Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

159 # Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945 #
Gepost door Misdefinitie op 04-05-2006 om 21:45.
Meer dan 60 jaar na de verschrikkingen die plaatsvonden in de Tweede Wereldoorlog is de dodenherdenking op 4 mei nog steeds een jaarlijks terugkerend verschijnsel. Om 20:00 nam Nederland stilte in acht en treurden we over het verlies van een regime dat ons de multi-culturele samenleving had kunnen besparen over het sneuvelen van Nederlandse burgers en militairen. Nationaal werden er overal in het land herdenkingen georganiseerd en van iedereen wordt verwacht dat ze tenminste de achtergronden kennen uit de propaganda die door overheid subsidies en een breed scala aan rode leraren op scholen in de hoofden van de leerlingen worden gestampt. Uw webmaster heeft zich weer eens lopen ergeren aan de beeldvorming in de media, maar dat even ter zijde. Na de oorlog hebben alle landen, inclusief Nederland, tegen elkaar gezegd dat iets als WO-2 nooit meer zou mogen plaatsvinden. Tot onze verbazing moeten we echter constateren dat niemand de start van WO-3 heeft herkend en dat de geschiedenis zich ook na 1945 aan het herhalen is.

De dodenherdenking op 4 mei zou een dag moeten zijn van herinneren en herdenken. Jammer genoeg is het "lange" termijn geheugen van veel mensen van korte duur. We papegaaien met z'n allen wel elk jaar braaf de meute na over iets dat toch niet op zo'n manier heeft plaatsgevonden terwijl we doen alsof we het allemaal zo erg vinden, maar als we opmerken dat dezelfde principes uit de oorlog ook na 1945 gewoon zijn doorgegaan is er toch iets gruwelijk mis. Vandaag wil ook ik graag stilstaan bij het herinneren. Het herinneren van de gebeurtenissen toen, het herinneren van de gebeurtenissen daarna en het laten zien dat er angstvallige vergelijkingen te zien zijn. WO-3 is begonnen daar waar WO-2 ophield.

Toen: WO-2.
Rond 1920 maakte de maatschappij een aantal crisisjaren door. Met name het Verdrag van Versailles veroorzaakte een vijandige stemming in de Duitse maatschappij omdat ze niet meer de dienst konden uitmaken. De overbekende man stond op, deed een greep naar de macht en hing het socialisme aan. Omdat aanhangers en medeplichtingen voornamelijk uit nationale hoek kwamen (NSDAP) en extreem nationalistisch waren (voor hun vaderland Duitsland), ontstond de term nationaal-socialisme. Afgekort tot een woord dat we allemaal kennen: de nazi's. Hitler heulde met de moslims en in 1924 schreef hij de bestseller "Mein Kampf" waarin hij zijn ideeŽn uiteen zette: wereldoverheersing van het arische ras zonder Joden en het opzetten van het derde rijk.

Adolf Hitler van de NSDAP werd in 1933 rijkskanselier en kwam spoedig aan de macht; daarbij geholpen door het socialistische volk zelf. Kort daarop werd de democratie verworpen en kwam daar een dictatuur voor in de plaats. De totale uitroeiing en vernietiging van het volk dat hem niet aanstond kon beginnen. Jaren later, toen de dictator voldoende macht heeft gekregen, brak de hel los. Iedereen was ervan op de hoogte, maar deed niks. De koppen werden in het zand gestoken en iedereen die toch wilde praten werd letterlijk de mond gesnoerd. Het regime kostte uiteindelijk aan minstens 6 miljoen Joden het leven.

Nu: WO-3.
Rond 1945 maakte de maatschappij een aantal crisisjaren door. Met name de val van het derde rijk veroorzaakte een vijandige stemming bij onze rode rakkers omdat ze niet meer de dienst konden uitmaken. De PvdA werd in 1946 opgericht, deed een greep naar de macht en hingen het socialisme aan. Omdat aanhangers en medeplichtingen voornamelijk uit de extreem linkse hoek kwamen (IS en AFA) en extreem links nationalistisch waren (voor het inpikken van land voor de multi-criminele samenleving) ontstond de term Nationaal Extreemlinkse Organisaties. Afgekort tot een woord dat we allemaal kennen: de neo-nazi's. De linkse partijen heulden met de moslims en er verschenen extremistische boeken waarin de socialisten hun ideeŽn uiteen zetten: wereldoverheersing van de moslims zonder andersdenkenden en het invoeren van de sharia in Nederland.

Wouter Bos van de PvdA wordt in 2007 lijsttrekker van de grootste partij in Nederland; daarbij geholpen door het socialistische volk zelf. Kort daarop werd de democratie verworpen en kwam daar een dictatuur voor in de plaats. De totale uitroeiing en vernietiging van het volk dat hem niet aanstaat kan beginnen. Jaren later, als de dictator voldoende macht heeft gekregen, breekt de hel los. Iedereen is er nu al van op de hoogte, maar doet niks. De koppen worden in het zand gestoken en iedereen die toch wil praten wordt letterlijk de mond gesnoerd. Het regime vernietigt door infiltratie, integratie en vervuiling van de genenpoel uiteindelijk een blank volk dat in 1950 nog uit 10 miljoen personen bestond.

Goedenavond, zijn we wakker geschrokken? Gelukkig, want het is ook zeer ernstig. De rest ga ik niet uitgebreid beschrijven, maar wel even vlug noemen om nog een iets beter beeld te krijgen van de situatie die er nu speelt.

WO-2: Aanloop naar 1920, 1933, 1940-1945.
WO-3: 1946-heden.

WO-2: Crisis en daardoor onvrede bij het volk. Hitler komt aan de macht en voert de oorlog in eerste instantie psychologisch. Later kwam de fysieke oorlog voor de letterlijke overname. Opeens was het te laat en kon hij niet meer gestopt worden.
WO-3: Crisis en daardoor onvrede bij het volk. W. Bos en consorten komen aan de macht. Een lang en psychologisch spel van tientallen jaren volgde waarin ons land stapje voor stapje uitgehold wordt. Terwijl dat gebeurt vindt er een continue rechtvaardiging plaats zodat mensen niet meteen herkennen dat het land onder vuur ligt. Opeens zullen mensen het gevaar opmerken en constateren dat de fascisten overal geÔnfiltreerd zijn en het land hebben overgenomen. De bekende technisch van het Trojaanse paard. Opeens is het te laat en zijn de gevolgen onomkeerbaar.

De overname wordt juridisch ingekleed, gerechtvaardigd en beetje bij beetje worden onze rechten ontnomen. Het volk moet oppassen dat het niet tot een echte fysieke uitbarsting leidt.

WO-2: Duitsers verzamelen medeplichtigen en schakkelen islamitische SS'ers in om mee te helpen aan de ondergang van de maatschappij.
WO-3: Socialisten verzamelen medeplichtingen en halen islamieten Nederland binnen om ze aan de macht te helpen zodat ze middelen hebben de ondergang van de maatschappij te realiseren.

WO-2: Politiestaat, iedereen wordt in de gaten gehouden, privacyschending en ausweis bitte (jodenster).
WO-3: Politiestaat, preventief fouilleren, ausweis bitte (identiteitskaart is toch goedkoper te maken dan een gele ster), gegevens worden opgeslagen en gelogd met privacy schending als gevolg.

WO-2: Ein volk, ein reich!
WO-3: Ein volk, ein reich!

WO-2: Beulen werden opgeleid.
WO-3: Moslimextremisten worden opgeleid.

WO-2: Propaganda.
WO-3: Propaganda.

WO-2: Haat en terreur.
WO-3: 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur.

WO-2: Duitsers rechtvaardigden holocaust.
WO-2: Moslims rechtvaardigen holocaust.

WO-2: 6 miljoen joden vermoord.
WO-3: Integratie. Het voortbestaan van 10 miljoen mensen wordt bedreigd.

WO-2: Het volk: "We weten van niks en we snoeren iedereen de mond."
WO-3: Het volk: "We ontkennen nog steeds alles en snoeren iedereen ook digitaal de mond."

WO-2: Tegenstanders gingen zomaar dood.
WO-3: Pim Fortuyn en Van Gogh verdwenen. Hirsi Ali, Geert Wilders en iedereen die ook maar een beetje rechts schrijft loopt gevaar.

WO-2: Racisme en apartheid.
WO-3: Racisme en apartheid.

WO-2: Nederland bezet door de invasie van de Duitsers.
WO-3: Nederland bezet door de invasie van 3 miljoen allochtonen.

WO-2: Landverradende Duitsers hielpen Hitler aan de macht.
WO-3: Landverradende allochtonen helpen Bos aan de macht.

WO-2: NSDAP.
WO-3: PvdA.

WO-2: Niet arische ras gediscrimineerd.
WO-3: Autotochtonen gediscrimineerd.

Laten we ons na de herdenking vooral herinneren dat we iets van het verleden hadden moeten leren. U krijgt nu opnieuw de kans om erger te voorkomen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.