Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

26 # Politiestaat Donner verder uitgebreid #
Gepost door Misdefinitie op 05-03-2005 om 01:05.
Tegenwoordig lijkt men alles in verband te kunnen brengen met terrorisme. We werden als goedwillende burger al bij voorbaat verdacht van terreur door de maatregel om van iedereen te verwachten dat hij zich kan legitimeren op commando. De ware politiestaat wordt steeds meer een feit. Nu heeft de ministerraad een wetsvoorstel ingediend waarmee de minister van justitie P. Heil Donner extra bevoegdheden krijgt. Volgens een persbericht zogenaamd om terrorisme te kunnen bestrijden.

Hoe dat gebeurt hebben we reeds kunnen vernemen na het invoeren van de identificatieplicht. Onschuldige jongeren werden op de bon geslingerd na een avondje stappen. Terrorismebestrijding noemen ze dat. Ja ja. Terwijl de AIVD de terroristen enkel volgt en er nog geen enkele heeft opgepakt door middel van dit soort maatregelen dient de volgende beperking van de privacy van de burger zich alweer aan.

Het kabinet is van mening dat bij dreiging van terrorisme alles is toegestaan. Bijvoorbeeld het middel observatie waarbij de politie op veilige afstand blijft kijken hoe ze zo snel mogelijk een zonder licht fietsende pubers op de bon kunnen slingeren. Infiltratie is ook een geliefd middel: door middel van het actief werven van Marokkanen bij de politie. Is de politie dan toch terroristisch bezig? Verder kunnen ze natuurlijk nog uw telefoon aftappen als u de verkeerde woorden gebruikt.

Uiteraard wordt er weer een politiek correcte definitie voor dit gedrag gegeven. De moord op Theo van Gogh en de acties op het Laakkwartier zouden het moeten rechtvaardigen. Met als gevolg dat u uw privacy kunt verliezen door telefoontaps en het verzamelen van persoonlijke informatie als ze ook maar 1 aanwijzing verzinnen om u te schaduwen. U bent dus bij voorbaat al verdachte nummer 1. Gedraagt u zich niet verdacht? Dan bent u zeker geïndoctrineerd in een trainingskamp voor terroristen. Ook dan bent u de klos: u wordt afgeluisterd en eventueel gaat men al uw gangen na.

De gevolgen laten zich raden. Men mag alle gegevens over u opvragen. Ook uw privegegevens zoals bankrekeningnummers. Wanneer de Tweede Kamer toestemming geeft en instemt met het wetsvoorstel van Donner hebben ze geen toestemming meer nodig van de officier van justitie. Ook mogen ze zonder een dergelijke toestemming preventief fouilleren en aan mijn jonge heer zitten als ik me in de buurt van Schiphol bevind. Dat zich daar ook een NS station bevindt en ik elke dag met de bus naar het werk rijd maakt me kennelijk ook een terrorist. "Ausweiß bitte und schnell! Gegen die mauer! Das ist ein Jude ehh terrorist".

Straks worden we nog opgepakt als we met een grote tas, kinderwagen of fiets over straat lopen. Daar kan immers een bom inzitten. Of belanden we in een cel voor wat we op het internet schrijven. De massahysterie is weer groot. Alsof ze daarmee een echte aanslag kunnen verijdelen. Ik dacht het niet. Iedereen kan nog steeds alle openbare gebouwen binnenlopen om daar iets te laten ontploffen. Let dus op uw schrijfstijl, kijk om u heen voordat u iets verdachts zegt en gebruik geen rare woorden. Schiphol, koffer, wit poeder, TNT-post, Centraal Station, bommelding, moskee en trein. Zo, kom me nu maar halen smerissen.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door RiK (gast) op 06-03-2005 om 22:04.
en de linkse partijen waar je de hele tijd zo op afgeeft zijn hier dus ook op tegen..
het zijn juist jouw rechtste politieke vriendjes die dit veroorzaken
lees bijvoorbeeld eens: http://www.groenlinks.nl/2ekamer/nieuws/Nieuwsbericht.2005-02-09.4918/view

Reactie door Misdefinitie op 07-03-2005 om 20:42.
Het lijkt me nogal vreemd dat u "rechts" de schuld geeft op basis van wat een linkse pagina schrijft.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.