er wel.

Voor allochtoonse domme scholers die er niet in slagen met niks doen hun voortgezetonderwijs te halen is ook een plan bedacht. Schaf het lesgeld voor 16 en 17 jarigen af en laat ze nog een jaartje extra op kosten van de belastingbetaler op het laagste niveau van het VMBO zitten. Krijgen ze dan nog geen diploma, dan kunnen ze altijd nog rellen en stoeltjes slopen. Wij betalen toch wel. Autochtonen die hun middelbare school afmaken en willen studeren mogen van Rutte fijn voor deze onzin betalen. Hun collegegeld kan in 2007 oplopen tot wel 4500 euro per collegejaar.

Sinds vandaag kan Rutte aanvoeren dat hij dit soort dingen wel moet doen. "De groep" die zich vrijwel altijd in de laagste regionen bevinden van het onderwijs voeren in het buitenland trainingen uit om zichzelf naderhand op te blazen. Andere schoolverlaters zingen liedjes waarin ze onze Geert bedreigen met de dood en roepen dat allochtoonse ratten hier de baas zijn. Om er vervolgens nog leuk over te doen ook. Ondertussen zijn de radicalen vrijwel niet meer in toom te houden door de leraren.

Het gaat weer lekker. Keer op keer tonen ze aan dat er heus toch wel goede Marokkanen zijn en dat Nederland er goed aan heeft gedaan deze mensen binnen te laten. We hebben de gastvrijheid duur moeten bekopen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.