Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

146 # Zege PvdA te wijten aan allochtonen #
Gepost door Misdefinitie op 10-03-2006 om 00:08.
Nederland heeft de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen massaal gekozen voor extra zware belastingen en de bouw van extra moskeeŽn in hun achtertuin. De media spreken van een monsterzege van de PvdA. De partij die geheel volgens de verwachtingen van de linkse peilingen ontzettend goed kon scoren door onder andere Super Wouter Bros in te zetten als propagandamiddel. Op de voorpagina van de kranten zien we die-hard Stalin-communisten feesten en Wouter Bos van de PvdA kwam juichend klaar en viel Halsema van GroenLinks in de armen. Met een sneaky grijns op zijn gezicht liet Jan Marijnissen van de SP zichtbaar weten dat ook hij genoot van de macht die aan de socialisten toebedeeld werd. Eindelijk zouden zij hun droom kunnen verwezenlijken. Zware belastingen en de invoering van de islamitische sharia.

Aan de rechterkant van het politieke spectrum heerst een bedrukte stemming. Zo zijn er op het forum van Nieuw Rechts depressieve toespraken te lezen van sympathisanten die het niet meer zien zitten onder de rode terreur. Belangrijke personen van de partij geven echter aan dat de partij het weliswaar slechter heeft gedaan dan verwacht had mogen worden, maar in elk geval beter dan bij de Europese verkiezingen. Een aantal extreem linkse figuren hebben zich vervolgens als doel gesteld zout in de wonden te strooien door te suggereren dat de heilige jihad nu begonnen is. Nieuw Rechts haalde slechts in 1 gemeente een zetel. Waarbij kan worden opgemerkt dat de partij slechts een paar jaar bestaat en weinig naamsbekendheid kent. In tegenstelling tot de PvdA die al 60 jaar meedraait.

Ook bij de Nationale Alliantie heeft men geen reden tot feest. In geen enkele gemeente slaagde men erin een zetel te veroveren. Toch blijven de nationaal socialisten optimistisch en houden zij de moed erin. Op hun website verklaren ze dat de verkiezingen ondanks het magere resultaat ook positieve kanten had. Zo is de NA van mening dat het een hoop naamsbekendheid, informatieaanvragen en nieuwe leden heeft opgeleverd. De partij belooft ons een uitgebreid verslag met daarin hun visie over de verkiezingen en nieuwe acties.

De NVU leek het al relatief zwaar te hebben, althans op de website, want de website moest verplaatst worden. Vermoedelijk vanwege een aanval. De Nederlandse Volksunie die stelt dat integratie legale volkerenmoord is kon tevens niet rekenen op een zetel. Enkele dagen voor de verkiezingen heerste er nog paniek toen bleek dat stemwijzer.nl erg vaak een NVU advies gaf.

In deze tijden horen we van alle kanten mensen praten over het democratisch systeem zoals we die in Nederland kennen. De linkse partijen hebben deze verkiezingen glansrijk gewonnen en volgens de voorstanders van die partijen "is dat toch gewoon democratie"? Juridisch is er op het massaal stemmen op een partij niks aan te merken. De gebeurtenissen van 7 maart zijn geheel legaal volgens de democratie verlopen. Moeten we ons er daarom maar bij neerleggen? Mogen we het systeeem niet ter discussie stellen als er sterke aanwijzingen zijn dat er iets niet klopt? Dat mogen we zeker. De media liet ons al snel weten wat er werkelijk achter de overwinning van de linkse partijen zit. Allochtonen die te gast zijn in ons land stemmen massaal op de PvdA.

Mensen kunnen natuurlijk een beroep doen op de legaliteit van het principe, maar ik ga u vertellen waarom we hier niet te maken hebben met een normale gezonde manier van de democratie. De democratie is een ontzettend zwak systeem. Niet alleen mensen die de Nederlandse nationaliteit wel horen te hebben kunnen stemmen. Vreemdelingen die de Nederlandse nationaliteit niet hebben mogen in principe ook stemmen in de gemeenteraadsverkiezingen. Vreemdelingen die hier te gast zijn, maar die hun nationaliteit hebben verkregen door toedoen van machthebbende landverraders kunnen weliswaar legaal hun stem uitbrengen, maar ook dat is onacceptabel. In de oorlog werd landverraad gestraft met de kogel. Nu met een verblijfsvergunning en extra rechten. Kan het nog krommer?

De invasie uitgelegd in huiselijke kring.
Middels een voorbeeld dat betrekking heeft op het eigendomsprincipe is de waanzin van de manier waarop de PvdA en de grote linkse machthebbers de democratie gebruiken goed aan te tonen. Stel u heeft een gezin met 6 personen waarvan er 4 kinderen zijn. U bezit een eigen woning en u heeft de eigendomsrechten op de woning. Aangezien u daar met uw gezin woont hebben de individuele gezinsleden onder uw gezag ook bepaalde rechten, maar zeker niet het absolute recht waaraan iedereen moet gehoorzamen. De democratie is ingevoerd: uw kinderen mogen af en toe samen beslissen wat er gegeten wordt, wat er gebeurt en welke gasten er uitgenodigd worden. Af en toe iemand meebrengen is geen probleem. Op een dag komt dochterlief thuis met een Marokkaan. Hij is te gast in uw gezin en het is uiteraard de bedoeling dat hij na het gastverblijf weer terug naar zijn eigen leefomgeving gaat.

Hij krijgt echter steeds meer noten op zijn zang en middels manipulatie probeert hij dochterlief en de andere kinderen ervan te overtuigen dat zijn levensopvattingen en zijn wil de beste zijn. Misbruik makend van het democratisch systeem zit u tijdens het eten opgescheept met een paar tegenstanders van uw maaltijd en de manier waarop u het huishouden runt. Uw gezag is nog steeds geldend en u heeft nog steeds de meerderheid, maar omdat de minderheid heeft gedreigd in het dorp rond te bezuinen dat u iets tegen Marokkanen heeft stemt u toe. De eisen worden echter steeds erger. Er moet niet alleen tijdens het eten naar de pijpen van de gast worden gedanst, maar ook tijdens de vooravond. En op een dag komt de gast met een nieuwe totaal vreemde gast binnen. Onder het motto: "Jullie hebben mij opgenomen, dus heb ik ook het recht om mensen mee te nemen". Fout: democratie geldt intern en is aan regels onderworpen.

Inmiddels mag u niet meer in uw eigen bed slapen, want het is racistisch om de Marokkaan op de grond te laten liggen. U kunt met uw vrouw best in de garage slapen. De gasten hebben het al zo moeilijk. U komt in opstand en claimt uw gezag. De gasten claimen op basis van de democratie dat zij inspraak hebben. U bent echter nog steeds in de meerderheid. Daar hebben de gasten echter iets op gevonden: ze nodigen net zoveel vreemde vrienden en soortgenoten uit zodat zij de meerderheid krijgen. Het liedje eindigt ermee dat de vreemdelingen een meerderheid hebben gekregen en denken dat ze bij u thuis de dienst kunnen uitmaken. U staat vervolgens op straat en uw bezit is ingenomen. Democratie? Nee! Dit is waanzin en misbruik van het woord. Acceptabel? NEE. Democratie gaat over medezeggenschap van de oorspronkelijke bezitters. Intern en geen absolute macht. Een gast is geen bezitter, maar iemand die na het verblijf dient te vertrekken. Een gast kan NOOIT een van uw kinderen worden. En zodoende ook nooit dezelfde rechten krijgen die uw kinderen ook zouden kunnen krijgen (maar niet per definitie recht op hebben). Om die reden zouden stemmen van gasten ongeldig moeten worden verklaard.

Het principe van de invasie geprojecteerd op de PvdA.
Nu u het principe in huiselijke kring kunt begrijpen, is het tijd om het principe te benoemen bij de PvdA en de andere linkse partijen. Nadat we in 1945 bevrijd waren van de vijand hebben we gezegd dat fascisme nooit meer voor mocht komen in ons land. Nooit meer zouden we ons laten bezetten. Twee oorlogen waren genoeg. Toen werd in 1946 de PvdA opgericht. Zij konden door de oplettendheid van de Nederlander met de oorlog nog vers in het geheugen niet onmiddellijk ons land laten bezetten door de vijand. Doch is de aandacht verslapt, viert de indoctrinatie hoogtij en met verwijzingen naar valse democratie en het spelen van het slachtoffer door te teren op het woord "discriminatie" is men erin geslaagd om binnen 40 jaar ons land te laten bezetten door 3 miljoen ongewenste gasten.

Wie landverraad nu nog kan rechtvaardigen met de democratie is niet goed bij zijn hoofd. Na de invasie van de Duitsers die grotendeels voor de holocaust waren of zich er tenminste niet tegen verzetten hebben we NIET geaccepteerd dat de meerderheid iets wilde wat wij niet wilden. Net zoals we na een allochtoneninvasie niet zullen accepteren dat mensen die geen Nederlanders zijn in ons land de dienst komen uitmaken. De PvdA was er echter op gericht om op sneaky manieren het land steeds meer op te vullen met allochtonen. Hiermee creŽerde de partij zijn eigen achterban. Een achterban die vooral met cadeau's in de vorm van huizen, uitkeringen, subsidies en allerlei andere rechten worden beloond. Door deze gestoorde gekken hebben we reeds een schuld van 220 miljard euro. Ik hoef u niet te vertellen dat we per jaar alleen al aan rente 20 miljard euro door de plee spoelen.

Op juridische regelgeving en de rechtspraak kan men zich allang niet meer beroepen. Hoewel het juridisch perfect is dichtgetimmerd is de rechtspraak niks anders dan een aantal verzonnen regeltjes en constructies die zo breed te interpreteren zijn dat alles is goed te praten. Kern van het probleem zit hem in de zwakheid van het hele systeem. Niemand had het geaccepteerd als men in de jaren '60 had gezegd dat er 3 miljoen allochtonen het land in moeten zodat zij allemaal kunnen gaan stemmen voor de PvdA. De zwakheid is echter dat allochtonen wel 1 voor 1 binnengelaten mogen worden. Ook het geven van extra rechten is niet strafbaar gesteld. En aangezien de rechtspraak is opgebouwd uit bizarre regels die subjectief geÔnterpreteerd worden is linkse indoctrinatie ook niet strafbaar gesteld. Het geheel van activiteiten om ons land te vernietigen is echter WEL een oorlogsmisdaad. Een beetje hetzelfde principe dat een gedachte aan moord niet strafbaar is, het bezitten van een mes ook niet en het zorgen dat een ander het mes ergens anders legt ook niet. Maar dat het geheel aan handelingen tot volkerenmoord leidt is wel juridisch democratisch, maar volstrekt ontoelaatbaar.

Wat doet de PvdA? In elk geval zorgen dat de allochtonen in de meerderheid zijn. Mijn inziens is dat geen democratie. Externe subjecten behoren niet tot het systeem. Dergelijke zwakheden die het systeem ondermijnen mogen geen doorgang vinden in een fatsoenlijke rechtstaat. Met een meerderheid zou men in principe semi-legaal een meerderheid kunnen vormen die de democratie wil afschaffen. Vervolgens voert men de sharia in en is de democratie voorgoed verdwenen. De democratie kent echter GEEN middelen tot beŽindiging. Het feit dat het mogelijk is om de vrije democratie te beŽindigen MOET tot de conclusie leiden dat het systeem zwak is en dat de gaten gedicht moeten worden. Het woord "democratie" mag NOOIT tot rechtvaardiging leiden wanneer er gebruik gemaakt wordt van fundamentele zwakheden in het systeem.

Wat hier gebeurt is geen democratie. De ene meerderheid is de andere meerderheid niet. Intern, extern, eigendom, oorspronkelijke bewoners en de Nederlandse cultuur zijn begrippen die blootleggen dat men het woord "democratie" verkeerd gebruikt. Legaal en juridisch kan ermee geknoeid worden. Acceptabel? NEE. Democratie gaat over medezeggenschap van de echte Nederlanders. Een gast is geen Nederlander. Een allochtoon ook niet. Een allochtoon die door toedoen van een landverrader de Nederlandse nationaliteit verkrijgt ook niet. Het zijn allemaal tijdelijke gasten die, zelfs als ze hier door toedoen van de landverraders al 40 jaar zitten, moeten vertrekken naar hun eigen land. Een gast of allochtoon kan nooit een echte Nederlander worden. Net zoals een gast nooit uw kind wordt en net zoals een kat nooit een haring wordt. En nee, dus zelfs niet als de kat in de haringwinkel geboren wordt. Om die reden zouden stemmen van gasten, allochtonen en mensen die ten onrechte de Nederlandse nationaliteit hebben gekregen ongeldig moeten worden verklaard.

Dit is geen normaal links, dit is extreem links. Mensen wordt wakker. Voordat het te laat is.
Reacties: 5
Pagina's: 1

Reactie door Denny (gast) op 10-03-2006 om 09:35.
Beste *****,

Vind je nu ook niet dat je er een beetje enge denkbeelden op nahoudt? Mensen met een sociaal hart zijn ineens landverraders en moeten bestraft worden met de kogel? Zaken als de holocaust erbij halen? We worden overvallen? Nieuwe bezetting? Je wil fascisme niet meer toelaten in Nederland, maar hierboven spreidt je aardig fascistische denkbeelden tentoon.

Ik weet niet of jij heb begrip democratie begrepen heb, maar daarin beslist de meerderheid. Diezelfde meerderheid heeft ook beslist dat deze mensen hier werden toegelaten, en volledig terecht. Waarom zouden die mensen niet dezelfde kansen mogen krijgen als jij in je trieste leventje heb gehad?

Als je de democratie zo'n verziekt systeem vindt, waarom verhuis je dan niet lekker naar een fijn communistisch landje ofzo. Zodat Fidel lekker kan bepalen wat goed voor jou is.Reactie door Denny (gast) op 10-03-2006 om 10:18.
Sorry *****, hier ga je toch echt de fout in. Volgens artikel 4 van onze Grondwet heeft iedere Nederlander een actief en passief stemrecht, behoudens bij de wet gestelde beperkingen en uitzonderingen. Als je vervolgens in de Kieswet kijkt zie je in artikel B5 dat de enige die uitgesloten kunnen worden van hun kiesrecht zij zijn die door de rechter actief uit hun kiesrecht zijn ontzet of niet bekwaam zijn om rechtshandelingen (stemmen) te verrichten, zoals mensen met een geestelijke stoornis. Zodra jouw allochtoon Medelander is geworden is hij dus stemgerechtigd.
Reactie door Misdefinitie op 10-03-2006 om 14:46.
De analogie met nazi-Duitsland laat heel goed zien waar de PvdA mee bezig is. Een invasie van 3 miljoen vreemdelingen is pas eng. De legale vernietiging van ons volk is pas eng. Torenhoge belastingen om dat allemaal te betalen en het land volbouwen met haathutten waar de radicale islam wordt gepredikt is allesbehalve sociaal. U vindt het zeker ook sociaal als we uw woning even afbreken om daar de vreemdelingen te huisvesten waar u zo dol op bent? Ik dacht het niet. En wanneer iemand bij u thuis de baas gaat spelen en uw gezin om zeep helpt (letterlijk!), dan wenst u die persoon ook naar de hel. Ongeacht of er in een wetboek staat dat het mag.

Zoals u in het artikel heeft kunnen lezen ben ik heel goed op de hoogte van wat de democratie inhoudt EN wat andere mensen denken dat het inhoudt. Dat tweede is heel iets anders. Ik wijs de bevolking op het feit dat de democratie wordt misbruikt. U leest niet goed: ik ben niet tegen de democratie. Ik ben tegen misbruik van de democratie om oorlogsmisdaden te rechtvaardigen.

Ook in uw tweede bericht geeft u aan niet te kunnen begrijpen wat er nu werkelijk staat. Juridisch is alles prima te rechtvaardigen omdat de machthebbers ZELF de juridische teksten schrijven. Het gevaar schuilt hem hierin dat wanneer deze misbruik zich doorzet, men de democratie kan afschaffen en de middeleeuwse sharia in kan voeren. Gelooft u mij: dat wilt zelfs U niet.

U verwijst mij naar een communistisch land. Mag ik bedanken? Ik ben alles behalve communistisch en wil dan ook voorkomen dat Nederland communistisch wordt. De PvdA IS communistisch. U kent dat systeem wel: Stalin met 100 miljoen doden...

Reactie door Roos (gast) op 14-03-2006 om 23:13.
Jij bent echt een freak...

Reactie door Misdefinitie op 15-03-2006 om 00:17.
Als de argumenten op zijn, dan begint u maar op de man te spelen? Voorspelbaar, maar het maakt hier geen enkele indruk. U bent natuurlijk geschrokken van de invloed die het systeem van de PvdA op de maatschappij heeft. Toch moet ik u verzoeken de discussie ontopic te houden en persoonlijke nijd jegens mij achterwege te laten.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.