Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

55 # Indoctrinatiereis fiasco door realiteit #
Gepost door Misdefinitie op 28-05-2005 om 13:37.
Soms krijgen we wel eens via de krant te lezen dat er projecten worden opgezet waarvan we ons kunnen afvragen of ze wel zo zinvol en juist zijn. De gemeente Amsterdam startte onlangs een project dat een offensief tegen discriminatie had moeten zijn. Ruim 1 ton van uw belastingscenten hebben wethouder A. A (ik ga die moeilijke namen niet voluit typen) en Jood Cohen verspild aan het project.

Wat was dan de strekking van het project? Cohen was van mening dat er (alleen) op het VMBO een stelletje Marokkaantjes zitten die zich maar moeilijk een voorstelling kunnen maken van de gruwelijke gebeurtenissen in de 2e wereldoorlog. In de woestijn wordt er namelijk alleen vergast als ze onder een kameel hangen. Ook is er een groep Marokkanen die zich sterk identificeren met de gebeurtenissen, maar deze niet los kunnen zien van de gebeurtenissen bij de Palestijns-IsraŽlische kwestie. Verder stelt het bovenstaande artikel dat VMBO'ers te dom zijn om geschiedenis te begrijpen en het daarom simpelweg niet krijgen.

Tot zo ver de politiek correcte definitie van de Amsterdamse wethouder en burgemeester. Hoewel zij leerlingen uit het VMBO te dom achten voor normale geschiedenis lessen, zijn ze toch van mening dat er iets moet gebeuren aan geschiedenis. Daarom hebben ze een project opgezet om deze jongeren eens te leren wat zogenaamd "belangrijk" is. Dat gaat gepaard met de nodige indoctrinatie:

 • Alle leerlingen worden geÔndoctrineerd met leugens om maar de multicriminele samenleving te accepteren. Onder het mom van tolerantie. We moeten samen leven en samen delen. Ook een dief die van u steelt verdeelt goederen, dus dat is allemaal te acccepteren. En als er geen dief komt, dan jat de samenleving uw geld wel.

 • Er worden reisen georganiseerd en men moet aan der lijve ondervinden hoe het destijds was. Met verschrikkingen worden leerlingen bang gemaakt en bij thuiskomst wordt er gelogen over de werkelijke vijand in ons land.

 • Brugklassers moeten opstellen schrijven waarin ze het socialistische systeem de hemel in prijzen met als leerdoel het stemmen voor de PvdA.

  En dat was de minder politiek correcte praktische uitvoering van dergelijke projecten. Dan gaan we nu over naar de echte praktijk. Leerlingen moesten zelf ondervinden hoe het was in concentratiekampen en in Duitsland. Het project is alweer geflopt. Deze week gebeurde er namelijk iets merkwaardigs. Hoe kan men leerlingen de gebeurtenissen in de oorlog laten ondervinden? Juist, door ze naar een concentratiekamp te sturen.

  Daarvoor perste het Montessori College Oost een 40-tal voornamelijk allochtone scholieren in een bus en deporteerde hen naar de Poolse stad Auschwitz. Het historisch besef kwamen ze echter al heel gauw tegen. Net als in de tweede wereldoorlog werden ze urenlang aangehouden bij de grens omdat ze geen "ausweis" hadden. Verder zou de douane racistische en seksistische opmerkingen hebben gemaakt. De wethouder is ontzettend boos geworden en vindt het een grote schande. Onbegrijpelijk. De doelstelling van het project was toch om de leerlingen te laten voelen hoe het er destijds aan toe ging? Wel, er werd destijds ook gediscrimineerd.

  Goed zo Cohen. Nu alleen nog even aan de gediscrimineerden vertellen dat de nazi's die discrimineerden nationale socialisten waren en dat er zoiets als de PvdA bestaat die zich ook socialistisch noemt. Vervelend voor de socialisten. Ze moeten tijdens hun indoctrinatie rekening houden met het feit dat hun leugens overduidelijk niet kloppen. Persoonlijk zou ik niet gaan stemmen op rode partijen met een racistische dubbele moraal.
  Reacties: 0
  Pagina's: 1

 • Reactie toevoegen
  U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
   Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

  Misdefinitie
  Copyright (c) 2004-2024.

  C:\>Misdefinitie\type info.txt
  Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.