Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

67 # 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur #
Gepost door Misdefinitie op 18-06-2005 om 23:41.
Nadat ons land 60 jaar geleden is bevrijd van de nationaal socialisten, namen de socialisten het over. Extreem linkse fascisten die nog een stapje verder gingen om volgens dezelfde methoden ervoor te zorgen dat in het land niet Duits; maar Marokkaans en Turks ging overheersen. Dit keer bleek de verovering van ons land niet nationaal, maar middels internationale gasten te gebeuren.

Vandaar dat extreme socialisten zich internationale terroristen gingen noemen. Ze hebben ons land binnen een halve eeuw tot een multiculturele ghetto gemaakt. BN/De stem bericht dat zij 50 jaar geleden de eerste stap tot verloedering van ons land zetten door er moskeeŽn te bouwen. Tot nu toe zijn ze erin geslaagd om meer dan 400 moskeeŽn neer te zetten en naar verwachting loopt dit naar de 450. Ze zien dit als hun overwinning en er is daarom reden genoeg voor een feestje.

Ik vier echter geen feest, want in dezelfde media zien we dat de etnische groeperingen zich weer van hun beste kant laten zien. Zo meldt de Nova dat er in een Turkse moskee een anti-semitisch film verkocht wordt. Het zijn pure jodenhaters en ik hoef u de link jodenhaat en holocaust vast niet meer uit te leggen. Nogal gevaarlijk volk. De film wordt zelfs aan kinderen vertoond en is pure propaganda. Jammer genoeg is dat niet strafbaar, maar de film zou wel strafbare componenten bevatten. Logisch, want het aanzetten tot vreemdelingenhaat is wel degelijk strafbaar. Alleen daarom al zou de moskee gesloten moeten worden.

Ook de Marokkanen blijken ons met volle teugen te bedanken voor onze gastvrijheid de afgelopen 50 jaar. De Telegraaf meldt met grote schandaalkop: "Terreur teistert scholier - Marokkanen dringen antiwesterse houding op aan autochtonen". Men constateert dat niet alleen homo's het slachtoffer worden van de Marokkanen, maar dat de haat zich ook richt naar iedereen die niet-gelovig is. Er zijn gevallen bekend waarbij streng gelovigen hun normen met geweld inrammen bij de oorspronkelijke Nederlandse bevolking. Dit is hun manier om ons te bedanken voor het ter beschikking stellen van ons land. Een ander geval beschrijft een praktijkschool waar Antillianen een heus "schrikbewind" voeren onder de Nederlandse leerlingen.

En, meneer MP Ys, gaan we nog steeds een rechtzaak krijgen als we die lieverdjes deporteren naar hun eigen land? De Telegraaf noemt het overigens opvallend dat het vooral (en weer!) de Marokkanen en Turken zijn die erg aan het radicaliseren zijn. Een rapport spreekt over "extreem antiwesterse opvattingen en verbitterde ideeŽn over kansen in de Nederlandse samenleving". Ja, als je je schuldig maakt aan de misdaad en terreur, dan gaan mensen je uitkotsen. Moeten we daar nu medelijden mee hebben? Op school krijgen leraren steeds meer te maken met intimidatie en geweld. Vooral scholen in grote steden als Amsterdam moeten het ontgelden. Langzamerhand krijg men door wat de gevolgen zijn van de puinhopen van minstens 50 jaar links.

Wel proberen scholen door middel van cursussen in agressiviteitsbeheersing en sociale vaardigheden een lapmiddel te bieden voor problemen die nu al zo'n diepe achtergrond hebben dat de politiek echt moet gaan ingrijpen voordat het te erg gaat escaleren. Dat willen we toch niet? En daarom is er naar mijn idee geen reden om te feesten. Het is tijd voor een grote schoonmaak. De bezem erdoor. Maak Nederland weer schoon!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.