Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

96 # Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger #
Gepost door Misdefinitie op 17-09-2005 om 16:43.
Vaak krijgen we in de media nogal rare berichten te lezen met een dubbele bodem die door veel mensen niet wordt opgemerkt. We zijn echter geen nieuwssite die er dan meteen bovenop duikt, maar we wachten in een aantal gevallen af totdat er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen die in verband staan met eerder gepubliceerde berichten. In een aantal gevallen komt het helaas slechts een maal in het nieuws en horen we niet meer hoe het afloopt. Zo ook in het geval van een artikel dat ging over de Amsterdamse flikkerpride. Niet meer actueel, maar toch de moeite waard om bij stil te staan omdat het onderwerp nog altijd wel actueel is.

De kern van het artikel was dat de Haan (organisator van het homo-evenement) van mening was dat de gay-pride in Amsterdam weliswaar een zeer geslaagd feest was, maar dat het feest nog steeds "te wit" is. Dat is meteen de reden waarom het artikel nog steeds interessant is, want tegenwoordig is er een ware trend aan het opkomen betreffende dit soort uitspraken. Hoewel iedereen van "de verkeerde kant" welkom was op het feest en ook iedereen zelf de vrije keus had om wel of niet te blaffen ehh komen is het toch een probleem als men bemerkt dat er relatief weinig zwarten komen. In Nederland is het tegenwoordig niet meer toegestaan om een feest te hebben waar voor het merendeel blanken naar toe gaan.

Kan een organisator daar wat aan doen? Nee. Iedereen is welkom. Wat willen heren moraalridders nog meer? Het lijkt wel alsof Nederland aan het doordraaien is. Zodra iemand bemerkt dat er op een feest, in een film, in een reclamespot of zelfs in een kinderprogramma alleen maar blanken voorkomen dan wordt er tegenwoordig al gesproken van discriminatie. Zo diep is Nederland inmiddels gezonken. Wat moeten organisatoren en televisiemakers tegenwoordig dan nog doen om niet het stempel "discriminatie" opgeplakt te krijgen? Ze moeten er simpelweg voor zorgen dat er zwarten komen en te zien zijn. Zo niet? Dan worden ze gezien als racisten en dat wil natuurlijk niemand.

Op zo'n manier is er een nieuwe term en een nieuw object ontstaan: de excuusneger. Wat is dan een excuusneger? Stel dat een televisiemaker een programma heeft waarin alleen blanken in voorkomen. Daar wordt hij door veel linkse moraalridders en allochtonen met de nek op aangekeken, dus voegt hij een neger toe aan zijn programma. Hiermee maakt hij bij voorbaat al een excuus naar de bevolking: "Sorry mensen, ik ben een racist omdat ik er niks aan kan doen dat er enkel blanken in mijn programma komen. Ik zet er nu een neger in zodat jullie niet meer kunnen zeggen dat ik een racist ben. Die zwarte zit er nu immers".

Zodoende is Nederland aan het doorslaan. In films met blanken zie je af en toe de camera inzoomen op een zwarte die dan de held is. Op de televisie zien we maandverbandreclame waarin een aantal blanke vrouwen in hun ondergoed poseren om het verband aan te prijzen en daartussen staat... een excuusnegerin. De Haan roept in het artikel van een aantal weken geleden op om maar een aantal excuusnegers te werven voor de anaalparade omdat de parade te wit is. "Black gaypride world wide" is hier de strekking. Ook kinderprogamma's blijven niet gespaard. Als ze toch indoctrineren, dan doen ze het meteen goed. Het jeugdjournaal wordt tegenwoordig gepresenteerd door... juist. Schoolboeken worden tegenwoordig in technocolor gedrukt met bruine Fatima met een baard en blanke Jantje als dom sulletje die de som niet snapt.

Net als we denken dat het niet gekker kan zien we opmerkelijke uitspraken van de Haan. De poepstampparade is volgens hem veel te wit, dus moeten er meer allochtonen komen. Hij wil dat bereiken door het onderwijs erbij te betrekken. Ik wist niet wat ik las. Meneer is van mening dat we maar wat minder wiskundelessen moeten geven en allochtoonse jongeren bij de homo-scene moeten betrekken. Aftrekken krijgt zo wel een hele bizarre betekenis tijdens de wiskundeles.

Hij wil dat we homokunde geven in plaats van wiskunde om jong zwart gespuis op te leiden tot excuusneger. De Haan is niet goed bij zijn hoofd. Het plan om van jonge allochtonen een stelletje flikkers te maken omdat de Haan graag in een bruin holletje zit keur ik ten zeerste af. Ik vind het een walgelijk idee en we gaan immers ook geen schapen en geiten in de school brengen als dat voor een deel van de bevolking interessant is. En het normale vak wiskunde? Dat blijven we gewoon geven. De Haan zou zich het beste eens bij de kippen kunnen opsluiten. Dergelijke ideeŽn om vormen van perverse seksuele uitspattingen op scholen te onderwijzen dienen naar mijn mening met alle beschikbare middelen te worden bestreden.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Bastiaan (gast) op 01-10-2005 om 19:53.
Is homofilie een perverse seksuele uitspatting?
Dit zal je niet in dank worden afgenomen door heel veel mensen, en dit had ik eerlijk gezegd niet van een weldenkend mens als jij verwacht....

Grt.,
Bastiaan

Reactie door Misdefinitie op 01-10-2005 om 22:23.
U dient de opmerking wel in zijn context te zien. De vraag of homofilie op zichzelf een perverse uitspatting is kan ter discussie gesteld worden, maar dat is hier niet aan de orde. Homokunde onderwijzen op school impliceert bijna perverse seksuele uitspattingen. De Haan wil het onderwijzen als vak. Wat gebeurt er tijdens het onderwijzen van een vak? De leraar doet het voor, de leraar geeft voorbeelden, de leerlingen mogen het samen doen, er wordt geŽxperimenteerd en naderhand nog eens beoordeeld. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen om vervolgens de hoop te hebben dat een aantal leerlingen zich verder gaan ontwikkelen en de "sport" gaan beoefenen.

Wat ik pervers vind is het idee achter het plan van de homokunde. Kunt u het zich voorstellen? Een leraar die zijn klas begroet met de woorden: "Nou mensen, vandaag gaan we eens aftrekken. Jullie mogen het samen doen en als je vragen hebt 'kom' je maar naar voren"? Een leraar die homoseksualiteit wil onderwijzen als vak, het voordoet en ze ook nog eens actief wil maken in die wereld zal de associatie met perverse seksuele associaties oproepen.

Als het om heterokunde ging had ik precies dezelfde opmerking kunnen plaatsen. Zulke praktijken horen niet thuis in het onderwijs. Het actief willen betrekken en motiveren van leerlingen om richting een bepaalde seksuele voorkeur te gaan is voor mij onacceptabel. Of het nu om hetero- of homoseksuelen gaat maakt me niks uit. De Haan opperde echter het idee rond homoseksualiteit en dus gaat het artikel over homo's.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.