Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Déjà vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

136 # MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat" #
Gepost door Misdefinitie op 03-02-2006 om 19:26.
Het Meldpunt voor Domme Idioten (u kunt dat afkorten tot het MDI) is zo'n beetje de bekendste fascistenclub van het internet aan het worden. Ze zijn een fel tegenstander van uw vrijheid van meningsuiting en ze worden in stand gehouden door ruim een halve ton aan Het Periodiek Internetsysteem genoemd wordt zijn afschuw uitte over poepetende homo's. Ook vinden ze joden niet zo lief, maar ja, dat vinden moslims ook niet. Het betreft hier slechts een website waarop meningen worden weergegeven. Toch is het MDI er succesvol in geslaagd om met behulp van de rechter een ernstige inbreuk te doen op de vrijheid van meningsuiting.

Mogen we straks niet eens meer zeggen dat we poep vies vinden? Nou, bij deze: lekker hoor. Zo, heb ik weer 1000 euro uitgespaard. We hebben hier te maken met een nogal vreemde situatie. Het drogargument dat de vrijheid van meningsuiting beperkt moet worden wanneer het overgaat in belediging kennen we nu wel. In de praktijk blijkt namelijk dat er met 6,5 miljard mensen op deze wereldbol altijd wel iemand is die aanstoot neemt aan een bepaalde mening. Gaan we alle meningen dan verbieden zodra iemand daar een belediging in ziet? Natuurlijk niet. Dan kunnen we de vrijheid van meningsuiting wel in de prullenbak gooien. "U mag alles zeggen, zolang het maar onze mening is" is de opvatting van organisaties die het grondrecht op de vrije mening het liefst gisteren al hadden afgeschaft. Een mening is een mening. Hoe extreem ook. Daarmee zou de zaak afgedaan zijn, omdat een mening gewoon moet kunnen. Rechters kunnen zoveel zeggen, maar zij hebben reeds meerdere malen aangetoond zich te willen scharen achter fascistische denkwijzen.

Het rare is dat Het Periodiek Internetsysteem niet alleen een satire is, maar ook nog eens een niet bestaande satire. De website is een soort van internetgemeenschap die niet echt bestaat. Men zou het kunnen opvatten als een sprookjesboek waarin de schrijver zijn verhalen verzint. Dergelijke verhalen vormen natuurlijk geen beschrijving van de werkelijkheid. Niemand gaat God aanklagen voor zijn bizarre en onethische experimenten in het sprookjesboek dat gelovigen de bijbel noemen. Mohammed is ook nog nooit aangeklaagd voor het vaginaal uitrekken van een klein kind. Hoe halen ze het dan in hun hoofd om een vermeende belediging van een object in een niet-bestaande wereld te vervolgen? Dat de schrijver ervoor heeft gekozen om zijn hoofdpersonen te vernoemen naar soortgelijke personages in de werkelijke wereld doet daaraan niks af.

Diverse websites maken al jaren moppen over homo's waarbij de een nog erger is dan de ander. Humor is er in alle soorten en maten. Ook bestaat er zwarte en lugubere humor. Dergelijke humor is wellicht niet uw stijl en ook bij mij kan er niet echt een lach vanaf als ik het lees, maar dat betekent niet dat het per se afkeuringswaardig is. Zeker niet als het slechts een mening betreft. De maker van de website mag dat vinden. Net zoals andere mensen het tegendeel mogen vinden. Ieder zijn mening. Ook bestaan er al jaren websites die zich enkel toeleggen op belediging zonder zelfs ook maar de moeite te nemen om er een mening van te maken. Laat staan dat de mening onderbouwd wordt. Daar wordt ook geen moeite voor gedaan door de MDI-moraalridders. Gaat het opeens over homo's, dan vindt het MDI het erg. Zouden zij zelf soms het broodje poep van Ome Willem lusten en niet uit de kast durven komen?

Als het toch maar om een mening gaat in een niet bestaande wereld, dan is de krampachtige manier waarop het MDI moord en brand schreeuwt als de anale uitrekkingskunst niet op de juiste manier wordt omgeschreven reden om even wat langer bij stil te staan. Het meldpunt maakt zich bij voorkeur druk om discriminatie van flikkers, flikkers, flikkers en eh flikkers. Hoewel ze ook nog eens links zijn en met name discriminatie van allochtonen aanpakken, speuren ze ook wel eens naar anti-anuspiraat uitingen op moslimfora zoals te lezen valt in dit jaarverslag. Ze lijken daar bij het MDI nogal geobserdeerd door homo's. Dat is nogal zacht uitgedrukt en dat is geen satire. Het doet ernstig vermoeden dat we hier te maken hebben met een aantal homoseksuelen met een bruine voorkeur voor iets dat wij liever in het riool afvoeren. Waarom is anders de toilet uitgevonden?

Het MDI is een gevaarlijke organisatie. Behalve dat ze zich richten op homo's, richten ze zich ook op vermeende discriminatie van allochtonen. Tenzij die allochtonen ook homo-haters en anti-semieten zijn. Het blijkt een organisatie te zijn die vooral voor eigen belangen strijdt. Opdrachtgevers van deze club zitten in de hoogste regionen van justitie die de club weer gebruikt om uitspraken van de rechter te rechtvaardigen. Hoezo kennen we in Nederland een scheiding der machten? Dat brengt ons op het politieke aspect van deze club. Zoals gezegd: links. Het ligt dan ook voor de hand dat een aanval op rechts met al dit gedoe wordt gerechtvaardigd. Had u het al verwacht? Geenstijl merkt terecht op dat het moslim-gespuis de dans weer ontspringt.

Kortom: we hebben last van een organisatie die klussen uitvoert voor justitie. Die op zijn beurt weer verstrengeld zit in allerlei belangen en uiteraard komen we via de rechterlijke macht weer uit op een politieke kwestie. De rechterlijke macht die in ons land aanspraak maakt op de juistheid van hun onafhankelijkheid heeft al vaker op commando van het MDI een geslaagde poging gedaan om de vrijheid van meningsuiting drastisch in te perken. Op een gegeven moment moet dat ophouden. Jammer genoeg heeft niemand de macht om het gezwel dat fascisme heet te stoppen. We krijgen steeds meer bevestiging dat er iets goed mis is met de relaties tussen justitie, externe instanties, het OM en de rechterlijke macht.

We lijken hebben te maken te hebben met een vicieuze cirkel waarin machthebbers van alles kunnen doen en er van alles voor ons verborgen blijft. Een ding kunnen we wel met zekerheid zeggen: het heeft allemaal te maken met de drang om iemand die iets zegt wat hen niet zint de mond te snoeren. Wanneer dat lukt, dan blijft het volk dom en als het volk dom blijft houden ze de macht. Het in ernstige mate beperken van de vrijheid van meningsuiting is typisch fascistengedrag. Aangezien men met dank aan de rechterlijke macht iedereen die zich gedraagt als het object van een mening ongestoord bij de naam mogen noemen zou de term poepetende endeldarmfascisten hier op zijn plaats mogen zijn. Hypothetisch gezien dan, want ik zou ze zo niet willen noemen.

Kan iemand mij 1000 euro lenen? Met de rechterlijke macht valt namelijk niet te spotten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.