Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

76 # Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders #
Gepost door Misdefinitie op 23-07-2005 om 00:38.
Schilders en kunstenaars weten het al eeuwen: meng de op een verfpalet netjes gescheiden kleuren allemaal door elkaar en men krijgt een vieze bruine brij die totaal onbruikbaar is. De Gelderlander brengt ons het nieuws dat het mengen van rassensoorten door voornamelijk mensen die nergens bij horen ook tot niks anders leidt dan pure ellende. De verwachting is dat als we niks doen binnen 50 jaar onze knappe roodharigen met een blanke doorzichtige huid zullen uitstreven door toedoen van al het import materiaal uit het buitenland.

Onze Nederlanders zijn schaars aan het worden en lijken wel met uitsterven te worden bedreigd. De roodharigen zijn de eerste slachtoffers omdat ze heel erg in de minderheid zijn. Ongeveer 1 % van de westerlingen heeft echt rood haar. Verven telt natuurlijk niet mee. Hoe komt het dat het rode haar verdwijnt? Haar krijgt zijn kleur door afzetting van pigmenten. Die pigmenten worden gevormd door een gen van de vader en een gen van de moeder. Helaas is een gen dat bruin haar veroorzaakt in analogie met sommige bruine mensen vaak agressief en dominant van aard. Door die overheersing komt het rood in de verdrukking.

Verschillende mensen hebben hun ideeŽn geopperd om deze verloedering van ons land een halt toe te roepen. Klinisch moleculair geneticus Erik Sistermans van de Radboud Universiteit in Nijmegen stelt voor om een voortplantingsprogramma op te zetten. Het programma zou er dan op gericht moeten zijn om onze mensen in stand te houden en het rode haar te redden. Hier bestaat een speciale wetenschap voor. Namelijk de eugenetica. Eugenetica is wetenschappelijk onderzoek waarbij men alle factoren bekijkt waardoor het menselijk ras verbeterd zou kunnen worden. In Srebrenica hadden ze in 1995 al een oplossing en ook de nazi's hebben het 60 jaar geleden geprobeerd, maar dat werd ze niet in dank afgenomen.

Een menswaardiger initiatief komt van H. van der Woude. Op haar website vraagt ze 200 echte roodharigen mee te doen aan een fotorapportage. Zij wil over het onderwerp een boek gaan schrijven waarin ze informatie over de erfelijkheid van roodhaar en portretten van mensen met echt rood haar wil gaan opnemen. Ze wil het vastleggen "voordat het te laat is".

Red het rode en het blonde haar, de blanke huidskleur en de blauwe en groene ogen. Als het Wereld Natuurfonds actie mag voeren tegen het uitsterven van diersoorten, dan mogen wij actie voeren tegen het uitsterven van mensensoorten. Zeker als het onze eigen mensen betreft.
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door KfBn (gast) op 23-07-2005 om 15:13.
Beste *****,
het gaat toch met het 'mens zijn' niet alleen om huidskleur, haarkleur, ideale lichaamsformaten en gewichten, ras, geslacht en geloof?!
Het belangrijkste lijkt mij dat je denken over de ander in balans moet zijn met wat je denkt over jezelf. Ieder mens houdt toch ook rekening [je zou haast zeggen automatisch] met het balans houden van je 'drijfveer', die je meestal niet eens kunt waarnemen of verstaan of begrijpen. Bruin-, blond- en andere soorten haarkleuren en huidskleuren zijn ontstaan tijdens de merkwaardige ontwikkeling van de mens, aangepast aan het milieu. Blijkbaar zijn genen beÔnvloedbaar. Wat we nodig hebben heeft zich ontwikkeld, wat we niet nodig hebben, wordt latent of verdwijnt tijdens de aanpassing. Voor onze multiraciale samenleving is het uiteindelijk niet meer nodig om bepaalde raskenmerken te hebben om te overleven. De balans tussen jezelf en de ander en wat buiten beiden ligt zal veel belangrijker worden om te overleven en om gelukkig te zijn. Daar moeten we ons op concentreren, niet alleen op uiterlijk vertoon.

Vriendelijke groet,
Kees FBoon

Reactie door Misdefinitie op 23-07-2005 om 15:40.
De strekking van het artikel is dat we iets verliezen. Het gaat hier niet om drijfveren of het geloof. U stelt dat het uiteindelijk niet meer nodig zal zijn om raskenmerken te hebben. Ik vraag me dan toch af waarom er overal ter wereld waar mensen zich mengen oorlog is en terrorisme dreigt.

Reactie door KfBn (gast) op 23-07-2005 om 16:48.
Beste *****,
oorlogen zijn er altijd al geweest. Nooit is het om haar- huidskleur of geloof e.d. geweest; altijd wanneer opponerende partijen elkaar niet goed genoeg begrijpen en willen delen in de sociaal-economische belangen; samen met de som van biologische overlevingsdriften tot en met psychologische wil tot (zelf)destructie krijg je als uitkomst terrorisme en/of oorlog. Sociaal-economische belangen zijn geen termen waarmee je terroristen overtuigd en opleid of legers mobiliseerd. Subjectieve elementen als emotie, religie e.d. zijn veel kortere lontjes voor het 'gewone volk'; elk verschil wordt door het opgehitste volk gezien als opponent. Wat en wie het zijn maakt niet uit: 'een kromme, of rechte neus, rood of zwart haar, een baard, een 'gekleurde' of 'witte' huid, een rugtas, (merk)kleding enzovoort. De intussen gemanipuleerde mensen zien de opponerende patronen en gaan meestal op bevel op uit zichzelf over tot bestrijden en uitgeschakelen met vaak fatale gevolgen. 'Niets menselijk is ons vreemd', maar we moeten wel de goede kanten van samenleven blijven activeren, denk ik.

Vriendelijke groet,
Kees FBoon.

Reactie door Misdefinitie op 23-07-2005 om 17:33.
U vergeet alle oorlogen die gevoerd zijn uit naam van God en Allah. U vergeet de aankomende oorlog: de jihad. U vergeet de rassenrellen en nazi-Duitsland. Een oorlog die gericht was op werelddominatie en het uitschakelen van het "verkeerde ras". Er is in een oorlog altijd sprake van tegenstrijdige belangen, maar die zijn vrijwel altijd gebaseerd op geloof, hebzucht naar goederen en bezit van anderen en behoud van de eigen cultuur en samenleving. Dat kunt u niet ontkennen.

Een verschil in belangen heeft oorzaken die in de sfeer van religie en uiterlijke kenmerken liggen. Daarom acht ik die zaken wel degelijk als de oorzaak van oorlog. De islam heeft andere belangen dan het christendom. Dat botst met elkaar en dan krijg je herrie.

Los daarvan doet in dit artikel slechts 1 punt ter zake. Laten we het ontopic houden. Het in stand houden van een soort is om 2 redenen niet verkeerd:

- Er is sprake van een bedreigde soort en het ligt in de aard van de mens daar iets tegen te doen. Dat is niet verkeerd, want voor dieren die met uitsterven bedreigd worden doen we precies hetzelfde. Als we geen roodharigen mogen beschermen, verbied dan ook maar alle dierenorganisaties.

- Iedereen streeft naar zelfbehoud en naar behoud van zijn eigen soort. De moslims vonden de genocide in Srebrenica niet leuk en wij vinden de uitroeiing van onze roodharigen en blondjes niet leuk. Het is ons goed recht om daar iets tegen te doen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.