Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

153 # Linkse lente: racisme en apartheid #
Gepost door Misdefinitie op 07-04-2006 om 00:52.
Vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen werden we bruut opgeschrikt door levensgrote posters waarop GroenLinks aankondigde dat de "linkse lente" was begonnen. De extreem linkse partij onder leiding van Halsema die alles rechts naast extreem links per definitie als extreem rechts beschouwt roept dat de maat vol is. Ze zijn van mening dat alles dat naar de rechterkant neigt racistisch is en schreeuwen maar al te graag van de daken dat het linkse alternatief veel socialer uit de kast komt. We zouden onze socialistische vrienden graag op hun blauwe ogen willen geloven, maar toch kan het geen kwaad om in dit soort gevallen verder te kijken dan de linkse neus lang is. Dan is het mogelijk om zaken tegen te komen die u niet voor mogelijk zult houden. Ik doel dan niet op de geruchten dat de AFA een afdeling is van GroenLinks, maar op de schokkende onthulling van GroenLinks om de apartheid weer in te voeren. GroenLinks blijkt een enge club te zijn die racisme van minderheden niet schuwt.

Wat is er nu aan de hand? Wie goed oplet merkt in het artikel op dat GroenLinks het uitermate racistische plan heeft geopperd om een apart metrostel te gebruiken om allochtone theedoeken mee te vervoeren. Allochtone vrouwen zijn volgens de linkse partij kennelijk niet welkom in ons land en dus moeten zij gescheiden reizen van de blanken. Hiermee heeft GroenLinks een begin gemaakt om de segregatie (apartheid) ten koste van allochtonen wederom in te voeren. Ditmaal in Nederland. Oude tijden herleven: racisme is weer toegestaan. Men heeft daar bij GroenLinks overduidelijk niet geleerd van de geschiedenis. Wij frissen hun geheugen maar al te graag even op. U kent vast wel het geval van Rosa Parks. In 1955 weigerde zij als zwarte in Alabama onder het apartheidsregime op te staan voor een blanke. De wet schreef voor dat zwarten minderwaardige schepsels waren en daarom altijd achterin de bus moesten gaan zitten. Andere apartheidregimes waren nog strenger: daar mochten armzalige zwarten sowieso niet in de buurt komen van de blanke ‹bermenschen. Zij werden geacht te gaan lopen of een bus te nemen die enkel voor zwarten bedoeld was. GroenLinks geeft hiermee aan graag te willen dat alles weer werd zoals toen. Blank is beter!

Ik ga nog even dieper in op het verschijnsel van de apartheidregimes om goed duidelijk te maken wat het plan van GroenLinks nu werkelijk betekent. Laat u niet beetnemen: de echte racisten zitten aan de linkerkant van de metro. Ver weg van de zwarte allochtonen die zij graag in een andere metro zien reizen. Google suggereert al dat het creŽren van apartheidsmetro's een nachtmerrie gaat worden voor allochtone vrouwen. Die conclusie kunt u vooral trekken wanneer u gaat kijken wat de apartheid nu verder inhoudt. Regimes en partijen die graag zulke ideeŽn ten uitvoer brengen hebben met de invoering van de apartheid slechts 1 doel voor ogen. Het apartheidsidee zoals die van GroenLinks is gebaseerd op rassenzuivering. Zij gaan uit van het idee dat er 1 superieur ras bestaat op aarde. Dat zijn uiteraard de (GroenLinks) blanken. Al het zwarte gespuis moet het liefst over de kling gejaagd worden, maar dan krijgen de internationale socialisten op hun kop van andere landen. Daarom zorgen zij ervoor dat het een en ander zeer subtiel gebeurt. Eerst mogen zwarten alleen aan de rechterkant van de metro zitten, daarna alleen achterin en vervolgens alleen nog maar in speciaal door GroenLinks toegewezen afgedankte metrostellen. We weten allemaal hoe dat afloopt. De volgende halte is een internationale halte waar arbeit frei macht. Het type arbeid van de Partij van de Arbeid. Het sarcasme druipt er vanaf.

Het systeem van de apartheid kent een apart beleid dat slinks steeds verder gaat zonder dat de grote massa het doorheeft. Het beleid gaat gepaard met allerlei verboden voor het achtergestelde minderwaardige ras. Zo mogen zwarten op een gegeven moment niet meer in openbare gelegenheden komen waar ook blanken komen. Ze zouden de stoelen kunnen bevuilen doordat hun kleur afgeeft op het lichte meubilair. Trouwen mogen ze alleen met het eigen volk. Want ieder volk kent zijn charme, we moeten niet gaan mengen. Dat betekent immers een vernietiging van het superieure blanke ras. Een zwarte met een blanke laten trouwen is volgens dergelijke ideeŽn daarom ook ontoelaatbaar. Het maakt ons superieure ras zwak en dat is in strijd met de evolutie. Aap, noot, Mies. Geen Antilliaan, Nigeriaan, Marokkaan. De zwakken moeten dood, de sterke linksen moeten overleven. Speciale wetten die men de wet op speciale gerieven noemt moeten het mogelijk maken om ervoor te zorgen dat overal waar plezier gemaakt kan worden in elk geval geen zwarte medemens kan worden gesignaleerd. En dan noemt GroenLinks de rechtse winter streng, hard en onrechtvaardig?! Dit soort ideeŽn van GroenLinks is je reinste racisme waar Stalin een natte droom van zou krijgen.

"Stop! Geef racisme geen kans!" roepen de socialisten. Hiermee is echter wel aangetoond dat het is gestoeld op pure hypocrisie. Komen ze hier zomaar mee weg? Het kan geen kwaad om even een blik te werpen op de manier waarop GroenLinks deze walgelijke en opmerkelijke plannen ten uitvoer wil brengen. Ten eerste is het heel subtiel in de media gebracht. Ze beginnen met aparte nachtmetro's voor allochtone vrouwen. Als politiek correcte reden geven ze natuurlijk niet het willen invoeren van de apartheid op omdat ze een hekel aan zwarten hebben, maar noemen ze simpelweg de veiligheid van deze mensen als reden. Zijn ze nu echt zo dom dat mensen erin trappen? Helaas wel. Misdefinitie heeft expres een maand gewacht met een artikel over dit onderwerp in de hoop dat veiligheidsdiensten en justitie bestraffend zouden optreden tegen het racisme. Jammer genoeg blijft het stil en daaruit kunnen we concluderen dat justitie racisme niet interessant genoeg vindt of het simpelweg niet is opgevallen. Het valt ons wel op en we zien het als onze burgerplicht mensen te waarschuwen voor die gevaarlijke gekken van GroenLinks.

Zij zullen natuurlijk opmerken dat we niet zo moeten zeiken en dat hun apartheid puur voor de veiligheid bedoeld is. "Dat is toch sociaal? Denken aan andermans veiligheid? Niks racisme. Niks discriminatie." Ik zeg: laten we elkaar geen mietje noemen en denken dat wij naÔef en dom zijn. Wanneer een blanke in de media roept dat hij een speciale trein voor blanken wil hebben, dan ziet iedereen hier overduidelijk racisme in. Meteen krijgt de blanke Nederlander het verwijt een racist te zijn omdat hij overduidelijk niet met zwarten in aanraking willen komen. Aangezien men dat als racisme ziet, is het omgekeerde ook racisme. Een speciale wagon voor allochtone vrouwen impliceert een wagon waar het GroenLinks gespuis zonder deze allochtonen kan zitten. Het zal me niks verbazen dat als ze in het kabinet komen in 2007 samen met de PvdA ze dit plan nog verder gaan uitvoeren en ook de allochtone mannen weren uit de metro. Het doet me sterk denken aan Wouter Bos die in de politiek ook reclame maakt om zoveel mogelijk allochtonen hier te krijgen, maar als ze er eenmaal zijn wil hij als blanke niet dat zijn blanke dochter naar een zwarte school gaat. GroenLinks wil duidelijk niet tussen allochtone vrouwen zitten in de metro. Walgelijk.

Wacht even, we zijn nog niet klaar met GroenLinks. De hypocrisie gaat verder. GroenLinks schermt evenals alle andere linkse partijen er trots mee dat zij niet discrimineren. Geen discriminatie brullen ze in het eerste punt. Daarna staat "niet van vrouwen". Ja ja. De apartheid is natuurlijk geen discriminatie. Zullen de allochtonen leuk vinden. Het wordt echter nog leuker. GroenLinks geeft graag voorrang aan vrouwen. Allochtone vrouwen mogen in een aparte trein afgevoerd worden en daarna aan het gas-tentafeltje van de IND zitten. U leest het goed. Voorrang. Hoezo geen discriminatie Halsema? Het bevoorrechten van de ene groep terwijl de andere groep achtergesteld wordt is discriminatie. Geen twijfel over mogelijk. Het zijn net nazi's en die waren ook al socialisten. De vuile huichelaars.

Zijn bij GroenLinks dan alleen de vrouwen de lul en dan met name de theedoekdragende zandstuiver? Helaas heeft het vijfpuntenplan ook de mannen in het vizier. Mannen moeten volgens de partij eens wat meer gaan emanciperen. Geen echte kerels meer, ze moeten meer vrouw worden en meer vrouw toelaten. De kerels moeten echte roze mietjes worden. Wanneer een organisatie met voornamelijk mannen in dienst subsidie gaat aanvragen, dan krijgen ze eerst de GroenLinks-gestapo op bezoek. Zij gaan controleren of er wel genoeg vrouw zit in het mannenbedrijf. Zo niet? Dan moeten de mannen verplicht op emancipatiecursus om meer vrouw te worden. GroenLinks toont hiermee aan dat ze graag naar afkomst en geslacht kijken. Zij kennen zeker artikel 1 van de Grondwet niet. Dat valt onder ongeoorloofde discriminatie.

Begint het kwartje bij u al op zijn plaats te vallen? Of kent u het kwartje sinds de invoering van de Euro niet meer? De analyse nadert zijn einde. Nog even volhouden. Allochtone vrouwen moeten afgezonderd worden en mannen moeten mietjes worden. Heeft dit gedoe soms iets met homoseksualiteit te maken? De waarheid lijkt nog harder dan welk vermoeden dan ook. Even zoeken op de website van GroenLinks brengt ons bij een dubieus artikel over hoe GroenLinks denkt over mensen die kwaadaardig over homo's spreken. Past u een beetje op? Stel dat u van mening bent dat het vies is als er stront met de staafmixer wordt geklopt, dan kunt u een straf verwachten waarbij u verplicht wordt in aanraking te komen met homoseksuelen. Hoe dat eventueel in zijn werk gaat mag u zelf bedenken.

Ze pleiten voor zware straffen voor wie anti-homoseksuele gedachten heeft. Uit het artikel is op te maken waar dat in principe het geval is. Bijvoorbeeld bij tieners op een streng gereformeerde of islamitische school. Veel homo's zouden daar negatief benaderd worden en voelen de vijandige sfeer. Gaat het nu alweer over buitenlanders? Helaas wel. Ze verwijzen naar het beleid van minister Verdonk en het buitenland. In het buitenland zouden ze zo anti-homo zijn dat als Verdonk homo's naar bepaalde landen stuurt, de homoseksuelen in gevaar zijn. Homo's zouden zeker niet mogen laten merken van de verkeerde kant te zijn. Spanningen tussen normale jongeren en homoseksuelen zouden er voor zorgen dat met name allochtone homo's tussen wal en schip ballen vallen. Daarom moet anti-homogedrag streng aangepakt worden. Specifieke taakstraffen en verplichte homokunde op scholen is hun deel. Als het aan die rode rakkers ligt tenminste.

Nu valt het muntje pas echt snel naar beneden. Zijn het soms zelf gefrustreerde homo's? Dat zou een verklaring kunnen zijn voor het vreemde gedrag. Allochtone vrouwen vallen buiten hun voorkeur en mogen daarom gescheiden worden. De echte Nederlandse man zien ze als bedreiging en proberen ze daarom te demoniseren en te emanciperen. Verder verwijzen ze naar allochtone homo's die geen kansen zullen krijgen. Graag zouden ze meer kansen creŽren voor die groep. De belangen daarvoor lijken groot. Het doet vermoeden dat er bij GroenLinks veel latende homo's zitten die zich schamen voor hun geaardheid omdat ze van allochtone jongens houden en die alle vijanden op een dwaalspoor willen brengen of willen uitschakelen. U zou kunnen vermoeden dat de Marokkanen destijds in de darkroom niet Fortuyn zijn tegen gekomen, maar de voormalige politiek leider Paul RosenmŲller van GroenLinks...
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.