Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

29 # "Scheer moslims met meerdere kammen" #
Gepost door Misdefinitie op 08-03-2005 om 22:41.
Gratis krant de Spits meldt ons dat een 8-tal islamitische studenten uit Amsterdam een handtekeningenactie hebben gehouden waarmee ze willen protesteren tegen vermeende generalisatie van moslims. Daarmee bedoelen ze vast niet hun generalisatie/verspreiding over de hele wereld, maar wat dan wel? De actie was reeds begonnen na de moord op T. van Gogh, maar omdat het de laatste tijd bijna niemand meer kon schelen besloten ze het maar aan te bieden aan de commissie integratiebeleid van de tweede kamer. Volgens de radicalen "is er een algemeen klimaat in Nederland geschapen waarin het acceptabel is geworden om moslims te ridiculiseren en te criminaliseren".

Ze bewijzen hun beweringen en beschuldigingen jegens de Nederlandse bevolking uiteraard niet. We moeten maar aannemen dat ze echt zo zielig zijn. Zelf doen de hypocrieten natuurlijk niet aan generalisatie. Daarom is de brief ook alleen gericht aan 'de vrienden van Van Gogh, mensen van de LPF, VVD en groep-Wilders'. Waarmee ze een overduidelijk signaal geven dat ze vinden dat de partijen die als rechts bekend staan het ridiculiseren, criminaliseren en discrimineren van moslims propaganderen. Wat u niet wil dat u geschied, doe dat ook een ander niet.

De twee initiatiefnemers van het zoveelste spliterverzet, Kassan Oetlul en Faya Paria (excuus voor de niet helemaal correcte spelling; sinds de afschaffing van korte Nederlandse namen is het er allemaal niet makkelijker op geworden), zeggen: "De afgelopen jaren voelen wij ons in toenemende mate miskend, gediscrimineerd en gegeneraliseerd". Fijn. Dan weten ze ook eens hoe de Nederlanders zich voelen. Als zij zich zouden verdiepen in de Nederlandse taal, dan zouden ze weten dat men kan verwijzen naar subgroepen binnen een gemeenschap. Het betreft dan geen generalisatie naar alle moslims, maar enkel naar die groep. Zo wordt er met name vaak gepraat over extremisten. Daarmee wordt er overduidelijk niet verwezen naar de groep "gematigde moslims". Is dat nu zo moeilijk te begrijpen? Als we het hebben over "extreem rechts" bedoelen we ook niet alle Nederlanders. Kennelijk voelen ze zich als lid van een dergelijke groep aangesproken omdat ze zich er schuldig aan maken. Dan moeten ze ook niet klagen. Als een Nederlander crimineel gaat lopen doen zou hij ook niet moeten klagen over het idee dat mensen zeggen dat alle misdadigers criminelen zijn.

Verder stelt men in de brief: De moord op Van Gogh is gepleegd door een individu, niet door de islam. Nee hoor, de moord is enkel uit naam van de islam gepleegd. Tuurlijk. Dan ken ik er ook nog 1: moslims worden niet gediscrimineerd en in het uitzonderlijke geval dat het wel gebeurt is het een actie van een individu. Dan zijn we toch klaar? Verder niet zeuren.

We mogen van de organisatie niet meer over 1 kam scheren. Meerdere kammen gebruiken mag nog wel, dus specificeren is noodzakelijk. Dan wordt er ook niet meer gegeneraliseerd over alle moslims. Wat dacht u van "de uitwassen van de islam", "de radicalen", "de extremisten", "de geitenneukers" en niet te vergeten de "normale moslims" voordat we weer commentaar krijgen (niet vergeten: een verzameling kan ook leeg zijn). Daarmee zou het probleem uit de wereld geholpen moeten zijn.

Niet elke moslim is een terrorist, maar toevallig zijn wel bijna alle jihad-terroristen moslims.
Reacties: 6
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.