Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

48 # "Extreem rechts groeit in Nederland" #
Gepost door Misdefinitie op 25-04-2005 om 23:11.
De exteemlinkse fascistenclub MDI (Meldpunt Discriminatie Internet) klaagt over vermeend racisme en discriminatie op de zogenaamde extreem rechtse websites. Ze worden afgeschilderd als islamfoben: mensen die bang zijn voor de uitwassen van de islam. MDI doet voorkomen alsof dat schizofrene gedachten zijn: terreur vanuit de moslimhoek wordt ontkend en Nederlanders mogen de vijand kennelijk niet vrezen.

Ik zal uw geheugen eens opfrissen. We beginnen met het volgende: Hitler had in de oorlog een islamitische SS divisie. Zij waren groot voorstander van de nazi's en zoals u weet vonden de nazi's en vinden de islamietjes van nu de joden niet echt lief. Gevolg: naar schatting 6 miljoen doden. Nog steeds mogen we de vijand niet vrezen. Het wachten is op de volgende genocide. Stomgenoeg worden rechtse websites als racistisch aangeduid, maar waren de mensen die dat roepen door het bovenstaande niet de grootste racisten ter wereld?

Zij hebben volkerenmoorden op hun naam staan waarbij miljoenen mensen zijn vermoord. De zogenaamde extreem rechtse websites worden enkel beschuldigd van racisme. De Telegraaf schrijft: "Volgens het MDI is bij discriminatie de nuance vaak ver te zoeken en worden mensen van buitenlandse afkomst, moslims, asielzoekers en mensen met een donkere huidskleur in een adem genoemd als 'allochtonen' en 'die zwarten'."

Het enige probleem dat ze aankaarten is dat buitenlanders een bepaald label krijgen. Dat is echter geen racisme. Buitenlanders zijn toch ook allochtonen? Kijkt u de definitie van "allochtoon" maar na. Ze hebben toch ook een andere huidskleur? In dit geval zwart. Ze worden dus ook zwarten genoemd. Net zoals ze Nederlanders blanken noemen. Straks komt er nog een gek die het woord neger wil verbieden. O nee, die is natuurlijk al opgestaan. Zij mogen ons kanker Lonsdaledragers, racisten, kaaskoop en kut blanke noemen, maar als het woord "zwarte" valt is het land te vol. Ook als dat woord niet valt overigens.

Iemand een allochtoon noemen is geen racisme. Iemand een autochtoon noemen ook niet. De klacht is dus ongegrond. Toch wordt er weer paniekvoetbal gespeeld. Krant de onTrouw probeert onder het mom van toverwoord "racisme" de populaire website Holland-Hardcore te stigmatiseren. Ze hebben problemen met sommige gebruikers die "harde taal" zouden uitspreken. Meteen wordt er gedacht aan rassenhaat.

Er wordt enkel naar Nederlandse websites gekeken, want volgens de linkse garde hebben Nederlanders een monopolie op racisme. Waarom wordt er niet gekeken naar extreem linkse websites en dubieuze "meldpunten"? De fora stromen daar over van haat tegen blanken. Dat is evengoed racisme. Volgens het artikel in de Trouw laat men op Holland-Hardcore weten geweld af te keuren. Toch probeert de Trouw ons te indoctrineren door met 1 voorbeeld te komen van een meeloper die deed alsof hij extreem rechts was en zich schuldig maakte aan een brandje. Kenmerkend voor rechtse websites is volgens mij dat er fel gediscussieerd wordt, maar wel op basis van meningen en argumenten. Er vindt zelden geweld of misdaad plaats. Iets waar de islamitische kant nog wat van kan leren. Je hebt aan beide kanten extremen. Maar het ene extreme is het andere niet. Als men toch wil onderzoeken, onderzoek dan de fascisten die zo'n beetje openlijk aanslagen aan het plannen zijn op onschuldige mensen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.