Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

56 # CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" #
Gepost door Misdefinitie op 28-05-2005 om 15:10.
Al weken lang staan de media vol artikelen over de zogenaamde "grondwet". Zogenaamd omdat het eigenlijk geen grondwet betreft, maar een verdrag. Een verdrag is een schriftelijke overeenkomst tussen twee partijen. De partijen die meespelen zijn Nederland en de EU. De oplettende lezer merkt meteen op dat hij zelf niet bij die partijen hoort. Het referendum waar we allemaal voor gaan stemmen op 1 juni hoort daar ook niet bij. Het referendum betreft slechts een advies aan het kabinet. Daarmee is het referendum niet bindend en aangezien het slechts een advies is en de "grondwet" een verdrag / overeenkomst is kunt u concluderen dat u geen sodemieter te zeggen heeft. Men suggereert hier democratie, maar dat is nep.

Als het kabinet wil, dan schuiven ze ons het verdrag net als met de euro destijds gewoon in onze hol. We kunnen echter wel met z'n allen een signaal afgeven dat we het niet pikken door keihard "NEE" te stemmen. Dat is niet alleen een "NEE" tegen een 3e rijk ehh Europees rijk, maar ook een ruk aan de noodrem tegen dit kabinet. Zij mogen ons land niet weggeven.

Leuk, zult u denken. U kunt uiteraard een andere mening hebben of zelfs "voor" willen stemmen. Het kan allemaal. Toch wil ik u in dit artikel even wijzen op hoe een aantal zaken geregeld worden. Onder leiding van Balkellende doet het CDA alles voor uw stem. In een vraaggesprek met het Algemeen Dagblad laat hij weten voor lul te staan als u gezamelijk "NEE" stemt tegen de "grondwet". Daar is maar 1 verklaring voor mogelijk: Balkenende heeft aan zijn collega's in Brussel al beloofd dat het verdrag er gaat komen. Of te wel: het vermoeden komt naar boven dat er allang besloten is. U heeft wederom geen moer te zeggen. Als u "voor" stemt geeft u daarvoor uw goedkeuring.

Balkenende zuigt! (Let op: de foto is 18+. Scholieren in de mediatheek kunnen beter niet klikken.) Het CDA doet alles voor uw stem. Er wordt met oorlog gedreigd en gebruik gemaakt van emotionele manipulatie. Dat zijn meteen hun enige argumenten om u voor te laten stemmen. Kennelijk is chantage voldoende voor het kabinet. Een aantal foto's wil ik u niet ontnemen, maar justitie wel. Men pleegde censuur en dwong websites als GeenStijl de foto's te verwijderen. Satire en vrijheid van meningsuiting mag tegenwoordig ook al niet meer. Bedenk goed wat u met uw laatste stem doet!

J. Mulder van de VVD doet ook een bizarre duit in het zakje. Hij bedreigt ons met een nieuwe holocaust als we niet voor de "grondwet" stemmen. Hij vergeet even dat 1 van de doelstellingen van de EU "gelijkheid" is en dat de nazi's ook gelijkheid wilden. Iedereen gelijk. Dus iedereen met blond haar en blauwe ogen. De rest wordt vermoord. Het derde rijk. 1 rijk. 1 Europa. 1 volk. Dat is een goede reden om tegen te stemmen, want DAT willen we nooit meer."

Dan hebben we nog een aantal websites. Op grondwet Europa kunt u de artikelen van het verdrag deels inzien. Men spreekt duidelijk van gelijkheid (het 3e rijk), democratie (de dictatuur van de meerderheid en wij zijn helaas in de minderheid in Europa) en universele waarden en normen (u doet wat zij willen). Er is ook een speciale referendum wijzer waarop men u door uiterst suggestieve vragen te stellen probeert te verleiden tot het voor-stemmen. Let u vooral eens op hoe de woorden "Europa" en "samen" gebruikt worden. Daar trapt u natuurlijk niet in. Een objectieve test hoort niet dubbelzinnig te zijn.

Op TV viert de propaganda ook hoogtij. Het kabinet kwam erachter dat de "NEE" stemmers in de meerderheid waren en men trok zomaar een paar miljoenen uit voor folders en zendtijd op de commerciŽle televisie. Uw belastingscenten gaan op aan ordinaire propaganda terwijl het kabinet bezuinigd op zorg en onderwijs.

U hoeft echter niet te denken dat het een kabinetsoffensief is. De PvdA, de partij die altijd en eeuwig in de oppositie zal zitten omdat ze te dom zijn om te regeren, is fanatiek voorstander van de "grondwet". Wouter Bos, lijstrukker van die pauperpartij, kondigde deze week zelfs aan van mening te zijn dat als het volk "tegen" stemt en dus "NEE" zegt hij volgend jaar het referendum opnieuw wil doen. Net zolang totdat de mensen zeggen wat hij wil horen. Ook haalde hij fel uit naar de SP. De Socialistische Partij zou volgens hem valse argumenten gebruiken om tegen te stemmen. "We bouwen nu moskee's en Nederland moet alles maar accepteren. We zijn er zelf bij," aldus Wouter Bos enkele maanden geleden. Hij sluit zo'n beetje uit te willen regeren met de SP. Kortom: links maakt ruzie en wij worden de dupe.

Voorstanders gebruiken censuur, propaganda en bedreiging met holocaust en oorlog als drogredeneringen. "Samen" en "Europa" hebben ons niks goeds gebracht, we verliezen de macht en we moeten naar andermans pijpen dansen als dit verdoemde verdrag er door komt. Wij stemmen daarom tegen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 11-11-2011 om 10:22.
Mooi succesje geweest, naam in Europa gemaakt maar nu moeten we mooi meebetalen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.