Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiëerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

88 # Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" #
Gepost door Misdefinitie op 23-08-2005 om 01:34.
Vroeger gingen we nog wel eens naar de bibliotheek om een boek te lenen. Ter ontspanning of het opzoeken van informatie. Tegenwoordig is dat niet hip en modern meer. Geheel in de trend van de islamitisering van Nederland kunnen we tegenwoordig (etnische)minderheden zoals homo's, zigeuners en islamieten lenen om hen te onderwerpen aan een serieus vraaggesprek.

Wilde u altijd al aan een Marokkaan vragen hoe hij zo snel kan stelen, hoe u een groepsverkrachting organiseert of hoe u een knokploeg bijeen roept om uw mening met geweld bij de tegenpartij erin te slaan? Of wilt u graag weten hoe u verkleed als een arme sloeber geld bij andere mensen lospeutert, hoe u een grote bom in een klein koffertje krijgt, wat u allemaal nog meer kunt doen met een geit in de wei, hoe u eerwraak neemt of hoe de heilige profeet zijn pielemans in een klein kindje kreeg? Bij de bibliotheek in Almelo kunt u het vanaf september aan de echte experts vragen.

De islamietjesbieb wil met een project genaamd "Vergeet het vooroordeel" stereotypen doorbreken. Toch bevestigen ze met het project een hele grote stereotype. Namelijk dat er in ons land autochtonen worden gediscrimineerd. Autochtone minderheden zijn wederom niet welkom. Als er al iets wordt georganiseerd, dan is het natuurlijk voor de allochtonen. Want zij zijn volgens de knuffelaars zo zielig en hebben dit soort projecten nodig om hun zelf verprutste imago weer op te poetsen. Waar blijven de andere minderheidsgroepen zoals de nazi's, rechtse partijen, straks zelfs de echte Nederlanders en de trance-huppeltrutjes? Graag willen wij van hen ook de "waarheid" horen om onze vooroordelen te vergeten.

Dat mag natuurlijk niet in politiek correct Nederland. Ze geven liever wat etnische groeperingen een podium om aan naïeve in bizarre idealen gelovende socialisten te indoctrineren. Straks krijgen we een islamiet die roept dat zijn volk nooit steelt terwijl ze twee straten verderop mijn auto aan het leeghalen zijn. Het is alsof nazi's zouden vertellen dat ze ook goede kanten hebben. Zouden ze dat accepteren? En zo niet: waarom dan wel van de etnische minderheden?

Nederland staat op z'n kop en het project is gedoemd te mislukken. Men vergeet namelijk al jaren het principe van een bibliotheek. Ze lenen iets uit, maar dan kan je het ook weer terug brengen. Andere landen lenen volgens dat principe al decennia lang die mensen aan Nederland uit, maar neemt ze niet meer terug. Wanneer mogen we ze een keer terugbrengen? Mijn bibliotheek tikt me al op de vingers als ik die meuk niet binnen 3 weken terugbreng. Terwijl de socialisten die mensen tientallen jaren mag lenen hier. Een vreemde gang van zaken. De drempel is lager, zei zondag Henk Krol, hoofdredacteur van de Anusridder Krant. "Het brengt mensen dichter bij elkaar." Ik wil niet weten hoe dicht. We zijn hier geen perverse website.

Laat ze maar oppassen daar in Amelo. Spullen die mensen lenen uit de bibliotheek komen wel eens gekrast, beschreven met hakenkruizen en vernield terug...
Reacties: 6
Pagina's: 1

Reactie door Hendrik (gast) op 25-08-2005 om 15:23.
Ik ben het logischerwijs niet eens met uw betoog, maar dat spreekt voor zich. Waarom ik dan wel reageer:

vanwege de "typo" in de derde alinea; Autotochtone...

Reactie door Misdefinitie op 25-08-2005 om 15:35.
Inderdaad een slordige fout. Ik heb het verbeterd. Dank voor uw reactie.

Reactie door Eddeke (gast) op 27-08-2005 om 12:45.
Ik mag het er verstandensgewijs van mezelf niet mee eens zijn, maar het voelt wel zo af en toe. Ik heb al twee keer zonder reden een vechtpartij gehad, en omdat ik terugsloeg klaagden ze me aan. Maar dat zijn dan ook wel dé idioten. Als fatsoenlijke allochtoon kom je uiteindelijk zo min mogelijk buiten omdat je zo snel aangekeken wordt van: 'wat doe je hier, ga naar je eigen land kutbuitenlander'. Wat dat betreft...

Ik deel het gevoel, maar niet de denkwijze... als tamelijk verstandig mens wil ik toch zeggen dat het niet de manier van denken is die ik zelf wil hanteren. Het is te makkelijk om iedereen over één kam te scheren... maar dat is m'n verstand dan maar, ik ben het soms ook meer dan zat...

Reactie door Misdefinitie op 27-08-2005 om 14:22.
Ik zie genoeg fatsoenlijke allochtonen lopen en een aantal zijn zelfs goede vrienden. Allemaal geven ze aan dat ze nooit gediscrimineerd worden omdat zij zich gewoon normaal gedragen. Gedrag is het belangrijkste criterium om iemand te beoordelen. Dat willen veel mensen maar niet begrijpen.

U kondigt aan zelf verstandig te zijn, maar dan valt het me op dat u niet eens doorheeft dat er hier niemand over een kam wordt geschoren. Het artikel gaat specifiek over de groep die zich beschikbaar stelt in de bibliotheek, de principes van het lenen en over discriminatie van autochtonen. Het is tekenend voor deze maatschappij dat mensen moord en brand schreeuwen en niet meer goed lezen zodra er iets over allochtonen wordt geschreven, maar dat discriminatie en racisme van blanke minderheidsgroepen kennelijk wel is toegestaan. Zij mogen nooit deelnemen aan dit soort initiatieven en worden overal buitengesloten.

Waarom zegt niemand daar wat van? Hoe vaak moeten mensen nog met de neus op de feiten worden gedrukt willen ze eigenlijk doorhebben wat er echt gebeurt?

Reactie door Bastiaan (gast) op 28-08-2005 om 17:29.
Allereerst wil ik graag even melden dat ik uw website zeer waardeer. Niet altijd even genuanceerd, of correct (zoals in dit artikel: homo's zijn niet autochtoon?) maar over het algemeen scherp, goed doordacht en correct.

Verder vind ik het fijn dat er een website is van verstandige mensen (of een verstandig mens) die doorhebben dat het tegenwoordig niet allemaal meer even goed gaat in Nederland, en die daarnaast ook nog fatsoenlijk na kunnen denken, een eigenschap die ik bij een groot aantal van onze fascistiche en neonazistische landgenoten nog wel eens betwijfel op te merken. Die zijn meestal meer van het slag "kutmarokkanen, jullie zijn ALLEMAAL slecht, en moeten ALLEMAAL kapot".

Overigens vraag ik me af hoe er in uw omgeving wordt gereageerd op deze site. Wordt ze positief ontvangen, of zijn er veel mensen die het niet op prijs kunnen stellen dat u op het internet ongezouten uw mening geeft?

Ik ben benieuwd naar uw antwoord.

Groeten,
Bastiaan

Reactie door Misdefinitie op 28-08-2005 om 18:51.
Er zijn inderdaad ook autochtone homo's, maar gezien hun aantal is dat bijna geen minderheidsgroep meer te noemen. In allochtoonse kringen heerst er echter nog een groot taboe op homoseksualiteit, dus is het veel waarschijnlijker dat zij vooroordelen kennen en daarmee de doelgroep vormen van de bibliotheek. Hoewel de stelling dat autochtone minderheden niet meedoen in het project inderdaad niet 100 % precies is dekt hij toch vrijwel de strekking van het project. Vrijwel alle autochtone minderheidsgroepen ontbreken namelijk. Niet alleen in dit project, maar ook in veel soortgelijke projecten.

Mensen reageren wisselend op deze website. De overgrote meerderheid leest gewoon mee, maar reageert niet actief. Ook in mijn omgeving zijn gerust mensen die meelezen, maar daar nooit wat over zeggen. De mensen die mij wel benaderen, ook in persoon, doen dat heel netjes en gaan ook gewoon in gesprek over bepaalde onderwerpen. In een aantal gevallen zeggen mensen: "Ik ben het gewoon niet met je eens". Dat kan en mag ook. We praten dan wat of hebben het over iets anders en schudden elkaar bij het weggaan gewoon de hand. Even goede vrienden. Anderen reageren positiever en enthousiaster en dan worden er bijvoorbeeld ervaringen uitgewisseld.

Ik merk op dat zelfs de mensen die de stijl waarin er geschreven wordt niet waarderen in elk geval in het dagelijks leven toch het fatsoen opbrengen om beleefd en netjes te blijven. Natuurlijk zijn er mensen die graag meer nuance zouden zien, maar zodra ze dan het principe van het internet ontdekken dat de genuanceerde informatie vaak in het artikel staat dat als bron wordt vermeld wordt daar niet een al te groot probleem van gemaakt. Op het internet komen er wel eens vervelende mensen langs, maar die hebben over het algemeen snel door dat hun gedrag hier niet past.

De kracht van deze website is dat problemen en gedrag uit de praktijk van specifieke groepen, personen en instanties duidelijk benoemd worden en dat daar op niveau over gediscussieerd kan worden. Als hoofdadmin van deze website ben ik ook met naam en toenaam bekend. Ik sta achter wat ik schrijf of laat schrijven en ben daar ook verantwoordelijk voor. Ik hoef en wil me niet verschuilen achter de anonimiteit. Dat is wat veel neonazi-wannabe's wel doen. Zij gaan nooit een goede discussie aan, maar huren anoniem een server in Amerika en spuien daar anoniem hun haat over alles dat niet blank is. Een degelijke onderbouwing van die haat zien we echter zelden. In feite heeft niemand daar wat aan. Hetzelfde geldt voor extreem linkse websites die oproepen tot geweld.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.