Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 35 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

182 Makelaars: "Starters ronduit arrogant"
181 Geloofwaardigheid Fok! roest aan Danny's reet
180 Socialistisch EU: "Geen discussie over doodstraf" (4)
179 Rechtsgeleerde tentamenperikelen UvA
178 Communist Marijnissen (SP) toont zich antisemiet
177 Politiek extremisme: alles moet kunnen
176 Stemcomputers in onze "democratie"
175 Kom maar binnen allemaal
174 Val kabinet: wie is de schuldige?
173 Daling niveau onderwijs laat sporen na
172 AD: "Smitjugend radicaliseert op zomerkamf"
171 Onderwijspersoneel in de uitverkoop
170 Veel Marokkanen hekelen onze democratie
169 De "strenge" NS-gestapo
168 Racisme PAN gaat gewoon door
167 Hahaha de Antifa (2)
166 Europafascisme: het CDA vindt u te dom
165 Gratis adviesservice ontslag.nl/net waardeloos
164 Rabobank: deine papiere!
163 Jonge moslims radicaliseren regelmatig

163 # Jonge moslims radicaliseren regelmatig #
Gepost door Misdefinitie op 21-05-2006 om 23:20.
Moslims hebben in ons land in vergelijking met ander importmateriaal relatief veel rechten. Zomaar uit het niets kwamen ze zonder gegronde reden naar ons land en kregen ze alles wat hun hartje begeerde. Nederland heeft eeuwenlang mensen in nood opgevangen totdat het veilig genoeg was om terug te keren, maar ze moesten zich dan wel aan de regels houden. Men dient zich te houden aan de Nederlandse wet en men had de verplichting onze cultuur te respecteren. De moslims brachten echter een dominante cultuur met zich mee die de totale wereldheerschappij als doel stelt. Een cultuur die lijnrecht tegenover de vrije Westerse cultuur staat. Toch kregen zij, veel meer dan andere allochtonen in ons land, een groot aantal privileges. Zo mogen zij regelmatig grote moskeeŽn bouwen in ons land ten koste van onze ruimte, zijn er politieke partijen die alles voor ze doen om maar een aantal extra stemmen te krijgen, zijn er juridisch allerlei trucs uitgehaald om multi-criminele samenleving te faciliteren en te financiŽren en worden onze vrijheden aan de lopende band verkwanseld als er iets gezegd wordt dat de moslims niet aanstaat.

Het betreffen echter zonder uitzondering allemaal mensen die niet per se in Nederland zouden moeten zijn. Nederland wil als sociaal en tolerant land hulp bieden aan buitenlanders die dat echt nodig hebben. Binnen de moslimgemeenschap voldoen de mensen daar nauwelijks aan. In de landen waar zij vandaan komen hebben ze niet (meer) te kampen met extra grote risico's en levensbedreigende situaties die niet door hen zelf zijn gecreŽerd. Elders heeft men niet significant meer te maken met oorlog dan wij in het Westen. De moslims, waaronder ook de meeste Turken en Marokkanen vallen, mogen ons daarom wel dankbaar zijn. Zij vallen onder de noemer economische gelukszoekers. Mensen die speciaal naar een ander land verhuizen om daar te kunnen profiteren van de middelen van de maatschappij omdat ze een extreme mentaliteit beschikken waarmee ze nooit fatsoenlijk een bestaan zouden kunnen opbouwen. Om ons te bedanken voor onze gastvrijheid radicaliseren de moslims in hoog tempo en verklaren ze ons daarmee indirect de heilige oorlog.

Ditmaal ga ik het eens hebben over jonge moslims. De jeugd van vandaag is immers de toekomst van morgen. De toekomst ziet er voor Nederland jammer genoeg niet al te rooskleurig uit als het aan een deel van de jonge moslimgemeenschap ligt. Met opzet vermeld ik hierbij dat we het hier hebben over een deel van de jonge moslims zodat de jankende "ze zijn niet allemaal zo"-zeurpieten niet weer hun kans schoon hoeven te zien om te gaan zeiken over de berichtgeving. Laten we het eens hebben over scholen en de moslimjeugd. In Nederland is het verplicht voor jongeren om naar school te gaan. Hoe moet de overheid anders hun propaganda in de hoofden van uw kinderen krijgen?

De overheid financieert scholen met uw belastingsgeld en zorgt ervoor dat vrijwel iedere jongere naar school kan. Propaganda dient ervoor om het volk dom te houden en verder had men nog het middel van de indoctrinatie: religie op scholen. Van oudsher werd Nederland gedomineerd door het christendom. Scholen in Nederland werden op grote schaal gebaseerd op het geloof. Christelijke, katholieke en prostestante scholen waren gemeengoed in Nederland. Later heeft men erkend dat er ook verstandige mensen zijn die hun kinderen niet willen laten vergiftigen door het geloof en heeft men de openbare scholen in het leven geroepen. Elke legale allochtoon (en soms ook wat illegalen die tussen de regels door glippen) ging in Nederland gewoon naar school en maakte gebruik van het bestaande aanbod. Zo dominant als de islamieten zijn konden zij zich daarmee echter niet verenigen en dwongen af dat ze het recht kregen om islamitische scholen op te richten. Het kan echter niet radicaal genoeg voor ze zijn. De laatste tijd is een trend gaande dat islamitische jongeren steeds vaker kiezen voor radicale islamscholen in hun thuislanden.

Ja mensen, die moslims zijn echt zielig. Ze worden in Nederland gedemoniseerd en iedereen kijkt vol walging en afschuw naar die mannen met jurken en vrouwen met snorren. Geloven ze het zelf? Helaas moeten we constateren dat dat idee ingebakken zit bij de moslims en hun voorstanders (lees: landverraders van het Nederlandse volk). Nooit nemen zij ergens verantwoordelijkheid voor. Ook keuren de zogenaamde gematigde moslims nooit collectief dit soort wanpraktijken tegen onze samenleving af. Wat doet vermoeden dat ze het allemaal wel prachtig vinden. We horen ze niet als dit soort zaken spelen. Het komt even in de pers, maar vervolgens verdwijnt het in de doofpot. Toch is het zaak om hierbij stil te staan, want we praten over een steeds groter wordende groep radicale moslims die in het buitenland getraind worden tot gewetenloze moordenaars en terroristen. Ziet niemand wat hier echt gebeurt? Dat soort moslims melden zich zielig aan bij Nederland omdat het elders zo klote en gevaarlijk is, maar ondertussen kunnen ze wel veilig even heen en weer vliegen om een opleiding tot terrorist te volgen.

Eerst waren het nog een handje vol jongeren die men ontdekte. Over de niet ondekte terroristen in spe heb ik het dan niet eens. Nu spreekt men al over tientallen moslims die zichzelf straks maar al te graag willen opblazen om in het paradijs van de melk, honing en de eeuwige maagden te komen. Die overigens inderdaad voor eeuwig maagd blijven, want een in stukjes geblazen moslim zal nooit meer naaien. De vermoordde onschuldige Nederlanders trouwens ook niet en juist DAT is reden om hier keihard tegen op te treden. Zelfs de AIVD, die normaal zijn informatie op het internet laat rondslingeren, heeft er nu lucht van gekregen. Dan moet het toch wel heel erg duidelijk zijn. Godverdomme, stelletje radicale islamitische ratten. Als het Westen dan zo kut is dat het zelfs een oorlog waard is en als de opleidingen in eigen land zo superieur zijn aan onze Nederlandse opleidingen, waarom flikkeren de radicalen dan niet definitief op naar hun zandbak in het midden-oosten? Laten ze zich voor hun goede zaak maar opblazen in Pakistan, Saoedi-ArabiŽ en SyriŽ.

Wie denkt dat we geluk hebben omdat de bovengenoemde landen de terroristenopleidingen betalen voor de "student" uit Nederland komt bedrogen uit. Die tijdbommen komen naar verloop van tijd natuurlijk weer terug naar Nederland en u weet: Nederland is zo lek als een mandje. Grens op slot en dit soort tuig buiten houden zou ik zeggen, maar wie ben ik? En onze overheid dan? Doen zij niks om ons te hoeden voor het naderende onheil? De AIVD luistert graag journalisten af, maar daar voel ik me niet mee geholpen. Tot een schrikbarende conclusie kunnen we komen als we opmerken dat zelfs de overheid ons land verraad in deze kwestie. Ik laat de radicale islamscholen in het buitenland even voor wat ze zijn en ga terug naar het eigen land waar een inmiddels te groot aantal islamitische scholen zijn opgericht. Wat doet een school nog meer dan theorie onderwijzen? Juist, ze trachten de leerlingen te beÔnvloeden door ze iets in de praktijk te laten meemaken. Nu zijn dat soort excursies normaal gezien geen probleem. In dit geval echter wel. Islamitische basisscholen organiseren op onze kosten peperdure tripjes naar Saoedi-ArabiŽ.

He, waar heb ik dat land eerder gehoord. O ja, terroristische islamscholen en de radicale islam. Kennelijk moeten kleine kinderen al op de basisschool geÔndoctrineerd worden zodat ze gaan geloven in de zieke idealen uit het Oosten. Wereldheerschappij in naam van de grote heilige profeet. Laat me niet lachen. Het bizarre is nog wel dat de Nederlandse overheid dit soort reizen faciliteert. Terwijl de status van veel islamitische scholen in Nederland erg dubieus is. Soms bereiken ons zelfs verhalen dat er op die scholen haat wordt gepredikt en dat indoctrinatiepraktijken aan de orde van de dag zijn. Een reis maken naar hetzelfde land waar terroristen worden opgeleid kan ook duidelijk maar tot 1 conclusie leiden: hier worden jongeren vergiftigd om ze later naar de radicale islamscholen te kunnen sturen. Zo kunnen ze alvast kennismaken. Ik geloof niet dat er hier in alle gevallen sprake is van een onschuldig schoolreisje.

Een andere verklaring daarvoor is erg simpel: geld. Normale scholen worden in Nederland natuurlijk ook voorzien door geld van de overheid. Scholen kampen vaak met een te klein budget waardoor het zelfs moeilijk wordt om kleine schoolreisjes of excursies te organiseren. Het hoogtepunt op de school van uw webmaster was nog wel een reisje naar Artis. De dierentuin waar we apen konden bezichtigen in een tijd dat we nog nauwelijks moslims in ons land hadden. Toen was dat leuk. Met de bus werden we heen en weer gebracht en toen was het geld op. Ouders moeten soms zelfs bijspringen in de kosten om een klein reisje mogelijk te maken. Islamitische scholen worden door onze overheid natuurlijk weer voorgetrokken en mogen zomaar met basisschoolleerlingen een reis naar een ander continent maken. Is dat niet belachelijk? Op deze manier worden er honderden euro's per kind verspild. Sluiten die scholen en laat de kinderen opgroeien in een normaal milieu. En die schoolreisjes? Een keertje naar de Efteling is goed zat. Anders dokken ze maar fijn zelf.

Tot zover. De kleine kinderen op de basisschool zijn naar hun eigen land geweest om de sfeer alvast te proeven. Later zijn ze naar islamscholen gestuurd om te radicaliseren of om terrorist te worden. Met een beetje geluk blazen ze zichzelf elders op zodat wij er geen last van hebben, maar met een beetje pech nemen ze weer het vliegtuig terug naar ons land. Daar zitten we dan met het moslimgespuis. Ja, er zijn ook goede moslims. Voordat we daar weer gezeur over krijgen. Maar goede moslims zullen over het algemeen in eigen land een prima bestaan opbouwen en hebben geen zin om in een vreemd land de barbaar uit te hangen. De goeden zitten thuis, de radicalen zijn naar Nederland gevlogen. Hier bouwen ze ons land vol met haathutten die ze moskee noemen, islamitische scholen omdat wij ongelovige Westerse honden zijn die ze als varkens mogen afslachten en beÔnvloeden ze de juridische praktijk en de politiek om maatschappelijk steun te krijgen om hier de jihad op te starten. Onze overheid maant ons echter aan de kalmte te bewaren. Ze hebben alles onder controle. We hebben wel veel last van verkrachtende, gewelddadige en agressieve Marokkanen, maar daar trekken ze met gemak wat geld voor uit. Een slordige 5 miljoen.

Waar is dat geld voor nodig? Er zijn zo veel criminele Marokkanen en ze vallen continu in herhaling. Groepsverkrachtingen, tasjesroof (let op: ik geef gas voor mijn tas!), berovingen en alle andere hersenloze vormen van crimineliteit zijn voor een groot deel van hen dagelijks korst. Vindt men het gek als ze vermoedelijk het bovenstaande schoolverleden kennen? Wat gaat men met al het geld doen? Ze krijgen een case manager. Zoveel jatten en zoveel criminaliteit kan een Marokkaan natuurlijk niet in zijn eentje boekhouden en de belastingsdienst dult geen concurrentie. Verder moeten ze intensiever begeleid worden. Een dame met een groep verkrachten kan echt niet. Dan kan je er zelf minder lang op. Alleen doen dus.

Stageplaatsen moeten er natuurlijk ook komen, maar wie wil er nu iemand met lange vingers? In gezinnen wordt de Marokkaanse vrouw wel eens bont en blauw geslagen en moeten de kinderen het ook regelmatig ontgelden. Geen strafrechtelijke vervolging. Echt niet. Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt? Gezinscoach is HET toverwoord. "U slaat haar nu een beetje te zacht. Dat mag effectiever." Verder mogen er nog infiltranten komen bij justitie en gemeente. Ja ja, ze noemen het coŲrdinator. Wij weten wel beter. Er moet een burgerwacht komen net zoals de SS vroeger. Onze bekende man met de snor had destijds immers ook islamieten in dienst: "Wir mŁssen die Jude ausrotten!". Nederlandse studenten moeten op vrijwillige basis taalachterstanden weg gaan werken bij kleine jongetjes. En als klap op de vuurpeil: meer dan een ton aan euro's verspillen aan een campagne: "Hoe leuk zijn Marokkanen". Gefeliciteerd overheid! 5 miljoen in de toilet. Wij weten nu ook hoe leuk ze allemaal zijn.

Ja, ik vraag me ook al tijden af waarom het Nederlandse volk dit allemaal normaal vindt. Radicalisatie en haat tegen het Westen is niet normaal. Zeker niet als men er woont en ervan kan profiteren. Mensen die hun toevlucht zoeken in geweld en terrorisme zijn barbaren en zijn in al die eeuwen met hun achtergestelde cultuur niet verder gekomen dan agressieve holbewoners. Zelfs die waren echter niet zo bedorven en radicaal als de terroristische moslims. En zelfs in de vroege tijden viel de "overheid" het volk niet zoveel af dat het bijna landverraad genoemd kan worden. Wat is hier toch aan de hand? In de krant vond ik deze week de mogelijke oorzaak van dat barbaarse gedrag. Sommige mensen schijnen het met chimpanzee's te hebben gedaan met als gevolg:

"Uit die kruising zouden de bastaards geboren zijn waaruit miljoenen jaren later de mens is ontstaan." Dat verklaart veel.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.