Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

91 # Withete rel na white power datingssite #
Gepost door Misdefinitie op 29-08-2005 om 02:53.
Update 30.8.2005:
De webmaster van Folkcom heeft de website gesloten. Volgens hem is de website gehackt en zijn alle gegevens uit de database in handen gevallen van hackers. Indien u daar geregistreerd stond heeft u dus een probleem. Met deze informatie zouden de hackers zijn gemeenschap zwart maken door het te vervalsen. Hij legt daarom het bijltje er bij neer. Einde oefening.

Update 29.8.2005 om 22:00:
De bewuste website Folkcom blijkt weer te werken. De eigenaar heeft hem gewoon bij een ander bedrijf (Blitzserve Networks) laten hosten.

Het originele artikel:
Weblog GeenStijl is dit weekeinde op een white pride world wide datingssite gestuit waarop blanke anti-semieten hun voorliefde voor Adolf Hitler uiten, zich beschikbaar stellen voor liefdesescapades en er openlijk voor uitkomen dat ze liever niet in aanraking komen met hun zwarte medemens. Wie er maar niet in slaagt om in het echte leven buiten het internet om een geschikte partner aan de haak te slaan kon zijn heil Hitler zoeken op een gespecialiseerde website die zich onder andere bezighield met dating en informatieverschaffing over het nationaal-socialisme.

U moet dan wel van blanken houden natuurlijk, want halfbloedjes en zwarten zijn volgens sommige bezoekers van die website niet geschikt om gezellig mee om te gaan. Bij Firehosting, het hostingsbedrijf waar de website gehost was, lijkt men maatregelingen genomen te hebben door de website offline te halen aangezien de website illegale inhoud bevatte.

Na publicatie hebben verschillende mensen het nieuws overgenomen en is er op het internet een oorlog aan het ontstaan tussen de bezoekers van de datingsite Folkcom en tegenstanders op "witheet". Witheet.com gooide olie op het vuur door een eigen "onderzoek" te starten naar de mensen die op Folkcom een account hadden genomen. Volgens eigen zeggen hebben zij de e-mailadressen van de bezoekers weten te achterhalen en zodoende staat er een lijst met deze e-mailadressen op hun weblog.

Daar moest herrie van komen, want vermeende eigenaren van deze gegevens zijn op z'n zachtst gezegd niet blij met de publicatie. Op het forum van Stormfront, een pagina waar men net als op folkcom.com het nationaal-socialisme aanhangt, is men inmiddels in rep en roer. Een bezoeker van Stormfront is van mening dat de mensen achter witheet.com ziek in hun hoofd zijn. Een andere bezoeker nuanceert die mening door te stellen dat mensen het aan zichzelf te wijten hebben als hun privacy op straat ligt. Ze hadden er immers ook voor kunnen kiezen om hun e-mailadres niet op Folkcom neer te zetten. Weer een ander vraagt zich af of er niks te doen valt aan de publicatie van "witheet" en stelt zelfs voor om achter de identiteit van die website te komen om die gegevens dan weer te publiceren.

Op Witheet zelf kunt u op de eerder genoemde pagina kennismaken met de felheid waarmee de strijd inmiddels gevoerd wordt. Er zijn feitelijk twee partijen:

 • De nationaal-socialisten bestaande uit bezoekers van Folkcom en Stormfront.
 • Witheet en onbekende aanhangers.

  Ja ja, we hebben een probleem met het klassificeren. Witheet en aanhangers worden gezien als links, maar nationaal-socialisten zijn feitelijk ook links. Hoewel veel mensen ook van mening zijn dat het extreem rechts betreft, maar socialisme spreekt voor zich. Die discussie gaan we hier niet voeren. Voor dit artikel is het enkel van belang te weten wie nou tegen wie strijdt.

  Uit de reacties op de weblog van "witheet" valt op te maken dat bezoekers van Witheet hackpogingen doen en mailbommen proberen te versturen naar de gepubliceerde e-mailadressen. Dit resulteerde uiteindelijk tot een post waarin ook een aantal IP-adressen bekend werden gemaakt. Een boze vermeende bezoeker van Folkcom roept uit dat "hun dag nog wel komt" en men beklaagt zich erover dat "witheet" links is en geen adressen openbaart van extreem linkse websites terwijl "witheet" zou claimen politiek onafhankelijk te zijn. De nationaal-socialisten (zij willen geen nazi's genoemd worden, maar zijn het volgens de definitie uit de Van Dale wel) claimen dat het geen schade is om het nationaal-socialisme aan te hangen.

  Ondertussen kan de strijd gevaarlijke vormen aannemen. Her en der wordt er geprobeerd om elkaars adressen te achterhalen en er worden bedreigingen geuit. Een anonieme bezoeker voorspelt dat als hij erachter komt wie de e-mailadressen heeft gepost die persoon voorlopig enkel via een rietje kan eten. Zal ik maar alvast aandelen Brinta-pap kopen dan? Bij een confrontatie zou dat levensgevaarlijk kunnen worden.

  Tegen beide partijen zou ik willen zeggen: "Kappen nou, voordat het uit de hand loopt". Allebei koest in de hoek en bezoek elkaars website gewoon niet. Het internet is groot genoeg om ieder zijn eigen plek te gunnen. Geweld lost niks op. Ga elkaar ook niet opzoeken thuis. Daar komt alleen maar ellende van.
  Reacties: 0
  Pagina's: 1

 • Reactie toevoegen
  U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
   Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

  Misdefinitie
  Copyright (c) 2004-2024.

  C:\>Misdefinitie\type info.txt
  Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.