Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

23 # Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam #
Gepost door Misdefinitie op 23-02-2005 om 23:07.
Aanstaande zondag organiseert extreem links het Rhythm Against Racism Festival. De organisatie is natuurlijk weer voortgekomen uit het Stalin-communistische gezelschap Internationale Socialisten. Zij zijn bekend geworden door de actie Stop de Hetse en staan bekend om hun geweldadige acties jegens andersdenkenden en het niet respecteren van meningen die afwijken van hun dictatuur.

De organisatie definiŽren hun actie als een festival die de strijd aangaat met racisme. Zo op het eerste gezicht zou niemand daar problemen mee kunnen hebben volgens hun redenatie. Ze zijn van mening dat racisme sowieso slecht is en accepteren het niet als iemand anders een andere mening heeft. Toch zien veel mensen het belangrijkste over het hoofd: Ze belichten vermeend racisme slechts selectief. Alleen als allochtonen het slachtoffer worden willen ze actie voeren terwijl autochtonen kunnen stikken. Dat is evengoed een vorm van discriminatie cq racisme.

De socialisten willen onder de naam "Samen tegen racisme" alleen racisme op het gebied van allochtonen aanpakken. Deze vorm van selectieve discriminatie van autochtonen kunnen we hier in Nederland niet toestaan. Het wordt tijd dat extreem links Nederland gaat verlaten. Dat racisme van autochtonen cq Nederlanders een veel groter probleem is blijkt wel uit het feit dat Nederlanders nergens terecht kunnen met hun klachten. De politie neemt aanklachten niet serieus en kleine initiatieven voor meldpunten worden tegengewerkt.

Als "zij" racisme van Nederlanders niet serieus wensen te nemen, dan wensen wij racisme van allochtonen niet serieus te nemen. Al jarenlang moeten we in openbare gelegenheden zoals het openbaar vervoer dingen aanhoren als "kanker kaaskop", "kut blanken" en "ik haat alle blanken". Om nog maar te zwijgen van de lastercampagne die allochtonen al jaren voeren tegen het westen. Dat is ook racisme mensen! Waarom wordt daar geen aandacht aan besteed?

Zo zijn er radicale islamracisten die het salafisme gebruiken als voedingsbodem voor haat tegen het westen. Ze keuren alles en iedereen af die afwijkt van wat de islam voorschrijft. Waarom rotten ze niet gewoon op naar hun eigen land als dat duidelijk de manier van leven is die ze prefereren boven de westerse manier van samenleven? Laat de extreem linkse socialistenclub eerst eens wat doen aan de haatzaaiende moskee's. Die komen nog regelmatig in opspraak. Gelukkig zijn we al bezig met het uitzetten van imam-racisten. Daarmee geven wij een duidelijk signaal af: stop DEZE hetse en stop selectieve racisme. Extreem links moet niet denken dat zij racisme kunnen monopoliseren door net te doen alsof ze enkel racisme aanpakken die hun eigen mensen treft.

Het zal u niet verbazen dat de extreem linkse partijen in de huidige politiek hard meedoen aan deze hetse. Het festival begint met een debat waaraan onder andere Anja Meulenbelt (SP), Mohammed Rabbae (GroenLinks) en Ed van Thijn (PvdA) deelnemen. Vervolgens komt er een muziekoptreden van excuusrapper Raymzter die ons al eerder in het nummer "Kut-Marokkanen" toezong dat wij de Marokkanen zo zwart maken. Ze komen natuurlijk voor niks zo vaak negatief in het nieuws. Kortom: een festival vol linkse propaganda en haatzaaierij.

Als u zich geroepen voelt om molotovcocktails te verspreiden op het festival, doet u dat dan wel voorzichtig? Het is niet de bedoeling dat u uzelf beschadigt. Het festival vindt aanstaande zondag 27 februari plaats in de Melkweg in Amsterdam om 15:00 tot omstreeks 23:00. Het adres is Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam.
Reacties: 8
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.