Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

27 # Moslimradicalen op de HvA aangepakt #
Gepost door Misdefinitie op 07-03-2005 om 21:37.
De regionale nieuwszender AT5 van Amsterdam liet weten dat de Hogeschool van Amsterdam (HvA) eindelijk eens een maatregel heeft getroffen in de strijd tegen het moslimextremisme op de school. Dat belooft heel wat zult u denken. En inderdaad, het was de moeite waard.

Wat was nu het geval? In de HvA is een stilteruimte aanwezig die toegankelijk is voor iedereen. Het zou een neutrale ruimte moeten zijn waarin mensen die verschillende geloven aanhangen terecht kunnen. Van te voren was het plan natuurlijk niet goed uitgedacht, want verschillende geloven bijten elkaar. Hoe kon men nu verwachten dat ketters samen kunnen gaan met christen- en moslimgespuis? Dat werkt niet. Nu blijkt dat verschillende geloven bij elkaar doen zonder ongelovigen om te straffen ook niet werkt.

Het probleem was dat islamitische studenten het principe van "wat dein is, mijn is" aanhielden. Ze verdreven de andere gelovigen uit de stilteruimte en maakten er een gebedsruimte van. Het is Łberhaupt vreemd dat deze mensen een HBO-opleiding op de HvA kunnen volgen, want welk gedeelte van "stilteruimte" hebben ze niet begrepen? Luidruchtig op de knieŽn buigen was duidelijk niet de bedoeling.

De HvA kreeg dat ook door. Het Parool berichtte vorig jaar juni al dat de HvA al vaker is geschrokken van het multi-criminele volk wat de school aantrekt. De stilteruimte bleek niet alleen omgetoverd te zijn tot gebedsruimte, maar er werden ook gordijnen gehangen om de mannen en vrouwen te scheiden zodat de mannen met elkaar alleen konden zijn. Nee, laat de grapjes over homo's maar achterwege. Dat is flauw. Verder hebben ze een complete verhuizing op touw gezet door kasten te plaatsen. Met als hoogte punt extremistische en radicale literatuur waarin onder andere de jihad (de heilige oorlog tegen het Westen) wordt aangeprezen. Wel potverdorrie. Dat mocht zomaar. Zodra de ruimte weer open gaat zou er eigenlijk een exemplaar van "De misdefinitie van de HvA" neergelegd moeten worden. Dat boek is heel wat vriendelijker van aard.

Eind 2003 uitte de HvA al haar bezorgdheid over het grote aantal moslimstudentes dat een hoofddoek ging dragen. Dat waren de eerste signalen dat er iets mis ging. De Hogeschool heeft zowaar een nieuw snelheidsrecord gevestigd: "slechts" een jaar lang konden de radicalen in de stilteruimte hun gang gaan. Nu zullen ze helaas moeten uitwijken naar een andere ruimte in de Hogeschool.

Het ziet er naar uit dat de HvA eindelijk eens iets goeds heeft gedaan en dat willen we dan ook graag melden. Goed zo HvA: eigen volk eerst! Nu nog het nummer "o jee, alweer een moskee" draaien en wat Nederlandse vlaggen hangen. Dat kunnen we vast ook wel onder een geloof scharen. Dan rest mij de vraag: waarom werd die ruimte niet gewoon af en toe in de gaten gehouden?
Reacties: 10
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.