Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

57 # Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA" #
Gepost door Misdefinitie op 28-05-2005 om 16:51.
Vorig jaar bracht ik het boek De misdefinitie van de HvA uit. In dat boek worden de misstanden op de Hogeschool van Amsterdam en het onderliggende systeem ervan beschreven. Aan bod kwamen onder andere de onderwerpen discriminatie in de onderwijsinstelling, intimidatie door het onderwijspersoneel, de slechte kwaliteit van de aangeboden lesstof en colleges en de frauduleuze praktijken van de schoolleiding, directuren en instituutshoofd in een wanhopige poging wat zwart geld te verdienen over de rug van al die arme studenten.

Na de publicatie van het omstreden boek ontstond er nogal wat commotie. De HvA probeerde het schandaal koste wat het kost in de doofpot te stoppen en dreigde met een miljoenendans die zou bestaan uit een miljoenenclaim als schadevergoeding als ik met misdefinitie.nl het boek zou blijven verspreiden en publiceren. De vrijheid van meningsuiting had het toentertijd gewonnen en het boek is tot op de dag van vandaag nog steeds te bestellen via deze website.

In de Nederlandse linkse media heerst een doodzwijg-cultuur als het onderwerpen betreffen die nogal gevoelig liggen. Zo werd er in het boek beschreven dat er op de Hogeschool van Amsterdam regelmatig autochtone studenten worden gediscrimineerd en allochtone studenten worden voorgetrokken en beloond als zij het misdaadsysteem in stand houden. De media reageerden ontkennend met de strekking dat "dat toch positieve discriminatie is en gewoon is toegestaan". De krant van wakker Nederland die ook al in de oorlog voor de foute partij koos weigerde een publicatie; evenals een aantal andere media die zijn benaderd.

Afgelopen tijd werd echter duidelijk dat "De misdefinitie van de HvA" toch gelijk had en op waarheid berust. Het in het boek beschreven constructiesysteem bleek inderdaad teruggevonden te zijn bij onder andere Hogeschool INholland. Rutte stuurde er de onderwijsinspectie op af. Wantoestanden waren er aan de orde van de dag. Leuk dat men nu alsnog reageert, maar toen ik het aankaarte vonden ze het onzin.

Ook de Hogeschool van Amsterdam is over de kling gejaagd. De volkskrant schreef vorige week dat de commissie-Schutte (dat is de commissie die onderzoek heeft gedaan naar fraude in het Hoger Onderwijs) geconcludeerd heeft dat de HvA 29 miljoen euro zou moeten terug betalen aan de overheid. Dat wordt betalen. Overigens wil de HvA zelfs zijn krachten proberen te meten met de commissie en de staat. Ze willen gaan procederen totdat ze niks meer hoeven te betalen. Stoer doen en een grote bek hebben kunnen ze wel. Fatsoenlijk onderwijs leveren blijkt echter moeilijker. Nu maar hopen dat Rutte het bedrag overneemt en de HvA een dikke gepeperde rekening laat zien. Ze verdienen het. De overheid zou het geld moeten stoppen in onderwijsinstellingen die wel deugen. En de HvA? Als zij failliet gaan zal ik er niet wakker om liggen.

Vieze voorzitter Rob Scheerens van het College van Bestuur van de HvA heeft aangegeven vol vechtlust de claim tegemoed te zien. Hij is zeker van zijn zaak en beweert dat de rechter de miljoenenclaim zal afwijzen. Toch is er bekend dat Rutte vrijwel alle adviezen van de commissie overneemt. Het blijkt dus allemaal grootspraak van de HvA. In de praktijk zijn de Hogescholen in paniek. Ze zullen diep in de buidel moeten tasten en het einde van de beerput is nog niet in zicht.

Waar de HvA mij mee bedreigd heeft krijgen ze nu zelf: de miljoenendans. Dokken maar jongens en denk voortaan maar even na voordat jullie weer stoute dingen doen. Ik voorspel dat er nog veel meer komt. Er staan immers nog veel meer wantoestanden in De misdefinitie van de HvA.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.