Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Déjà vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

137 # Islam is the cancer; holocaust is the answer #
Gepost door Misdefinitie op 07-02-2006 om 02:05.
Het negatieve imago van de islam is iedereen tegenwoordig wel bekend. Na het niet zo netjes neerzetten van enkele vliegtuigen een paar jaar geleden gingen de moslims helemaal los. Behalve aanslagen in torens, treinen, bussen en metro's zijn ze ook niet vies om aanslagen te plegen tegen onze vrijheid van meningsuiting. Van Gogh werd daar het slachtoffer van en de dader verheerlijkt in naam van de islam extreem geweld. In Deense kranten verschenen laatst cartoons die de ware aard van onze goede vrienden middels satire ernstig duidelijk maakte. In de landen der geitenneukers is men niet blij met dat imago. Arabische landen hebben daarom besloten om voor ruim 18 miljoen euro een propaganda-campagne op te zetten in de westerse landen.

Moslims zijn namelijk best wel lief. Ze vallen onze kantoren helemaal niet aan. Islamitische fascisten zijn ook helemaal geen anti-semieten. In het midden-oosten zien ze het allemaal wat rooskleuriger. Moslimvrouwen verbergen zichzelf in een theedoek zodat ze ons geen trauma's bezorgen door hun lange snor die van boven net iets langer is dan van onder. En wanneer radicale uitwassen van de islam een aantal mensen opblazen dan is dat vast geen eigen belang. Hoewel zij de enigen zijn die bij Allah bij de maagden komen. De ironie zit hem natuurlijk in het feit dat de cartoons met satire en humor de werkelijkheid over dat soort moslims in beeld brengt. Ze zijn gewelddadig, niet voor rede vatbaar en rechtvaardigen dat geweld met een achterlijke religie die stelt dat ze ons westerlingen als ongelovige honden mogen afslachten.

Weg met de Arabische propaganda. Laat de mensen duidelijk zien met wat voor uitschot we te maken hebben. Als we zelfs onze persvrijheid moeten opgeven dan is dat het zoveelste signaal dat er keiharde maatregelingen nodig zijn om ons land te zuiveren van het gespuis. Moslims hebben geen slecht imago, de uitwassen van de moslimgemeenschap zijn slecht. Of willen mensen soms beweren dat brandstichting en doodsbedreigingen kenmerken zijn van rechtvaardige eerlijke mensen? Ik denk daar toch even iets anders over. De spotcartoons lijken enkel te bevestigen wat we al weten.

Zijn die cartoons nu werkelijk zo vreselijk? Extreme clubs als het MDI hebben geprobeerd om middels beschuldigingen aan te zetten tot haat, maar moesten voor de zoveelste keer bekennen dat ze ongelijk hadden. De spotprents over pedofiel Mohammed blijken niet strafbaar te zijn. Verder tonen de cartoons nou niet bepaald schokkende beelden. Dat soort grapjes worden al tientallen jaren over alle bevolkingsgroepen en geloven gemaakt. De reden dat het nu zo escaleert zal daarom in een andere hoek gezocht moeten worden. Ik heb wel een verklaring waarom men zo overtrokken reageert. Het lijkt een beetje op het korte lontje principe waar Nederlanders ook regelmatig last van hebben. Radicale moslims zoeken massaal naar een reden (hoe klein ook) om geweld, brandstichting en moord te rechtvaardigen.

Alles lijkt erop te wijzen dat de bezetter, die niet alleen ons land heeft bezet maar hele werelddelen in zijn greep houdt, met alle mogelijke middelen aanstuurt op extreem geweld. Elk incident is voor hen nu aanleiding om naar dat geweld te grijpen. Net zo lang totdat het eens tot een echte burgeroorlog leidt. Dat dergelijke moslims en landverraders er alleen maar op uit zijn om eens flink te kunnen rellen blijkt wel uit de publicatie van uiterst anti-semitistische tekeningen. Jodenhaat is een typisch trekje van vele moslims. Om dit gedrag te rechtvaardigen stellen ze dat als de vrijheid van meningsuiting tekeningen van de profeet toestaat, ze ook tekeningen moeten toestaan waarop Anne Frank Hitler pijpt. Kijk, nu komen we ergens. We hebben te maken met extreme moslims die continu de holocaust ontkennen. Nu wil men vanuit Iran een heuze anti-Jood wedstrijd houden. Jihad-strijders proberen op allerlei manieren te provoceren zodat de heilige oorlog kan starten.

Het argument van de vrijheid van meningsuiting gaat hier niet op. De profeet, de islam en de koran die enkel rijp is voor de WC zijn allen verzonnen. Spotprenten maken over iets dat verzonnen is, is nogal totaal iets anders dan het ontkennen van een massamoord op miljoenen joden. Het feit dat die moslims niet eens dat verschil inzien doet ernstig vermoeden dat niet alleen de islam en hun cultuur als achterlijk kan worden, maar ook zijn gemeenschap en de mensen zelf.

We kunnen de provocatie en het extreme geweld van moslims niet toestaan in Europa en al helemaal niet in Nederland. Als moslims niet met ons kunnen samenleven en wij niet met hen, dan moet iedereen opflikkeren naar zijn eigen land waar iedereen kan doen wat hij zelf wil. Strict gescheiden. Wij in het westen, zij in het oosten. Wat zou er overigens gebeuren als we de genocide gericht tegen moslims gingen ontkennen? Kan er iemand hier goed tekenen?
Reacties: 8
Pagina's: 1

Reactie door Noman (gast) op 14-02-2006 om 06:01.
Geef a.u.b. een handjevol voorbeelden naast de aanslag op Theo van Gogh, die uw suggestie rechtvaardigen dat er in Nederland sinds 9/11 meer dan 1 aanslag is gepleegd waarbij een verband met moslimterrorisme aannemelijk lijkt.

U kunt doodleuk 'de jodenhaat' van 'vele moslims' tussen neus en lippen door noemen, maar je mag verwachten dat joden en moslims over het algemeen wel weten waar ze mee bezig zijn - er zijn immers maar twee semitische talen, het hebreeuws en het arabisch, en laat de Koran nou voornamelijk vol staan van de reminders om Christenen te wijzen op de oorsprong van hun religie, om hen te confronteren met de mate waarin zij door het negeren en vergeten van die oorsprong totaal zijn ontspoord, waardoor de vrijheid & vrede die het Christendom zou horen te faciliteren steeds verder in gevaar wordt gebracht. De wake-up call vanuit Iran is zowel bedoeld voor fucked-up Christenhonden, als voor intellectuelen die hebben zitten slapen terwijl ze zich verloren in non-issues.

Je zou soms zelfs beginnen te twijfelen of de gemiddelde vrijmetselaar zich in Nederland nog wel bewust is van de oorsprong van hun 'club'.

Reactie door Misdefinitie op 14-02-2006 om 14:57.
Bent u enkel in staat een term als "terreur" te begrijpen als het om een "vliegtuig boort in toren"-gebeurtenis gaat? Terreur is meer dan bommen laten afgaan. Ook het bezetten van een land, het invoeren van fascistische principes zoals het beperken van vrijheden waar we in het westen trots op zijn, doodsbedreigingen en geweld vallen daaronder. Zaken die duidelijk in het artikel naar voren zijn gekomen. Met het artikel laat ik zien dat het voornemen om propaganda te voeren voor de islam nogal lachwekkend is. Men stelt iets aan het imago te willen doen terwijl de praktijk anders uitwijst.

Hoezo mag de jodenhaat van moslims niet benoemd worden enkel en alleen omdat u verwacht dat ze weten wat ze doen? De meeste misdadigers weten wat ze doen. Dat is geen grond om de misdaad niet te benoemen. Wat er verder in de Koran staat is hier niet interessant. Iedereen weet dat radicale moslims de Koran weliswaar als rechtvaardiging gebruiken voor van alles en nog wat, maar voor het merendeel acties uitvoeren die niet in de Koran beschreven staan. Wij hebben geen "wake-up-call" nodig . Dit is Nederland en hier geldt: aanpassen of opkrassen.

Reactie door (gast) op 14-02-2006 om 16:35.
Het beperken van vrijheden gaat geheel volgens plan.

En waarom mag jodenhaat van moslims niet benoemd worden?

Nederland vervult een absoluut unieke rol in deze wereld - zoals Amerika het grootste experiment aller tijden is, dat enkel en alleen tot stand gebracht werd om het te kunnen laten eindigen in een fiasco, zo is Nederland het land geweest dat ervoor gezorgd heeft dat de juiste volksverhuizingen tot de juiste explosieve situaties hebben geleidt. Wat u al verwoordt ten aanzien van Nederland zelf, is tevens de boodschap & les die dankzij Nederland tegen de hele wereldbevolking gericht zal worden: aanpassen of opkrassen - wie het niet leuk vindt, kan altijd stoppen met ademen.

Teheran, dat is waar de werkelijkheid haar oorsprong heeft - in Nederland wordt het eindresultaat bijgeschaafd - onze vrijheid & nuchterheid zal standaard moeten worden - zo niet, dan is het heel snel afgelopen met de wereld die we nu kennen.

Reactie door Misdefinitie op 14-02-2006 om 18:01.
Ik ben een fel tegenstander van het beperken van onze vrijheden. Nederland vervult niet de rol die moslims daaraan toekennen. Propaganda om van een kwaad gezwel een wolf in schaapskleren te maken is hier niet welkom. We laten ons niet de mond snoeren door mensen die vinden dat er een andere rol voor Nederland is weggelegd. Als Teheran voor u DE werkelijkheid is, dan wil ik u verzoeken om samen met de mensen die graag volgens de islam willen leven daad bij het woord te voegen en daar heen te vertrekken.

Reactie door Noman (gast) op 15-02-2006 om 11:17.
Dat de werkelijkheid daar haar oorsprong heeft, wil nog niet zeggen dat deze zich daar tegenwoordig nog bevindt. Vandaar ook dat ik van mening ben dat het de Nederlandse vrijheid & nuchterheid is die standaard zou moeten worden; de kentering begint zich reeds af te tekenen - kijk alleen al naar de omslag die recent in de VS plaatsvond toen Bush eindelijk ECHT goed met z'n bek vol tanden stond (op het moment dat Cheney een stap achteruit deed) - terwijl Bush in paniek dingen begon uit te kramen met een strekking als: "we moeten niet verder de geschiedenis vervalsen, want we hebben al zoveel fout gedaan in Irak, en we moeten er in Amerika nog wel wat van kunnen leren". Dit viel precies samen met de hele intelligent-design kwestie, die in feite neerkwam op het schrappen van 'God' uit het Amerikaanse onderwijs- c.q. indoctrinatie-systeem.

Amerika heeft de draai gemaakt. Op dit moment in de geschiedenis is duidelijk de beurt aan Iran om te draaien. Wat dat betreft was het weer mooi nieuws gisteren:

BERLIN -- A Muslim cultural institute in Germany on Monday criticized Iranian President Mahmud Ahmadinejad for disparaging the Holocaust, daring him to visit the Auschwitz concentration camp.
http://www.metimes.com/articles/normal.php?StoryID=20060214-060305-8680r

...en dat is niet zomaar een Moslim-instituut. Ik moet overigens wel erkennen dat President Mahmud Ahmadinejad het tot op heden schitterend weet te acteren - temidden van het hele Islam-cartoon-gewoel hoeft die man maar in beeld te komen, en ik lig al dubbel.

Reactie door Misdefinitie op 15-02-2006 om 14:30.
Ik doe verder geen uitspraken over een mening waar "de werkelijkheid" is of is begonnen. Men kan net zo goed met zo weinig evidentie beweren dat het in Amsterdam is begonnen. Relevant is het hier niet; de opvatting kan hooguit deel uitmaken van religie en de filosofie. Daar is deze website niet voor bedoeld.

Ik pleit niet per se voor een wereldstandaard. Op deze wereld leven vele verschillende volken met aparte gebruiken en opvattingen over hoe het zou moeten. Voor mij is de essentie dat als iedereen in zijn eigen land blijft er op deze wereld ruimte is om alle culturen te blijven uitoefenen. Elk volk heeft zo zijn charme. De Nederlandse vrijheid in Nederland, de islam in het midden-oosten en de big-American-dream in Amerika. Men zou niet moeten proberen om door mengen, invasie en overname een standaard te forceren.

In gescheiden toestand met iedere cultuur op een grondgebied kunnen we prima samenleven. Ik voel geen behoefte om met miljoenen Nederlanders in Iran de islam te vernietigen en het te vervangen door het christendom. Andersom wens ik echter niet te accepteren dat islam in Nederland een vernietigende uitwerking heeft op alles wat wij hier hebben opgebouwd. Ik geef daarom graag inzicht in de slinkse wijze waarop dat toch dreigt te gebeuren. We kunnen als volk niet meer achteraf zeggen dat we het niet geweten hadden.

Reactie door Noman (gast) op 17-02-2006 om 19:59.
Wir haben es nicht gewusst, die vlieger gaat inderdaad al lang niet meer op.

In uw zin "Men zou niet moeten proberen om door mengen, invasie en overname een standaard te forceren" zit echter een paradox - de Nederlandse vrijheid zal immers door invasie en overname worden weggevaagd, tenzij de Nederlandse vrijheid in bepaalde mate tot standaard wordt geforceerd op wereldniveau.

Reactie door Misdefinitie op 17-02-2006 om 20:57.
Ik vind het niet per se noodzakelijk om onze manier van leven wereldwijd op te dringen. We hebben eeuwenlang op aarde kunnen samenleven met andere volken. Ondanks de soms extreme verschillen in cultuur waren we een land dat heel goed handel kon drijven met dergelijke volken. Iedereen profiteerde daarvan en we waren elkaar niet tot last. Grote problemen zijn er pas ontstaan door de bezetting en het opdringen van de islam. Na 1940-1945 hebben we de Duitsers eruit geschopt en sindsdien is het goed gegaan omdat ze nu in hun eigen land blijven. De prioriteit zou daarom moeten liggen om de hedendaagse bezetter het land uit te sturen. Daar hebben we voorlopig de handen vol aan.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.