Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

34 # Mishandeling door 20 kut-Marokkanen #
Gepost door Misdefinitie op 17-03-2005 om 21:32.
In de Gooi- en Eemlander (helaas geen directe link naar een artikel) valt voor de zoveelste keer weer een voorbeeld te zien van het laffe gedrag dat groepen kut-Marokkanen regelmatig vertonen. Twee mannen uit Huizen werden het slachtoffer van een smerige mishandeling. De daders (een grote groep laffe Marokkanen) durfden natuurlijk weer niet alleen het gevecht aan. Ze hadden maar liefst 20 man nodig om 2 mannen te mishandelen. In een groep durven ze wel. Het lijken net dolle honden.

De slachtoffers waren mannen van in de 40 die naar het uitgaanscentrum Graaf Wichman gingen. Zonder enige aanleiding besloten 20 Marokkanen op de twee mannen in de slaan en ze te schoppen waar ze hen maar konden raken. Het lijkt tegenwoordig een trend te worden dat groepen jongeren (met name allochtone groepen) voor de lol mensen in elkaar trappen.

Een van de slachtoffers vertelde het volgende over de mishandeling: "Toen wij buiten kwamen, werden we aangesproken door een Marokkaans jongetje van circa zestien jaar. Terwijl we in gesprek waren, werden we omsingeld door ongeveer twintig Marokkaanse jongeren tussen de achttien en 25 jaar. Zonder enige aanleiding begonnen ze met z'n allen op ons in te slaan en te schoppen." Wat bezielt een groep van 20 man om zich te verlagen tot een dergelijke mishandeling?

Hij vervolgt zijn relaas met:
"Ik ben op een gegeven moment gestruikeld. Dat was voor hen geen aanleiding om te stoppen. Ze probeerden mijn hoofd als voetbal te gebruiken, en namen aanlopen om me zo hard mogelijk tegen mijn hoofd te schoppen. Alsof ze penalty's namen. Ik probeerde mijn hoofd te beschermen door m'n armen er omheen te slaan." Zulke dolle honden zouden preventief geruimd moeten worden. Ze verpesten de samenleving alleen maar.

Het andere slachtoffer werd mishandeld met een bierfles. Deze werd in zijn gezicht gedrukt met ernstige snijwonden tot gevolg. Volgens eigen zeggen heeft het incident een grote impact gehad op zijn leven. Sinds de gebeurtenis zou hij last hebben van traumatische stress; een stoornis waarbij extreme angst een grote rol speelt en het slachtoffer de traumatische gebeurtenis steeds weer opnieuw herbeleeft.

Pas toen de politie arriveerde renden de Marokkanen weg. De politie bleek daarna op de hoogte van de gebeurtenissen, maar hebben het in de doofpot willen stoppen. Weer zien we dat als Marokkanen mishandelingen plegen de authoriteiten dat zoveel mogelijk uit de media proberen te houden. Deze vorm van discriminatie zouden we niet moeten tolereren omdat het een vals gevoel van veiligheid geeft. Elk jaar lopen ze namelijk wel te beweren dat het veiliger is geworden op straat. Schijnveiligheid als men dit soort dingen probeert te verbergen voor de maatschappij.

Marokkanen klagen al jaren over het negatieve imago dat ze hebben. Kunnen ze nu echt niet beseffen dat dit soort dingen het imago niet zo goed doet? Hoe moeilijk kan het zijn om de mensen in een land die tolerant waren geweest om ze binnen te laten en goed te verzorgen te respecteren en met rust te laten?
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door stokpaardje (gast) op 12-06-2005 om 16:57.
Leuk stukje, maar zet je er ook nog even de rectificatie bij?

Reactie door Misdefinitie op 12-06-2005 om 19:07.
Welke rectificatie heeft u in gedachten?

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.