Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 37 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

142 PvdA: "Bescherm achterban tegen onze waanzin"
141 Verandering vaak fiasco voor vervoer
140 Balkenende likt de ballen van de vijand
139 De NSB bloeit omgekeerd weer op
138 Asielzoekers blijken gore leugenaars
137 Islam is the cancer; holocaust is the answer (8)
136 MDI-fascisten: "Satire is homo- en jodenhaat"
135 HvA-studenten: "Trein moet langzamer"
134 CDA: "Snoer andersdenkenden de mond" (6)
133 Terpstra: "Misbruik BaMa-structuur"
132 De notoire ontkenner
131 Valse zwarten met valse rijbewijzen
130 De leugen regeert in de media
129 "Tanzen macht frei! Sieg Heil!"
128 Amateurisme Partyflock rond informeren downtime[3] (15)
127 De hypocrisie van Marokkanen
126 Déjà vu: 2 maal 3 is 4 (6)
125 Misdefinitie.nl wenst u een gezond 2006 (5)
124 Martijn: "Steek je leuter in een kleuter" (4)
123 Leerlingen kijken porno op school (2)

138 # Asielzoekers blijken gore leugenaars #
Gepost door Misdefinitie op 07-02-2006 om 21:44.
Een asielzoeker, vluchteling of stomweg illegaal die in Nederland wordt afgewezen en geen verblijfsvergunning toegewezen krijgt kan zich nauwelijks meer beroepen op de regelgeving. Kansen krijgen ze echter genoeg. In onze rechtstaat is het mogelijk om keer op keer en jaar in jaar uit te blijven procederen tegen het besluit tot deportatie naar zijn eigen land. Rechters met fascistische neigingen hebben bovendien het beste met het buitenlandse import voor. Ook is het mogelijk om een machtiging voor voorlopig verblijf aan te vragen. Dat is niet beperkt tot een keertje, maar meerdere keren. Zodoende kan niemand met overtuiging beweren dat er voor dergelijke mensen niet voldoende naar hun situatie wordt gekeken. Eenmaal uitgeprocedeerd moet het een keer afgelopen zijn. De persoon in kwestie moet dan vertrekken. Ze maken dan echter veel heisa en proberen ze op basis van allerlei emotionele dogma's ons land zwart te maken.

Op zo'n moment begint de linkse propagandamolen te draaien en worden er bizarre waanideeën uitgevoerd om de publieke opinie aan te zetten tot haat tegen degenen die het beleid maken. Letterlijk alles wordt uit de kast getrokken om het grote publiek ervan te overtuigen dat we hier in Nederland allemaal hardvochtige nazi's zijn die asielzoekers het liefst zien branden in de hel. Of in een gaskamer, zoals u wilt. Alles is geoorloofd waarbij men enkel als doel heeft ons land emotioneel te chanteren. Het dichtnaaien van mond en oren en het zichzelf doodhongeren zijn voorbeelden van de extreme manieren waarop dat gespuis probeert om ons emotioneel zwak te krijgen.

Inmiddels is dat toneelstukje zovaak opgevoerd dat de Nederlandse bevolking het niet meer pikt. Ook met dichtgenaaide monden kunnen die manipulerende ratten op transport gezet worden naar hun eigen land. Eenmaal daar aangekomen weet de lokale bevolking wel raad met dat soort mensen. Medelijden hoeft u echter niet te hebben. Asielzoekers blijken gore leugenaars te zijn en gaan over lijken om een verblijfsvergunning te krijgen.

Het gaat echter maar door. Nederland klaagt. Nogal logisch, want Nederland is vol. Het volk schreeuwt om banen, betaalbare leefruimte en als het even kan ook nog wat luxe. De stilzwijgende meerderheid vervloekt het tolerante Nederland als er weer eens teveel geld naar allochtonen gaat terwijl zij op hun oude dag niet eens meer gewassen kunnen worden met een tweede hands washandje uit de Zeeman. Dat leed is echter weer snel vergeten als er weer stront aan de nikker is omdat er een buitenlander moet vertrekken. Dan staan de linkse hypocrieten weer klaar met de handen in de lucht om te protesteren. Waarbij het opvalt dat de mensen in dunbevolkte gebieden het hardst schreeuwen gevolgd door mensen die er toch niet wonen. Als we nu van Winterswijk een Diamantenbuurt of een Zuidplein maken zoals Amsterdam en Rotterdam die kennen hadden ze wel anders gepiept. We hebben hier te maken met gevaarlijke landverraders die op basis van leugens en aanspraak op de juistheid van emoties en het moraal probeert om de weldenkende mens neer te zetten als een asociale tiran.

Hoe dat heel sneaky in zijn werk gaat heeft u kunnen zien in het geval van Taïda. Er wordt ingespeeld op het feit dat u als bevolking de details toch niet kent en dat u gevoelig bent voor krokodillentranen. Allereerst wordt de media benaderd. Die zijn altijd wel in voor een schandaaltje. Mits ze er niet hun eigen vingers aan branden. Met veel bombarie wordt de IND zwart gemaakt door de leugen naar buiten te brengen dat ze gearresteerd zou zijn in de klas. Van te voren wisten we al dat dat gelogen was en het verbaasde ons dan ook niks toen bleek dat het inderdaad gore leugen was.

Toen bleek dat ze volgens de regelgeving moest vertrekken, dat Nederland er alles aan heeft gedaan om een veilige thuiskomst te realiseren en dat ze gewoon de boel aan het bedonderen was ging iedereen helemaal los. Nu regel en de keiharde leugen hadden gefaald werd het tijd voor een nieuw wapen. Emotie. Want wie een beroep doet op emotie mag kennelijk een ander die daar kritiek op heeft de grond in trappen. Is het immers niet ontzettend asociaal om iemand die zielig is niet meteen alles te geven? Het plan werd uitgevoerd en Taïda verscheen ter manipulatie van de rechter jankend tijdens een zitting om de bevolking nog meer te vertederen.

Bijna was het haar gelukt. Haar hele school stond op zijn kop om te protesteren en de rechter vond dat de IND de zaak maar weer opnieuw moest bekijken. Ook kende de rechter een schadevergoeding toe van 1000 euro omdat ze zo braaf gelogen had. In Nederland belonen fascisten fraudeurs met geld waar u voor betaalt.

De rechter is duidelijk van mening dat het IND haar niet het land uit mag schoppen omdat er niet goed genoeg ingegaan zou zijn op haar "argumenten". Reden te meer om eens te kijken naar wat voor soort "argumenten" het hier gaat en of het wel mogelijk is om daar überhaupt inhoudelijk op in te gaan. Het zal u weer niet verbazen als het voornamelijk blijkt te gaan om emotionele argumenten die een beroep doen op het moraal. Het ironische is dat het volgens het moraal ook niet netjes is om te liegen en te frauderen, maar dat "lieve" Taïda zich daar wel degelijk schuldig aan maakte.

Ze is zo zielig.

Het basisargument dat zulk gespuis veelal gebruikt is het beroep op zieligheid. Wie huilt is zielig en wie zielig is moet zijn zin krijgen. Helaas voor haar is ze niet zielig. Ze kreeg een oprotpremie van 7000 euro, er werd in haar eigen land een school voor haar gezocht en de gevaarlijke situatie in haar land is inmiddels al jaren voorbij. Het is voor mij in Amsterdam bijna gevaarlijker dan daar.

Ze is hier al zo lang, dus moet ze blijven.

Illegaal zijn is tegen de wet en sinds wanneer is de duur van het ontdekken van een misdaad bepalend voor het wel of niet "bestraffen" bij betrapping? Verder is een lang illegaal verblijf een eigen keuze geweest waaraan zeker geen rechten ontleend kunnen worden. Ze is akkoord gegaan met een onmiddellijk vertrek door het aannemen van 7000 euro. Ze is zelf via een Franse omweg en het oneigenlijk gebruik van een toeristenvisum in Nederland gebleven. Aan dat soort crimineel gedrag kan en mag Nederland geen beloning hangen.

Een andere manier om de boel te frusteren en ontrecht langer in Nederland te verblijven dan eigenlijk zou moeten is het steeds weer in beroep gaan tegen besluiten waarbij men al lang weet dat het zinloos is om ermee door te gaan. Onze rechtstaat geeft kennelijk zelfs illegalen teveel rechten om te procederen, maar het initiatief ligt toch wel degelijk bij de persoon die zelf tijdrekt en daarna klaagt dat er tijdgerekt is. Hoe belachelijk en absurt moet de situatie worden voordat mensen eens inzien dat ze de boel gewoon aan het manipuleren is?

Zij had jaren geleden al terug moeten keren en daar moeten blijven. Dan had ze dit jaar haar diploma in eigen land gehaald. Nu ze door haar eigen schuld te lang is gebleven heeft ze mijn inziens niet opeens meer aanspraak gekregen. Ook niet als blijkt dat ze elders iets langer op school moet zitten dan hier. Eigen schuld dikke bult zou ik zegen.

Het zijn nog maar 4 maanden.

Ja, dus? Als ik in uw huis binnenval met de mededeling dat ik onderdak nodig heb, dat het onveilig is op straat en dat mijn studie nog maar 4 maanden duurt mag ik ook niet 4 maanden blijven. Als ik fraudeer, dan word ik ook gewoon in de cel gepleurd en niet vrijgesproken zoals Taïda. Ik krijg al helemaal niet de kans om in het buitenland 4 maanden extra illegaal te verblijven. "Tolereer de misdaad nog maar 4 maanden langer omdat we toch al genaaid zijn" is geen argument.

Lang procederen betekent de eis toegewezen krijgen.

Enkel domme mensen denken dat als ze jarenlang blijven procederen ze uiteindelijk gegarandeerd recht hebben op wat ze eisen. De stelling "jaren procederen en dan een verblijfsvergunning" gaat niet op. Anders wil ik graag procederen tegen het betalen van belastingen om dat soort en links tuig in stand te houden. Ik weet dat zoiets zinloos is, maar na 5 jaar protesteert gelukkig heel Nederland dat ik mijn eis niet toegewezen krijg. Of toch niet? Vuile achterbakse hypocrieten.

Nederland is intolerant en bestaat uit neo-nazi's.

Mag ik u eraan herinneren dat we een slordige 3 miljoen allochtonen hebben binnengelaten in ons land? Geen enkel land ter wereld heeft binnen 20 jaar 25 % van zijn eigen volk vernietigd en vervangen door importmateriaal. In principe heeft elk gezin van gemiddeld 4 personen een allochtoon in huis moeten nemen en daar 30 % van zijn salaris voor moeten inleveren. Het andere deel van het salaris raken we kwijt aan links, maar dat ter zijde. Hoezo zijn "we" niet tolerant?

De criminelen mogen wel en het lieve meisje niet.

Fout. Ze moeten allemaal oprotten. Feit is dat de linkse kerk de criminelen in extreme mate helpen om hier binnen te komen. Ze vinden altijd wel een manier. Helaas voor hen is die manier niet 100 % waterdicht en af en toe sturen we toch mensen terug naar hun eigen land. Dat het hun wel vaak lukt is geen argument om het door te laten gaan. Vergelijk: 9 van de 10 keer lukt het om zwart geld binnen te halen en te houden, maar die ene keer dat u wel gepakt wordt kunt u zich er niet op beroepen dat het 9 keer wel goed ging en dat het de 10 keer u maar kwijtgescholden moet worden.

Een groot kenmerk van al dit soort ellende is een beroep van asielzoekers en de socialisten op ons gevoel van emotie. We mogen door de zielige emotie niet meer rationeel denken, maar we moeten zwichten voor tranen. Kenmerk van het socialisme is dat ze altijd anderen iets op willen leggen, maar nooit zichzelf. Wij moeten accepteren. Wij moeten tolerant zijn. Wij moeten gehoorzamen aan hun macht. En zij? Zij willen graag de lakens uitdelen. Laten we de situatie eens omdraaien. In plaats dat het socialisme ons iets opdringt, stellen we het socialisme voor een belangrijke keuze:

Voor iedere "zielige" buitenlander die hier moet blijven, sturen we minstens 100 mensen (allochtoon of autochtoon) die zich willen opofferen weg naar dat land.

Ok mensen, willen van degenen die zo leuk aan het protesteren waren voor Taïda even aangeven of zij 1 van de 100 zijn die plaats willen maken om Taïda een kans te geven? Niet allemaal tegelijk. Wedden dat het egoïsme dan opeens hoogtij viert? Dat bedoel ik nou maar. Als we de keuze bij hen leggen is alles opeens teveel gevraagd. Het achterbakse van dat soort lui wordt hiermee wel ernstig aangetoond.

Het is tijd dat er mensen gaan oprotten naar hun eigen land. Toch is Verdonk zeker niet de hardvochtige tiran waarin onder andere Groen Links ons wil doen geloven. Al eerder bleek dat Verdonk meer verblijfsvergunningen heeft uitgegeven dan haar voorgangers. Zij streek dus vaker haar hand over haar hart. Dit feit doet menig emotioneel "argument" van de tegenpartij verbleken die immers stelt dat zij de zaken niet voldoende bekijkt.

Ook de bezwaren van kamerlid Vos van GroenLinks werden middels feiten van tafel geveegd zodat we nu weer over kunnen tot de orde van de dag. Taïda is hier met een ongeldig toeristenvisum. Een dergelijk visum is voor toeristen en niet bedoeld voor langdurig verblijf. Het is zeker niet bedoeld om hier onderwijs te kunnen volgen. Met het meisje in kwestie zijn op papier afspraken gemaakt en er schijnt zelf getekend te zijn voor vrijwillig vertrek. Verdonk meent daarom dat ze een goede kans maakt als ze in hoger beroep gaat tegen de uitspraak dat Taïda mag blijven totdat het bezwaar voor de zoveelste maal is beoordeeld.

En de linkse partijen? Nu regelgeving, wetten en manipulerende emoties niet helpen verlagen zij zich weer tot het zwart maken van Verdonk. Ze zou weer hardvochtig zijn en tegen een vreemde mogendheid vechten. Daar gaan we weer. Wanneer zien die linkse flikkers eens in dat ze het op inhoudelijk en feitelijk niveau nooit kunnen winnen van de werkelijkheid en de intelligentie? Ik zou Halseslet van GroenLinks eens willen vragen of ze gezellig mee gaat met Taïda. Terug naar een land waar geen hardvochtige neo-nazi's zijn.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.