Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 36 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

162 Alleen rechts strijdt tegen pedo's
161 Windesheim laat vooropleidingseis vallen
160 Veranderingen op misdefinitie.nl
159 Dodenherdenking: herinner ook het vervolg na 1945
158 Amateuristisch Nieuw Rechts kampt met desserteurs
157 Politie dommer om discriminatie
156 STIWOT-fascisme: ban bij voorbaat
155 Lang studeren straks onacceptabel duur
154 Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man
153 Linkse lente: racisme en apartheid
152 Donner: "Niet praktiserende kinderseks legaal"
151 Excuustheedoek, excuusneger en zoen
150 Niftarlake College: "Liever de doofpot"
149 Partijprogramma Nieuw Rechts uitgelekt
148 Nederland: een zwarte bananenrepubliek
147 Nieuw Rechts weggevaagd[5]
146 Zege PvdA te wijten aan allochtonen (5)
145 Wij zijn allemaal nazi's
144 Autochtonen stelselmatig gediscrimineerd
143 Hersenloos brein besodemietert ons (5)

154 # Vacatureracisme benadeelt blanke autochtone man #
Gepost door Misdefinitie op 12-04-2006 om 00:00.
Als we met name de linkse partijen mogen geloven viert het racisme hoogtij in Nederland. Met veel kabaal en propaganda proberen ze de schijn te wekken dat Nederland vol rechtse racisten zit. Ze doen net alsof het afwijzen van een allochtoon door werkgevers gebaseerd is op pure rassenhaat. Uiteraard zien ze dan weer mogelijkheden om met uw geld sinterklaas te spelen om deze groep aan zich te binden. Kansarmen moeten immers "geholpen" worden. Zodoende zijn ze ervan verzekerd dat die groep op ze gaat stemmen. April gaat hier de maand van het racisme worden. We gaan daarbij niet zelf discrimineren op huidskleur (racisme is hier immers streng verboden), maar we gaan u laten zien dat het beeld dat de moraalridders scheppen onterecht is en zelfs volstaat is met de meest grove leugens. Het blijkt voornamelijk de autochtone blanke man te zijn die het slachtoffer wordt van racisme.

We laten de politieke partijen even voor wat ze zijn en nemen in dit artikel eens een kijkje in de wereld van de vacatures en het solliciteren daarop. Eerst maar even een uitstap maken naar het verleden. Hoe zat het ook alweer? Ook in het verleden hebben de linkse idealisten het Nederlandse volk ten onrechte het stempel racist opgedrukt. Allochtonen zouden volgens hen geen kans krijgen op de arbeidsmarkt en hard werkende werkgevers zouden daar middels rassenhaat voor zorgen. Om die beweringen kracht bij te zetten doen ze net alsof ze goed en wetenschappelijk onderzoek hebben verricht, maar al gauw bleek dat er van al dat "onderzoek" niks deugde. Een en ander was in scene gezet, de opzet deugde niet en de interpretaties waren werkelijk te leugenachtig om serieus genomen te worden.

Als men alle zeilen bij moeten zetten om zogenaamd racisme van allochtonen te moeten aantonen en daarbij het bedrog niet schuwt, dan is er veelal iets anders aan de hand. Racisme is vaak helemaal niet zo moeilijk aan te tonen als men doet vermoeden. Daar is geen slinks en gemanipuleerd onderzoek voor nodig. Ik neem u mee naar een aantal vacatures om aldaar de juistheid van dit vermoeden te demonstreren. Willen ze racisme zien? Dan zullen ze racisme zien. Nederland is steeds gekker aan het worden en u zult versteld staan van de hoeveelheid openbare racisme dat er te vinden is bij "nette" bedrijven en instanties.

We zijn op zoek naar racisme, discriminatie en voortrekkerij en gaan daarvoor allereerst op bezoek bij de overbekende zoekmachine Google. Daar aangekomen vragen we de website om ons pagina's met vacatures te tonen waarop vormen van racisme voorkomen. In het zoekvak van de zoekmachine typen we de termen "vacature voorkeur allochtonen" in en bekijken aandachtig het schokkende resultaat om te controleren of de vooroordelen van links Nederland kloppen. Is er sprake van racisme van allochtonen? Komen allochtonen moeilijk aan het werk doordat werkgevers een hekel hebben aan zwarten? Zijn de uitheemsen aantoonbaar niet welkom bij instellingen en bedrijven? Kijkt u eens met ons mee.

Bij het gehandicapten platform zien we een vacature waarbij staat: "Allochtonen worden nadrukkelijk gevraagd te reageren." Hoezo zijn allochtonen niet welkom? De zin suggereert zelfs dat allochtonen meer welkom zijn dan autochtonen. Voor hen bestaat er immers geen nadrukkelijke uitnodiging. We gaan verder en treffen bij de tweede hit een vacature aan bij de Gemeente Delft. Erg schokkend: "Bij gelijke geschiktheid genieten vrouwen, allochtonen en gehandicapten daarom de voorkeur." De provincie Overijssel maakt het nog bonter. Zij geven voor externe vacatures (vacatures die in beginsel voor iedereen open zouden moeten staan!) alleen nog maar de voorkeur aan allochtonen. Ja mensen, de echte racisten discrimineren de autochtone blanke man.

Gezien het aantal voorbeelden dat we met eigen ogen kunnen aanschouwen kan hier niet meer gesproken worden van een incident. Zelfs een organisatie die opkomt voor de vrouwen maakt zich hier schuldig aan: "voorkeur voor een vrouw, zo mogelijk van allochtone afkomst". De politie is ook uw beste vriend. Blanke mannen mogen daar solliciteren tot een leeftijd van 28 jaar. Heeft u echter een zwarte huidskleur, dan bent u welkom tot 32 jaar. Ze geven bij de politie sowieso voorkeur aan zwarten. Een vragenlijst uit een project van een anti-discriminatiebureau geeft ook voorkeur aan allochtonen. Anti-discriminatie van lik m'n vestje. Pure racisme jegens blanken ja. U kunt tegenwoordig in Nederland beter geen blanke man meer zijn, want dan komt u nergens meer aan de bak. Zwarte schmink kopen en uw naam in Mohammed Ali veranderen dan maar.

Zelfs in de Tweede Kamer der Staten-generaal is de walgelijke manier van racisme doorgedrongen. Ze schrijven een vacature uit waarin ze een werknemer vragen voor een functie als "hoofd dienst communicatie". Daar valt het volgende te lezen: "De Tweede Kamer wil de positie van vrouwen, etnische minderheden en gehandicapten verbeteren. Daarom zal bij gelijke geschiktheid van kandidaten aan personen uit deze categorieŽn de voorkeur worden gegeven." We pakken er ook nog een universiteitje bij, bijvoorbeeld de Universiteit Leiden: "Bij onderlinge afweging van kandidaten, geldt bij gelijke geschiktheid een voorkeur voor interne kandidaten, vrouwen, arbeidsgehandicapten en etnische minderheden." Ziet u wat hier stelselmatig gebeurt? Overal duiken er vacatures op van bedrijven die het normaal vinden om blanken te discrimineren. Het lijkt overal op dezelfde manier te gebeuren. Dat duidt op een gezamelijke afspraak om allochtonen voor te trekken en de blanken op de arbeidsmarkt buitenspel te zetten.

Hoe kan het dat zulke praktijken zomaar zijn toegestaan? Is racisme niet gewoon verboden? Moeten bedrijven niet gewoon een straf opgelegd krijgen als ze zich schuldig maken aan strafbare feiten? Waarom gebeurt er nu niks? De bedrijven in kwestie kennen zonder twijfel ook allemaal dezelfde rechtvaardiging voor hun racistische gedrag. Nederland wordt namelijk overgenomen door de zwarten en dus moeten zij er wel aan meewerken. Ze moeten spreiden en die mensen te vriend houden, anders kunnen er wel eens rare dingen gebeuren. Spreidingbeleid noemen ze het. Of ze vinden dat ze de kansarmen de kans geven. Dat daarvoor grove racistische middelen worden gebruikt zal ze aan hun reet oxideren. Nederland is toch allang geen land meer waar een blanke zich trots mag voelen zonder problemen te krijgen.

Ik vind het volstrekt ontoelaatbaar dat men het in Nederland accepteert dat zulke vormen van racisme kunnen blijven bestaan. Het moet zelfs gefaciliteerd worden, want anders wijzen slinkse partijen in de richting van rechts en worden we uitgemaakt voor racisten. Met alle evidentie op het internet dat juist blanken stelselmatig het slachtoffer worden van discriminatie en racisme is dat gedrag niet meer te rechtvaardigen. Op geen enkele manier. Autochtonen worden gediscrimineerd. Niet de allochtonen. Laten wij Nederlanders dit zomaar gebeuren in ons land of komen we in actie om een halt te roepen tegen racisme? Kom in actie en protesteer. Spam de mailboxen van de anti-discriminatiebureau's vol en snoer deze fascisten met overtuiging de mond door te laten zien hoe zij openlijk discrimineren. Hun drogredeneringen zijn waardeloos. Spreidingsbeleid? Laat me niet lachen. Als een Nederlander op een website zou schrijven dat blanken de voorkeur hebben, dan wordt hij wel meteen opgepakt wegens racisme.

Discriminatie van allochtonen blijkt steeds vaker een leugen, discriminatie van autochtonen steeds vaker de bittere werkelijkheid. Toch blijven bepaalde groeperingen volharden in hun "rechts is racistisch"-stigmatisatie. Pakken we de dagelijks actualiteit erbij, dan merken we op dat het als rechtvaardiging gebruikt wordt om steeds weer geld te geven om de zogenaamde arme allochtonen te subsidiŽren. Recent geeft staatssecrectaris Van Hoofd bijvoorbeeld een half miljoen cadeau om de positie van allochtonen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Autochtone mannen kunnen verrekken: het zijn de allochtonen die belangrijk zijn in onze samenleving. We mogen ze geen strobreed in de weg leggen. De positie van allochtonen is nu al in zoverre verbeterd dat openlijke discriminatie van blanken oogluikend wordt toegestaan.

Wat voor verbetering willen ze nu nog bereiken behalve dat alle blanken op een gegeven moment Nederland moeten verlaten? Bij veel bedrijven zijn ze zo welkom dat bedrijven zelfs de voorkeur geven aan etnische minderheden, dus dat kan het niet zijn. Het artikel doornemen geeft hierover enigszins uitsluitsel. Het geld wordt er niet van bovenaf ingepompt om ervoor te zorgen dat kansarme jongeren eens zelf hun verantwoording nemen om een positie te verwerven op de arbeidsmarkt. Het geld wordt uitgegeven om mensen te laten zien dat allochtonen goede werknemers zijn. Reclame en propaganda dus. Erg dom, want geld bezorgt dat imago niet. Een goede werknemer kunnen ze worden als ze zelf de verantwoordelijkheid nemen om zich te scholen en zich de kennis en vaardigheden eigen te maken om aan de slag te kunnen.

In Nederland kan iedereen die hier legaal verblijft (en in een aantal gevallen zelfs mensen die hier illegaal verblijven) naar school gaan. Het is daarom niet onredelijk te eisen dat het ieders eigen verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat ze naar school gaan en / of anderszins activiteiten ondernemen om zich meer waard te maken op de arbeidsmarkt. Mensen hebben in Nederland ook zelf de verantwoordelijkheid om zich de vaardigheden eigen te maken om op de arbeidsmarkt aan de slag te kunnen. Wie dat niet doet heeft pech en zal het harde leven moeten tegenkomen. Wie het echt niet kan, wordt geholpen door de verzorgingsstaat. De praktijk laat echter zien dat problemen veelal eerder een geval zijn van niet willen dan niet kunnen. Nederland is voor hen luilekkerland en wij moeten als hardwerkende Nederlanders allemaal krom liggen om deze mentaliteit te financiŽren.

Het zal u dan ook niks verbazen als het pan van Van Hoof weer puur cosmetisch karakter heeft van propaganda. Het is de bedoeling om werkgevers te laten zien dat Marokkanen echt wel erg leuk zijn. Twee redenen geeft de staatssecretaris aan voor het geval allochtonen falen om werk te vinden. Allereerst vindt hij dat allochtonen gediscrimineerd worden, maar na alles wat hierboven beschreven is kunt u dat naar het rijk der fabelen verwijzen. De tweede genoemde reden richt zich op het gebrek aan motivatie, opleiding en taalvaardigheid van groepen allochtonen. Jammer genoeg kiest hij voor een oplossing in de propagandasfeer en niet voor een daadkrachtige oplossing om de problemen op te lossen.

Misdefinitie kent in elk geval het begin van een oplossing. Is of wordt iemand, allochtoon of niet, verwijtbaar werkloos doordat hij zijn school niet heeft afgemaakt en weigert zich bij te scholen om meer waard te worden, dan behoort hij niks te krijgen. Geen uitkering en geen subsidie. Betreft het ook nog eens een allochtoon die hier overduidelijk is gekomen als economische gelukszoeker, dan sturen we hem terug naar zijn eigen land. Dan mag hij daar kansloos zijn gebrek aan motivatie om te werken gaan uitleggen. Ons inziens wordt de motivatie om naar school te gaan en daarna te werken nog altijd gevoed door de wetenschap dat wie zelf hard werkt en er zelf bovenop komt een aardig leven zal hebben en dat wie het nalaat in de goot belandt. Niet door lui en onwillend gedrag te belonen met uitkeringen zodat ze nog beter af zijn dan de gemiddelde hoogopgeleide starter op de arbeidsmarkt. Het voert te ver om hier verder op in te gaan. Wie misdefinitie.nl kent herinnert zich nog een aantal artikelen die het verder en gedetailleerder uit de doeken doen.

Tot slot wil ik graag nog even art. 1 Gw citeren:
"Allen die zich in Nederland bevinden , worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

De genoemde bedrijven en instanties in dit artikel zijn met hun discriminerende gedrag in strijd met de Grondwet bezig. Ik pleit voor harde straffen en de onmiddellijke stopzetting van het racisme. Dit moeten wij niet accepteren.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.