Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 43 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

21 "Ook linkse indoctrinatie op islamschool"
20 CGB: "Afwijzen taalachterstand is rassenhaat"
19 Aangifte voor negerstoel van 1000 volt (2)
18 Master of Terrorism aan de VU (10)
17 PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie (2)
16 Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles (10)
15 SP-kinderen die vragen verspillen ons geld (6)
14 NieuwRechts is voor avondklok kut-Marokkanen (2)
13 Meneer TŲnissen van de HvA is een leugenaar (23)
12 Schoolbank.nl ruikt het grote geld (7)
11 Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! (23)
10 Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005
9 Hack eens een servertje (24)
8 Downtime: world offline op de webhost (4)
7 Adresgegevens 1782 HvA-Studenten op straat
6 ReŁnie: de confrontatie
5 Downtime website door volle server (3)
4 Het Parool valt uitgever aan. (2)
3 De miljoenendans: heruitgave boek een feit! (3)
2 Rechtsextremistisch babbelen met een geestesziek..

12 # Schoolbank.nl ruikt het grote geld #
Gepost door Misdefinitie op 06-01-2005 om 00:02.
Sommige websites fungeren net als een goedkope drugshoer. Ze maken je eerst lekker, maar uiteindelijk raak je je geld kwijt. Wellicht heeft u wel eens van de website schoolbank.nl gehoord. Op deze website kunnen mensen aangeven op welke scholen ze hebben gezeten zodat het voor oud-klasgenoten en alumni (oudstudenten van hogescholen en universiteiten) makkelijker wordt om weer met elkaar in contact te komen. Sinds 4 januari 2005 hebben de beheerders zich echter ontpopt als verborgen kapitalisten. Het is een oud trucje waar ook drugsdealers regelmatig gebruik van maken: eerst laten proeven van een gratis dienst, dan nog eens laten proeven en als het een succes wordt commercieel uitbuiten. Mensen kunnen hun profiel achterlaten, maar dit profiel is sinds vandaag enkel betaald op te vragen. Een leuk initiatief wordt hiermee de nek omgedraaid.

Naar mijn idee verpest schoolbank.nl het primaire doel van de website. Het is de bedoeling dat mensen zich kunnen inschrijven zodat anderen ze makkelijk terug kunnen vinden. Is het niet meer gratis, dan verliest de website een hoop potentiŽle bezoekers en wordt de kans dat u iemand terugvindt of dat u zelf te vinden bent steeds kleiner. Het spreekt voor zich dat heel veel mensen niet de moeite nemen om te betalen om even een e-mailadres te weten te komen.

Schoolbank.nl geeft in een semi-open brief op de website bij het inloggen op een geregistreerd account een reden waarom er opeens geld gevraagd moet worden. Zij stellen dat een website en bandbreedte geld kost. Dat klopt helemaal. Wij van misdefinitie.nl denken echter verder. Hoe komt het dat een site veel bandbreedte trekt? Daar zijn vele redenen voor te bedenken. Schoolbank.nl stelt echter dat het komt doordat mensen in hun profiel tegen hun policy in toch een e-mailadres plaatsen. Nou, dat zal veel bandbreedte trekken hoor. Niet dus. De werkelijke reden achter dit argument is dat men reeds geld vroeg om met mensen in contact te komen. Volgt u het? Er dient betaald te worden om in contact te komen met andere mensen. Waar het eigenlijk op neer komt is dat ze uw gegevens gebruiken om geld te verdienen.

Dit is echter internet. Communicatie is, behalve de kosten van uw internetabonnement, geheel gratis. Verder claimen ze dat het geld nodig is voor een helpdesk en voor service. Nogal vreemd als je bedenkt dat de meeste diensten geen helpdesk of extra service vereisen. Mensen willen gewoon de database met berichten inzien.

Het concept lijkt op zo'n manier geen lang leven beschoren. Misdefinitie.nl is bereid om een gratis vervanging te creŽren voor mensen die opzoek zijn naar klas- en/of studiegenoten uit hun schoolperiode. Uiteraard alleen als er belangstelling voor is. Graag verneem ik uw reacties, suggesties en ideeŽn. Ik hoop dat er mensen bereid zijn om mee te denken.
Reacties: 7
Pagina's: 1
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.