Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

23 # Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam #
Gepost door Misdefinitie op 23-02-2005 om 23:07.
Aanstaande zondag organiseert extreem links het Rhythm Against Racism Festival. De organisatie is natuurlijk weer voortgekomen uit het Stalin-communistische gezelschap Internationale Socialisten. Zij zijn bekend geworden door de actie Stop de Hetse en staan bekend om hun geweldadige acties jegens andersdenkenden en het niet respecteren van meningen die afwijken van hun dictatuur.

De organisatie definiŽren hun actie als een festival die de strijd aangaat met racisme. Zo op het eerste gezicht zou niemand daar problemen mee kunnen hebben volgens hun redenatie. Ze zijn van mening dat racisme sowieso slecht is en accepteren het niet als iemand anders een andere mening heeft. Toch zien veel mensen het belangrijkste over het hoofd: Ze belichten vermeend racisme slechts selectief. Alleen als allochtonen het slachtoffer worden willen ze actie voeren terwijl autochtonen kunnen stikken. Dat is evengoed een vorm van discriminatie cq racisme.

De socialisten willen onder de naam "Samen tegen racisme" alleen racisme op het gebied van allochtonen aanpakken. Deze vorm van selectieve discriminatie van autochtonen kunnen we hier in Nederland niet toestaan. Het wordt tijd dat extreem links Nederland gaat verlaten. Dat racisme van autochtonen cq Nederlanders een veel groter probleem is blijkt wel uit het feit dat Nederlanders nergens terecht kunnen met hun klachten. De politie neemt aanklachten niet serieus en kleine initiatieven voor meldpunten worden tegengewerkt.

Als "zij" racisme van Nederlanders niet serieus wensen te nemen, dan wensen wij racisme van allochtonen niet serieus te nemen. Al jarenlang moeten we in openbare gelegenheden zoals het openbaar vervoer dingen aanhoren als "kanker kaaskop", "kut blanken" en "ik haat alle blanken". Om nog maar te zwijgen van de lastercampagne die allochtonen al jaren voeren tegen het westen. Dat is ook racisme mensen! Waarom wordt daar geen aandacht aan besteed?

Zo zijn er radicale islamracisten die het salafisme gebruiken als voedingsbodem voor haat tegen het westen. Ze keuren alles en iedereen af die afwijkt van wat de islam voorschrijft. Waarom rotten ze niet gewoon op naar hun eigen land als dat duidelijk de manier van leven is die ze prefereren boven de westerse manier van samenleven? Laat de extreem linkse socialistenclub eerst eens wat doen aan de haatzaaiende moskee's. Die komen nog regelmatig in opspraak. Gelukkig zijn we al bezig met het uitzetten van imam-racisten. Daarmee geven wij een duidelijk signaal af: stop DEZE hetse en stop selectieve racisme. Extreem links moet niet denken dat zij racisme kunnen monopoliseren door net te doen alsof ze enkel racisme aanpakken die hun eigen mensen treft.

Het zal u niet verbazen dat de extreem linkse partijen in de huidige politiek hard meedoen aan deze hetse. Het festival begint met een debat waaraan onder andere Anja Meulenbelt (SP), Mohammed Rabbae (GroenLinks) en Ed van Thijn (PvdA) deelnemen. Vervolgens komt er een muziekoptreden van excuusrapper Raymzter die ons al eerder in het nummer "Kut-Marokkanen" toezong dat wij de Marokkanen zo zwart maken. Ze komen natuurlijk voor niks zo vaak negatief in het nieuws. Kortom: een festival vol linkse propaganda en haatzaaierij.

Als u zich geroepen voelt om molotovcocktails te verspreiden op het festival, doet u dat dan wel voorzichtig? Het is niet de bedoeling dat u uzelf beschadigt. Het festival vindt aanstaande zondag 27 februari plaats in de Melkweg in Amsterdam om 15:00 tot omstreeks 23:00. Het adres is Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam.
Reacties: 8
Pagina's: 1

Reactie door Sjoerd (gast) op 03-03-2005 om 13:30.
"Als u zich geroepen voelt om molotovcocktails te verspreiden op het festival, doet u dat dan wel voorzichtig? Het is niet de bedoeling dat u uzelf beschadigt. Het festival vindt aanstaande zondag 27 februari plaats in de Melkweg in Amsterdam om 15:00 tot omstreeks 23:00. Het adres is Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam. "

dit is aanzetten tot geweld en is dus strafbaar

Reactie door Misdefinitie op 03-03-2005 om 22:30.
Er wordt enkel een waarschuwing gegeven voor gevaar in het geval dat men een bepaalde actie uit wil voeren. Het geven van een waarschuwing is niet strafbaar en er wordt helemaal niet gezegd dat men het moet doen. Dat is totaal iets anders. Stelt u zich eens voor dat een waarschuwing zou gelden als "aanzetten tot". Dat zou waanzin zijn. U vindt dus dat als iemand u waarschuwt voor de gevolgen van vuur u aangezet wordt tot brandstichting? Of als iemand u waarschuwt niet te dicht bij het perron te staan hij u aanzet tot springen? Ik mag dan toch hopen dat u geen juridische functie bekleedt. De werkelijkheid zit toch iets anders in elkaar.

Reactie door (gast) op 06-03-2005 om 21:39.
ik zie het toch duidelijk anders, en we kunnen het er toch allemaal over eens zijn dat dat niet de bedoeling van die zin is

"Als u zich geroepen voelt om molotovcocktails te verspreiden op het festival, doet u dat dan wel voorzichtig? Het is niet de bedoeling dat u uzelf beschadigt."

daarbij zegt u ook dat diegene dan voorzichtig moet doen, omdat diegene zichzelf niet moet beschadigen. waarbij u de rest dus buiten beschouwing laat. natuurlijk zegt dat niets over die groep, maar iedereen kan toch best bedenken dat u hiermee bedoelt dat je alleen maar hoeft uit te kijken voor jezelf.

natuurlijk is het wel weer mooi verpakt zodat het weer allemaal te verdedigen is

Reactie door Misdefinitie op 07-03-2005 om 20:44.
Een kenmerk van een waarschuwing is dat men degene waarschuwt voor gevolgen die de actie uitvoert; het is doodnormaal dat eventuele andere slachtoffers van de daad niet gewaarschuwd kunnen worden aangezien deze van te voren nooit bekend zijn.

Reactie door Mark (gast) op 01-04-2005 om 13:07.
Verschuil je niet achter je mooi gepraat *****, je roept hier domweg op om met molotovcocktails te smijten. Je bent een vuile racist. Ik hoop dat je aanzet tot haat snel wordt stopgezet. Mensen als jij verdienen een enkeltje TBC met dwangverpleging.

Reactie door Misdefinitie op 01-04-2005 om 17:24.
Wellicht kunt u eens gebruik maken van een cursus Nederlands. Zoals ik al zei wordt er nergens opgeroepen tot geweld. Verder is het onbegrijpelijk dat u een cocktail kunt linken aan racisme. Bestaan er soms ook cocktails van een ander ras? Of mag het volgens u alleen in een witte maar geen zwarte fles?

U kunt ook normaal doen. Mensen uitschelden voor racist zoals u doet is pas aanzetten tot haat. Een officiŽle waarschuwing is hier op z'n plaats. Bij de volgende overtreding volgt er een ban. En als ik er zometeen achter kom dat u dezelfde Mark bent als de HvA-nerd, dan hoeft u sowieso niet meer terug te komen.

Reactie door Grey (gast) op 26-06-2005 om 12:59.
En jij noemt Raymzter een excuusrapper? Zelf kan je ook aardig overweg met excuses.

Reactie door Misdefinitie op 26-06-2005 om 15:26.
Excuusrapper of een woord van gelijke strekking refereert naar een persoon die met opzet wordt toegevoegd om propaganda te maken voor de multiculturele samenleving. Met de boodschap: "Sorry mensen dat we een feestje houden met alleen blanken. We doen er als excuus wel een Marokkaantje bij want dan weerspiegelt het beter onze samenleving".

Een excuuspersoon wordt toegevoegd omdat linkse moraalridders anders roepen van: "Zeg, jullie gebruiken alleen blanken. Dat is racisme". Wel, voeg een excuusmarokkaan toe en dat argument is van de baan. Zover is Nederland al gekomen: we moeten beschuldigingen van racisme gaan aantonen terwijl we ons daar niet schuldig aan maken. Met dank aan mensen zoals hierboven. Die iedereen uitschelden voor racist.

Ziet u mij excuses maken? Ik verklaar enkel wat ik geschreven heb. Ik hoef nergens excuses voor aan te bieden aangezien ik achter alles sta wat ik schrijf. Verder schrijf ik op persoonlijke titel. In tegenstelling tot een aantal anonieme relschoppers die langs meerdere fora gaan om op alles te schreeuwen wat ze niet aanstaat.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.