Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

87 # Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts #
Gepost door Misdefinitie op 22-08-2005 om 23:21.
Het is weer zo ver. Opnieuw laat het "sociale" exteem links zich kennen als een samenraapsel van mensen die niet normaal kunnen redeneren, maar die de strijd voeren met vandalisme van andermans eigendom. Vol trots pronken zij op Indymedia met hun daden. Zij voerden naar eigen zeggen actie tegen de aanwezigheid van Nieuw Rechts op de EL CID-informatiemarkt van de universiteit in Leiden. Michiel Smit, voorzitter van Nieuw Rechts, beschrijft de situatie als volgt: "Tijdens de EL CID-informatiemarkt in Leiden voor studenten vondt een groep onguur uitziende types het nodig om de kramen te vernielen en schade aan te brengen aan de eigendommen van de beide organisaties. Een student in de omgeving van deze illegale actie omschreef de daders als Ďhippiesí."

De sympathisanten van extreem links maken deel uit van Indymedia en een groep die fabels van illegalen vertellen over rechtse partijen. Verleden jaar hebben ze al geprotesteerd bij de organisatie van de EL CID om Nieuw Rechts van de markt te laten verwijderen. De organisatie heeft geen maatregelingen genomen omdat Nieuw Rechts geen verboden partij is. De fabelvertellers claimen dat Nieuw Rechts een racistische partij is, maar als dat het geval zou zijn dan waren ze allang verwijderd van de markt. Aangezien dat niet het geval was hebben de linkse fascisten het dit jaar maar met vandalisme geprobeerd.

Ze vonden het nodig om het materiaal van Nieuw Rechts te vernielen en deelden zelf folders uit. Deze folders staan vol met tegenstrijdigheden:

 • Men noemt de mening van een rechtse partij propaganda, maar vinden dat hun mening wel gehoord mag worden.

 • Ze roepen dat Nieuw Rechts racisme aan het promoten was, maar Nieuw Rechts deelde enkel folders uit met de strekking "houden van Nederland". Van racisme was geen sprake.

 • Extreem links roept dat ze voorstander zijn van de vrijheid van meningsuiting, maar accepteren de mening van een andere partij niet. Ze beschuldigen anderen van racisme, maar bewijzen die bewering niet.

 • Ze roepen dat Nieuw Rechts migranten tot zondebok bombardeert, maar daar is geen spoor van terug te vinden op hun website.

 • Ze roepen dat het asociaal is om de bijstand af te breken, maar Nieuw Rechts stelt enkel dat iedereen die kan werken ook moet werken. De bijstand voor zieken blijft gehandhaafd. Maar extreem links is natuurlijk boos omdat zij als werkschuw tuig dan niet meer kunnen parasiteren.

  De websites van de extreem linkse actievoerders staat vol met beweringen die ze niet bewijzen. Wie het er niet mee eens is kan wraakacties verwachten.

  In het NRC (sorry mensen, soms moeten we een pauperkrant citeren) is op 17 augustus een stuk verschenen over de kwestie:
  Jongeren belagen Nieuw Rechts

  Door een onzer redacteuren. Op een informatiemarkt voor eerstejaars studenten in Leiden hebben linkse jongeren een kraam van politieke partij Nieuw Rechts belaagd. Ook is een kraam van de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK) aangevallen. Volgens ooggetuigen hebben de jongeren folders verscheurd en spullen uit de kraampjes in de gracht gegooid.


  Zonde van de gracht. Waar blijven die linkse milieubeschermers nou? Michiel Smit van Nieuw Rechts laat merken dat hij de actievoerders nogal afgunstig en dom vindt. Hij beschrijft dat bijna alle folders en magazines van Nieuw Rechts zijn uitgedeeld en dat niemand ze op de grond gooit (waarmee hij aangeeft dat mensen daadwerkelijk interesse hebben) terwijl folders van andere partijen regelmatig als voetveeg werden gebruikt. Ook stelt Smit dat de actievoerders juist het tegenovergestelde hebben bereikt: na de laffe aanval van vandalisme zijn er volgens hem 15 leden bijgekomen.

  De actie bij VBOK werd georganiseerd door de linkse organisatie "Committee opgeruimd staat netjes". Een geestelijk gestoorde vrouw van in de 40 kwam daar even de stand legen met de woorden:"Abortus is een recht". Vrijheid van meningsuiting ook. Daar hebben ze daar aan de linkerkant geen kaas van gegeten.

  Bij Indymedia en bij de fabel vertellende groep illegalen gaat de hypocrici gewoon door. Ze hebben een heuse haat- en lastercampagne opgezet tegen Nieuw Rechts en ze roepen dat Smit zich ooit schuldig heeft gemaakt aan vernieling, maar zelf hanteren ze vernieling en vandalisme maar al te graag om hun ideeŽn er bij de bevolking in te rammen. Extreem links suggereert dat ze het zo weer zouden doen: "Wij roepen de organisatie dan ook op om volgend jaar niet dezelfde fout te begaan." Ja ja, of anders komen ze hun overtuiging er de volgende keer inrammen zeker...
  Reacties: 0
  Pagina's: 1

 • Reactie toevoegen
  U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
   Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

  Misdefinitie
  Copyright (c) 2004-2024.

  C:\>Misdefinitie\type info.txt
  Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.