Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 34 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

202 We maken Wouter Bos kapot!
201 Discussie HRA "taboe" te eenzijdig
200 Verwaande bedrijven zorgen voor tekort
199 Nieuw Rechts verslagen door eigen toedoen
198 Trein moet harder? Liever minder stilstaan!
197 Wizzle-chagrijn garant voor slechte service
196 Deel emailadressen CU2 openbaar voor spammers (2)
195 Turks racistisch nationalisme: Eigen Volk Eerst!
194 Halsema vol met tegenstrijdig gepruttel
193 Schipholbrand voer voor excuuscultuur
192 Registreren? Anonieme e-mail niet toegestaan!
191 PvdA gelooft niet in eigen racistische ideologie
190 Troonrede op propagandadag
189 Donner (CDA) misbruikt democratie voor sharia
188 Het trauma van 9/11
187 Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat!
186 Opzouten met die uitkeringen
185 Rechtse websites in moeilijk vaarwater (4)
184 Ik heb een hekel aan politie
183 Rode rakkerpropaganda van de PvdA

187 # Een, twee, in de maat! Leve de politiestaat! #
Gepost door Misdefinitie op 09-09-2006 om 16:45.
Het is 2020. Enkele jaren na de mosliminvatie in ons land begin deze eeuw zijn onze vrijheden gaandeweg steeds meer afgenomen onder bedreiging van radicale moslims. Leven volgens de sharia of dood aan ons allen was de boodschap. Die ochtend werd ik om 6 uur 's ochtend bruut gewekt door gebons op de deur gevolgd door Arabisch gesnauw. Een boete zou volgen als ik niet begrepen had wat er gezegd werd, want sinds 2015 is het kunnen spreken van Arabisch voor iedereen verplicht. Van buurtbewoners wist ik wat me te doen stond. Snel omkleden, de deur openen en collectief in de straat de Bosgroet brengen ter herdenking van een gesneuvelde dochter van een beroemde politicus. De blanke scholen verdwenen namelijk en toen zij noodgedwongen zitting moest nemen in een zwarte school is ze na een akkefietje met een mes en een neger om het leven gekomen. De arme man had dat niet verdiend. Daar moesten wij nog minstens 10 jaar de ellende van voelen.

Daarna moet verplicht de digitale televisie aangezet worden omdat de grote Führer gaat spreken. Analoge zenders zijn niet meer te ontvangen en wie de digitale televisie geweigerd had aan de deur werd wegens landverraad in de bak gesmeten. Camera's zo klein als een speldenknop filmen overal en robots houden de beelden in de gaten. De publieke omroepen, omgevormd tot propagandamachine van het communistische regime, zenden beelden uit waarin de Führer wordt gehuldigd. De NOS hoefde niet langer haar sterk socialistische karakter te verbergen aangezien iedereen verplicht tot het socialisme moest bekeren. Een ieder die de namen van rechtse prominenten uitsprak of er zelfs maar aan dacht werd vermoord en afgeslacht. Altijd door 1 moordenaar die na 8 jaar alweer op vrije voeten kwam. Wie niet op hetzelfde moment naar de indoctrinerende programma's kijkt, wordt opgehaald door de gestapo.

De moslim mocht eerst de deur uit; een half uur later gevolgd door de werkende Nederlander die naar zijn werk moet. Later zouden de scholieren en studenten volgen die les krijgen in de sharia en de moslimgebruiken. Scholen zijn er niet meer, die zijn ondergebracht in moskeeën. Via een speciale website heb ik een vergunning moeten aanvragen om naar het werk te kunnen. Daarbij moest specifiek en precies de route worden aangegeven waar ik me zou begeven. Overal hangen camera's en microfoons. Via geadvanceerde apparatuur en software kan iedereen zodoende overal in de gaten worden gehouden. Mits mensen zich houden aan streng definieerde manieren van kijken en lopen. Blanken moesten een groene jodenster dragen met een biometrische identificatiechip. Een plastic kaartje op zak was niet meer voldoende. Sinds 2010 moet iedere moslim kunnen zien dat daar een ongelovige en onreine blanke rondloopt. Klaar om geslacht te worden als hij ook maar even afwijkt van het patroon en de verwachtingen.

Het biometrische paspoort zal binnenkort uitgerust worden met een 3d-foto en in 2025 zal er een geïmplementeerde chip in het lichaam volgen. Op straat moet er volgens de vastgestelde route gelopen worden. Er dient gemarcheerd te worden. Een, twee, in de maat. Lang leve de jihad politiestaat! 3 meter afstandhouden is verplicht, maar net als in het leger moet iedereen in de maat lopen. Wie faalt of zich ook maar iets anders gedraagt, wordt meteen gearresteerd. Winkels bestaan niet meer. Etalages tonen nu de rode tomaat, de hamer en de sikkel en plasmaschermen vol met propaganda. Borden zijn vervangen of onbruikbaar gemaakt. Straatnamen als Afrikaanderplein zijn ritueel verbrand en vervangen door Mekka of PedoMohamed.

Het bezit van een boek wordt zwaar gestraft. Iedere moslim is van nature al zo intelligent dat ze bij de geboorte al de titel Master of Science hebben gekregen. Niet-moslims zijn zo dom als een onrein varken en iedere poging van anderen om slimmer te worden dan een moslim moet men met de dood bekopen. Het enige boek dat nog beschikbaar en zelfs verplicht wordt gesteld is een handboek van de sharia en het systeem dat ze net hebben ingevoerd. Uit een Duitse vertaling uit 2009 weet ik ook nog dat er zoiets stond als "Wir müssen die Jude ausrotten!" De joden kregen een gele ster en wij een groene. Beiden horen we niet meer in Nederland. Eenmaal bij de trein naar het werk aangekomen staat er een trein klaar waar de derde klasse alweer is ingevoerd. Nederlanders moeten verplicht plaatsnemen in de Cargo-goederenvervoerwagon, de moslims nemen plaats in de eerste klasse. Blanken mogen niet meer bij zwarten zitten met dank aan GroenLinks.

Prostesteren helpt niet. Iedereen die dat ooit deed zit nu vast of werd gevoerd aan de krokodillen. Uit angst doet iedereen maar wat er gezegd wordt. Zich ondertussen afvragend hoe het zover heeft kunnen komen. Het waren zulke lieve jongens. We hebben het niet geweten. Hoe konden we ook? Vele voorbeelden gingen ons voor in de gescheidenis, maar we wisten het niet. Het onderwijs holde zover achteruit dat we enkel de propaganda te horen kregen van de linkse leraren. Gebeurtenissen waar we van hadden kunnen leren zoals de Tweede Wereldoorlog werden eerst zo gedraaid dat de joden het slachtoffer waren en toen de moslims eenmaal binnen waren mochten de linkse partijen eindelijk opbiechten dat ze gelogen hadden. Het bleken allemaal verhaaltjes te zijn. Verzonnen om de rechtse partijen de nek om te draaien.

Rechtse mensen die wel geloofden in de holocaust, een vergelijking maakten tussen de invasie toen en nu, de mensen hadden gewaarschuwd voor het gevaar van een leider, een volk en een nazi en erop gewezen hadden dat ze ook destijds een SS-afdeling hadden vol met moslims werden na een gruwelijke marteling ter dood gebracht. Vol afschuw merken steeds meer mensen dat die "asociale" rechtsen tientallen jaren gelijk hadden, maar het mocht niet meer baten. Nog vol verbazing vragen ze zich af wat ze toch verkeerd hadden gedaan. Racisme was toch verboden? Althans, racisme van moslims dan. Racisme van blanken mocht gewoon doorgaan, maar werd stelselmatig ontkend door iedereen. Maar daar konden zij toch niks aan doen? Racisme van blanken is immers geen racisme?

Pogingen tot discussie waren er genoeg. De PNVD wilde in discussie gaan over kinderverkrachting en op diverse fora werd gesproken over wat er met blanken moest gebeuren. We hebben het niet geweten, echt niet. Op andere websites werd er dan wel gewaarschuwd, maar toch, dat was allemaal rechtse praat en dus asociaal. Daar luister je als vanzelf sprekend niet naar. Het zijn toch allemaal nazi's. Stalin had er meer vermoord? Wel nee. Dat was het communisme. Het socialisme komt op hetzelfde neer, maar ze verschillen. Kom op, wie had er nu kunnen vermoeden dat nazi nationaal socialisme betekende? We mochten toch niet fatsoenlijk naar school zonder indoctrinatie?

Naastenliefde klonk zo sociaal. Evenals tolerantie, geld geven, ontwikkelingshulp en goede doelen. Daar wordt een mens toch week en dom van? Niet dan? Hoe konden we vermoeden dat zij alleen om ons geld kwamen? Er was elders dan wel geen oorlog en er werd overduidelijk gelogen, maar we wisten het niet. Zij waren zielig. Nu zijn wij de lul, maar goed, zij waren zielig. Menselijke gedragingen waren racistisch. Processen die zich automatisch afspelen in de hersenen zoals generalisatie, discriminatie en categorisatie waren toen uit den boze. Hoe konden we vermoeden dat zij die processen ook kenden en dat zij die processen in extremen tegen ons zouden misbruiken? Pure eigenbelang was egoïstisch, daar hadden we voor de invoering van de sharia anders over moeten denken. Iedereen wil toch dat zijn eigen cultuur dominant is in een land? We wisten het niet, maar hoe konden we in hemelsnaam toch toestaan dat een vreemde cultuur de macht overnam in ons land?

Waren er dan helemaal geen signalen? Tientallen jaren heeft de vijand erover gedaan om zich te infilteren in ons land. Ook toen het te laat was wilde men niet ingrijpen. De signalen waren wel overduidelijk aanwezig. De komst van veel islamitische scholen, racisme van Nederlanders, het overal bouwen van moskeeën, inschrijvingen in de kiesraad door islamitische partijen en het gesodemieter rondom het terreur. De moslimpopulatie zich had rond 2000 al geïnfiltreed bij belangrijke instanties. De gevolgen bleven niet uit. De AIVD lekte steeds informatie, de politie verlaagde zijn opleidingseis om allochtonen binnen te halen, de rechtelijke macht deed uitspraken ten gunste van moslims. Heel toevallig allemaal, maar we wisten het niet. Propaganda en chantage was ook een sterk middel. In de eerste helft van de nieuwe eeuw werden we steeds gechanteerd. We kregen de keuze. Meer allochtonen binnen laten en ze meer rechten geven, of een terreuraanslag meemaken.

In 2006 zou ik gezegd hebben dat we niet hadden moeten zwichten voor dat soort dreigementen. De enige manier om de terreurdreiging naar 0 % te krijgen is door het aantal moslims in Nederland naar 0 % te dwingen. Afgedankte Cargo-wagons van Railion hadden prachtig voor dat doel kunnen dienen. Opslag in een boot vol met asbest had ook gekund. Een beetje dom om die boot zonder Turken naar Turkije te sturen. En wat te denken van alle wilde dieren die honger hebben of ze ter beschikking stellen aan de wetenschap? Mijn waarschuwing mocht niet baten en nadat ik 2 jaar vast had gezeten voor die uitspraak moest ik om wille van mijn leven de wijsheid voor mezelf houden. Later was de eerste aanslag een feit en lag ze geen strobreed meer in de weg om iedereen zijn vrijheid af te pakken. Dat ging in eerste instantie ook ten koste van de moslims, maar omdat zij al lang en breed geïnfiltreed waren vielen zij buiten het systeem.

Rechtse politici zijn inmiddels vermoord en het verzet is met jarenlange eenzame opsluiting geestelijk kapot gemaakt. Ons leven hebben we kunnen redden door absolute gehoorzaamheid te geven aan de islam en de sharia. Goed wetende dat als ze over 5 jaar het laatste land ter wereld ook hebben overgenomen alle niet-moslims over de kling worden gejaagd. Gelukkig is dit 2006 en kunnen we het tij nog keren. We gaan ervoor en laten ons niet de les lezen door landverraders en vreemde volkeren. Ik vraag u om te helpen. Want links of rechts: dit moeten we niet willen!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.