Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 7 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

742 Waan van de Marokkaan
741 Spijt van hufterigheid
740 De dommenmaatschappij
739 Gekleurde riooljournalistiek ontmaskerd
738 Hitler, please come back!
737 UvA-hoer op discriminatietoer
736 Digitaal gaat met u aan de haal
735 Islam het virus der gestoordheid
734 Kiezen te verliezen
733 Prestige van het onderwijs
732 Uploadklant is een schooier
731 Hang op, klik weg, stap uit de EU!
730 Multikul? Dikke lul!
729 Fok! die gore pedofielen!
728 Zing een allochtoontje lager
727 Vrijgestelde onzinnigheid
726 Oost-Europeanen zijn net Marokkanen
725 Smachten naar kinderkutjes
724 Fraude is het nieuwe werken
723 Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014

723 # Misdefinitie.nl wenst u een relativerend 2014 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2014 om 00:00.
Dagelijks houden we ons bezig met het analyseren van misstanden, het in uw oren schreeuwen van de feiten samen met de consequenties daarvan en het over de kling jagen van achterlijken die verantwoordelijk zijn voor de puinzooi die ze in de maatschappij achterlaten. Harde zakelijke berichtgeving die op een nietsontziende manier zegt waar het op staat zonder dwaze uitvluchten te verzinnen. Desondanks zullen we nooit vergeten dat al dit schrijven geen psychiatrische therapie of dagboek vormt van onze megalomane beheerder, maar samen met zijn achterban, bezoekers, mensen die reageren en verder iedereen die zich wil inzetten voor een beter Nederland, verzet moet bieden tegen de wollige ambtenaren, gewetenloze fascisten en bureaucratische regeldruk. Een strijd die we zonder u niet kunnen voeren. Elk initiatief of organisatie kan pas een echte vuist maken, als zij zich gesteund voelen door gelijkgestemden. Misdefinitie bedankt alle bezoekers voor hun bijdragen in een jaar waarin gauwgekwetsten nog idioter deden en wenst u een relativerend 2014.

Terugblik op 2013.

Voordat het feest in alle heftigheid kan losbranden met vuurwerkbrillen op, zonder jongeren beneden de 18 die zich te goed doen aan alcohol en helaas met de jammerlijke toestroom van Roemenen en Bulgaren, zullen we traditiegetrouw terugblikken op 2013. Zoals u van ons gewend bent, volgen we op Misdefinitie de ontwikkelingen binnen een aantal hoofdcategorieŽn. Socialisme, integratie en islam, nationalisme, politie / justitie en recht, Europa, onderwijs en jongeren en vrijheid en privacy. Allemaal evenredig vertegenwoordigd in een aantal prachtige artikelen die de afgelopen jaren extra lang zijn geworden. Binnen het socialisme vinden we het verschijnsel moraalridders en uitgekookte fatsoensrakkers. Mensen die altijd maar een beroep op fatsoen doen, maar zelf alles behalve fatsoenlijk zijn. Aan het begin van het jaar gaven we al een analyse over rare plannen als een beschavingsoffensief vanuit de rode PvdA. Schijnheiligheid, andersdenkenden van de kaart willen vegen en haatzaaiers binnenhalen via de multikul, hebben de linkse moraalridders gediskwalificeerd.

Na het aantreden van Rutte 2, lag het in de lijn der verwachtingen dat de socialisten ons land nog verder naar de rand van de afgrond zouden brengen. Miljardenverspillingen leiden via de hyperinflatie door het bijdrukken van geld tot crises, een crisis zorgt ervoor dat banken kapot gaan en de linkse overheid voelt zich dan weer geroepen die banken over te nemen. Gebleken is dat het hier bewust links beleid betreft om via halve privatiseringen de macht te krijgen over al uw geldverkeer. Ondertussen kwam het kabinet met allerlei onzalige akkoorden zoals het sociaal akkoord en het woonakkoord. Akkoorden die helemaal niet sociaal zijn, maar ordinaire belastingverhogingen zullen opleveren. Spacecake- en paddosocialisme waarbij de machthebbers de linkse drugs innemen om in een slechte trip het land naar z'n verdommenis te helpen. Binnen een half jaar werd de situatie door het socialisme kritiek. Bedrijven gaan massaal op de fles en het enige antwoord van Rutte is de belastingen verhogen en u aan te manen om auto's en huizen te kopen.

Bron van de ellende vormt (de samenwerking met) de PvdA die als rottend kadaver een spoor van vernieling achterlaat. Belangrijke zaken kunnen nu niet gerealiseerd worden omdat het stemvee de verkeerde keuze heeft gemaakt. We hebben u proberen uit te leggen dat politiek geen sinterklaas is, maar een langdurig proces ten behoeve van het algemeen belang. U bent besodemieterd, maar u kunt redelijkerwijs niet zeggen dat we u niet gewaarschuwd hebben. Toch probeerde u dat als volk wel massaal. Middels propaganda tracht u te verbergen dat u van al die socialistische shit heeft afgeweten. Voor ons reden om haarfijn duidelijk te maken dat al die mooi-weer-praters het mis hebben. Eigen schuld, dikke bult. Na de 7 vette jaren, komen nu de 7 linkse magere jaren en daar bent u allen verantwoordelijk voor. Bij de VVD, PvdA en het CDA hebben ze een hele andere methode. Gaat het echt zo slecht met u? Gossie, wat zielig dat u genaaid bent. Volgens de drie grootste partijen moet u er maar aan wennen. Slachten van de zorg is voor hen heel normaal.

Onverminderd zijn we doorgegaan met u de waarheid te vertellen over de islam, integratie, massa-immigratie en andere ellende met allochtonen. Dreig maar lekker met celstraf, het boeit ons geen ruk. Zelfislamisering is hoogverraad en daar zou de doodstraf op moeten staan. Feitelijk heeft u hier te maken met rassenhaat jegens blanken. De vijanden zitten onder de ogenschijnlijk normale mensen die alles proberen te ontkennen en te bagatelliseren. Hiermee creŽren ze een klimaat van haat waarin moslimextremisten blanken zien als ongelovige westerse honden die het beste kunnen worden afgeslacht uit naam van Allah. Voor de zoveelste keer analyseren we de islamitische haatcultuur in al zijn facetten. Met de boodschap dat moslims in Nederland en de rest van de wereld een probleem blijven. Marokkanen, Turken en andere moslims blijven het land verpesten en al die zogenaamde hoogopgeleide politici weten zich geen raad. Criminele moslims worden niet belemmerd in hun misdaden en weten feilloos de weg van het parasiteren te vinden naar de uitkeringen.

Opsluiten, afvoeren en deporteren zijn prima oplossingen, maar dan stuiten we op de zieligheidsindustrie. Een miljardenorganisatie bestaande uit honderden linkse instellingen, ambtenaren, krakers en ander tuig. Gericht op het zo wijd mogelijk openzetten van de grenzen zodat alle parasieten zonder enige belemmering ons land kunnen kaalvreten. We hebben u in dit kader gewezen op de leugenachtige zielige verhaaltjes waarmee zij op uw sentiment proberen te werken. Trap er niet in, alles gebeurt met voorbedachte rade en wordt in scŤne gezet door links om stemvree te creŽren. Door deze onbeperkte vorm van massa-immigratie waarbij zij kennelijk denken dat de hele wereld op ons kleine stukje land past, ontstaan er moslimenclaves die fungeren als getto's waar moslims het volledig voor het zeggen krijgen. Wetten lijken er niet meer te gelden en wie niet wil gehoorzamen aan moslims, wordt volledig gesloopt. Geen blanke is meer veilig in wijken die onleefbaar worden gemaakt door moslims en linkse droplullen schijten van angst in hun broek.

Antidiscriminatiebureaus gaan de strijd aan en hebben een "nieuw" stokpaardje bedacht. Weerspreken. Of gewoon new speak in het Orwelliaans. Heel mooi, dat kunnen wij beter. Moslimcriminaliteit is zo wijdverspreid dat het voor de overheid onbeheersbaar wordt. Kranten schrijven er niet meer zo vaak over, maar wij laten zien dat Nederland nog steeds een open riool is waar de ratjes der Marokkanen het voor het zeggen hebben. Kotslimintelligentie. Laat ons niet lachen. Tijdens de zomervakantie hebben we de mietjes van de islamietjes eens laten zien wat weerspreken is door in een ellenlang drieluik bestaande uit drie volledige artikelen, alle drogredenen van de achterlijke en onnozele links kliek omtrent crimineel moslimgedrag finaal te ontkrachten. Probeer dat maar te weerspreken stelletje lafaards. Kunnen ze niet. De asielindustrie heeft continu laten zien schijt te hebben aan de gevolgen van hun gedrag. Massa-immigratie moet stoppen. De zieligheidsindustrie heeft geen enkel argument meer nu inlevingsvermogen niet tot hun vocabulaire behoort.

Werkt liegen, bedriegen, ontkennen, bagatelliseren en zelfs zieligheid niet meer om mensen te overtuigen dat heel Nederland vervuild moet worden met die allochtonen, dan heeft links altijd nog de racismekaart. Eigenlijk moeten we zeggen had, want we hebben werkelijk gehakt gemaakt van die dwaze troefkaart. Racisme? Waarom niet! Die kaart is een gevaarlijk wapen, maar niks anders dan een leugenachtige koppeling tussen WO-II en een negatieve mening. Of te wel een Godwin in internetbegrippen. Racisme wordt als begrip uitgerekt, maar links erkent het doden van christenen door moslims en het achterstellen van blanken door allochtonen niet als racisme. Sinterklaas was dit jaar het beste bewijs dat links niet goed bij zijn hoofd is. Zwarte Piet is volgens hen al racisme en dat toont aan dat wat zij racisme noemen, niks anders is dan een zooi kinderachtigheid. Kortom, hun racisme is niet (meer) serieus te nemen. Waarom zouden wij discriminatie van zwarten serieus nemen als blanken aantoonbaar 100 keer erger de klos zijn maar niet serieus worden genomen?

Het werd nog veel mooier toen we de seniele methoden van links uit de doeken deden. Inhoudelijk waren de discussies over zwarte Piet achterlijk en wij hebben als enigen gekeken naar de consequenties. Racisme is gedegradeerd tot kinderachtigheid over schmink en daarmee is links zijn racismekaart kwijt. Over tradities van allochtonen hoeven ze niet te janken, want ze vinden tradities helemaal niet belangrijk. Religie is ook niet langer heilig. Zwarte Piet groen? Prima, maar dan passen wij de ramadan ook wel even aan. Wiggers als Anouk hebben geleerd dat fucken met internet niet zo'n goed idee is. Links werkt met excuusnegers en nikkersletjes. Links wil huidskleur veranderen en dat impliceert dat wij ook waterstofperoxide kunnen gebruiken om de kleuren die ons niet aanstaan te wijzigen, want zoals u weet vinden we alles best, zolang het maar consequent gebeurt. Wat nou weerspreken? Sodemieter eens op! Kinderachtig zegt u? Janken over een kinderfeest is pas kinderachtig. DiscussiŽren en onzin verkondigen, heeft consequenties en dat moet u maar aanvaarden.

Nelson Mandela is een terrorist en toen iedereen zijn poepgat roze aan het likken was, hielden wij het hoofd koel. Wereldwijde held? Deze man richtte een speciale militante afdeling op om blanken te vermoorden. We hebben u uitgelegd dat ieder volk in het begin een eigen land heeft gekregen en met niks begon. Blanken hebben zich ontwikkeld, de ontwikkelingslanden niet. Als dank dat de blanken naar Afrika kwamen om daar de boel op te zetten, werden ze door de opruiing van Mandela vermoord. Tot op de dag van vandaag worden blanken gekild onder de rechtvaardiging van de troefkaart racisme. Ook hebben we uit de doeken gedaan dat de overwinnaars de geschiedenis herschreven zodat Mandela een verzetsheld genoemd werd. Het gevolg is een wereldwijde industrie die zwarten in een slachtofferrol plaatst en eist dat blanken boete doen door hen allemaal binnen te laten. Iedereen voert blijkbaar een rassenoorlog uit. Allahs hoertjes voelen zich ook al gediscrimineerd en gaan dan vanuit Nederland oorlog voeren voor de internationale jihad. Gezellig hoor.

Nationalisten en realisten gaan de strijd aan tegen dit soort terreur, maar aangezien de wereld voor meer dan 90 % links is, vechten zij als David tegen Goliath. Misdefinitie heeft een demostratie van haat gegeven. Rechtspraak is selectief. Alles mag gezegd worden, behalve als het rechts is, want dan wordt er aangifte gedaan. Gedachtemisdadigers komen voor een shariarechtbank te staan waar de haat tegen nationalisten groot is. We hebben de gaten in de wet blootgelegd, laten zien hoe hypocriet vergunningen werken en een vonnis geanalyseerd waaruit blijkt dat de rechter geheel onwettig kan bepalen wat u wel en niet kunt zeggen. Om het Verzet toch een hart onder de riem te steken, hebben wij het Verzet aanbevolen. Neem het serieus, wat u ook van Wilders vindt. Verzet doen we ook samen, buiten het parlement om. We hebben links haarfijn uitgelegd dat wij geen gestoorde eenlingen zijn, maar intellectuelen. Beheerders van rechtse weblogs zouden er niet alleen voor moeten staan. Doe mee, spreek uw steun uit en verschaf financiŽle middelen.

Wel hebben we al die lafaards, schijnheiligen en anonieme internethelden de waarschuwing gegeven dat als zij bange wezels blijven, het nationalisme zal uitsterven. We schrijven met veel plezier en hopen dat nog jaren voor u te kunnen doen, maar aangezien we niet eeuwig leven houdt het een keer op. Dat geldt voor alle rechtse media op internet. Doet u als vermeende nationalist niet mee, dan zal het doodbloeden en is het allemaal voor niks geweest. Wordt dus lid, donateur of wat ook mogelijk is bij zulke websites. Geef bekendheid. Maak reclame. Geef gul. Schakel vijanden uit. Maak gegevens van kwelgeesten aan ons bekend. Samen kunnen we veel bereiken, maar als u liever achter uw computer zit, is het binnenkort over en zal het nationalisme bloeden. Ook hebben we stilgestaan bij de herdenking van de Kristallnacht en racisme in perspectief gezet. Een bruggetje van het verleden naar de tegenwoordige tijd. Gesneuveld in 2013 zijn onder andere het forum van Pim Fortuyn en Forum Voor De Vrijheid omdat hun beheerders te links werden en Amsterdam Post vanwege een dramatisch verkeersongeluk.

Politie en justitie hebben dit jaar hun nationale kneuzenbrigade opgezet. Gecentraliseerd is nationale politie een te pretentieuze naam voor labielen die nauwelijks 1,8 % van de misdrijven oplossen en vooral bezig zijn met bloggers en verkeersovertreders. Nog steeds is de politie het toonbeeld van lafheid, discriminatie, amateurisme en incompetentie. Van het MDI hebben we weer de nodige verzoeken tot verwijdering gehad. Die club krijgt inmiddels geen subsidie meer en kunnen nauwelijks hun hoofd boven water houden. Alle door hen verboden uitingen zijn gewoon blijven staan en in een openbaar antwoord haalden we al hun bullshit door het slijk. Wat zegt het MDI op zijn website? Dat alle uitingen die maand zijn verwijderd. Laat ons niet lachen. Er is geen recht op onrecht. Fuck togadhimmi's, als wij vinden dat iets moet blijven staan, dan is er geen rechter die zal kunnen verbieden dat het blijft staan. Met juridische haarkloverij zijn we welbekend. Onze beheerder is zelf meester in de rechten minkukels.

Europa is eigenlijk niks meer dan een socialistisch gedrocht dat gestoeld is op de aloude principes van het Derde Rijk. Een rijk, een munt en een FŁhrer, in dit geval Brussel. Europa werd door ons geclassificeerd en uitgebeeld als een zwerver die ons leegzuigt met hoge belastingen, schulden maakt en van ons zal blijven stelen totdat we zelf mogen bedelen. We hebben uit de doeken gedaan dat het een mislukt experiment is dat socialisten niet meer stop willen zetten en legden de principes van geld en inflatie nog een keer uit. Om te besluiten met het gekkenwerk dat we als volk worden uitgeknepen om de hobby's van Europa te betalen. Totale controle bijvoorbeeld, want in plaats dat Europa een Economische Europese Gemeenschap is geworden zoals beloofd, werd het een Europese Unie die in alle facetten van ons leven nadrukkelijk aanwezig is. Van de vorm van ons toilet tot aan het vermogen van stofzuigers. Meer dan 6 miljard zijn we jaarlijks kwijt aan dat monster dat overal zijn bemoeizuchtige tentakels uitstrekt om u geld afhandig te maken.

Onderwijs en jongeren liggen ons nauw aan het hart. Nee, we zijn geen pedo's, Misdefinitie is nota bene gestart op basis van onderwijskundige onderzoek. Voor de zoveelste maal hebben we de onderwijsverkrachters van de PvdA aan het werk gezien. Bussemaker wil de toegang tot het hoger onderwijs moeilijker maken, het stelsel van objectieve kennis is vervangen door een systeem van ouwehoeren, teugels worden aangetrokken met bureaucratie en het leenstelsel drijft schulden op. Het leenstelsel is overigens uitgesteld, mede door de door ons genoemde bezwaren. Onderwijs blijkt de aloude generatiekloof nog groter te maken omdat door alle beleidsveranderingen generaties verschillende zaken leren. Linkse proefballonnetjes en experimenten doen afbreuk aan het objectieve, neutrale en universele karakter dat goed onderwijs hoort te hebben. Met als gevolg dat hele volksstammen anders rekenen en schrijven. Mensen onderscheiden zich van dieren door taal en intelligentie, maar nu we beiden dreigen te verliezen worden we net als primaten.

Decennia aan onderwijsdegradatie door de PvdA en consorten, hadden slechts een doel. Verwijderen van objectieve kennis en vaardigheden zodat het volk dom blijft en hun allochtone stemvee een grotere kans had een gratis diploma weg te snorren zonder de stof te beheersen. Om niet door de mand te vallen, wordt diplomafraude gelegaliseerd opgezet. Misdefinitie zette uiteen hoe een systeem van dubbele agenda's, fraude en valsheid in geschrifte, leidt tot officiŽle diploma's die vals zijn omdat de kandidaat niet over de kennis beschikt die erop staat, maar waarbij nooit meer ontdekt kan worden dat er is gefraudeerd. Recht heeft geen goed antwoord op misdaden die op een legale manier worden begaan. Socialistische beloften dat er wat gedaan gaat worden aan de kwaliteit van het onderwijs, zijn dan ook een lege huls. Holle fratsen die niks doen aan de echte problemen die al jaren spelen in het onderwijs. Onderwijs moet zorgen voor concrete kennis, abstract denkvermogen, sociaalemotionele ontwikkeling en algemene kennis. Deze doelen worden niet behaald.

Naast de trend in 2013 dat mensen volledig door het lint lijken te gaan door banale details in het leven zoals een belediging, was 2013 ook het jaar van de schokkende onthullingen over het op de tocht staan van uw privacy en dus ook uw vrijheid. Derden beheersen volledig uw techniek. Letterlijk alles wordt wel ergens opgeslagen en uit al die databases worden profielen over u gemaakt op basis waarvan men onzichtbaar beslissingen over u neemt waar u niks vanaf weet. Inbreken op vliegtuigen, auto's, cv's en computers is een fluitje van een cent en ontaardt in een wapenwedloop waarbij criminelen en de geheime dienst naar hartenlust uw privacy schenden. Gelukkig hoeft u alleen maar de overheid te gehoorzamen niet waar en staan uw vrijheden nooit op de tocht. Weg vrijheid van meningsuiting. Ooit wel eens aan identiteitsdiefstal gedacht? Wildvreemden kunnen uw identiteit misbruiken en u bent dan de lul. Spionage is het nieuwe terreur. Geheime diensten blijken volgens stukken van Snowden juist de terroristen waar u bang voor moet zijn.

Regelmatig berichten wij over interessante, ludieke en opmerkelijke zaken die u niet snel op andere websites terug zult vinden. De dartsport wordt steeds groter. Net zoals de zalen en het aantal toeschouwers. Steeds vaker trekt het hooliganpubliek aan die schelden, spugen, fluiten en glazen gooien naar de sporters. Aangezien het bij darts vooral om concentratie en mentaal sterk zijn gaat, is dat funest voor de sport. Noem een levend wezen en er zijn mensen te vinden die er graag seks mee hebben. Bejaarden, lijken, kinderen en ook dieren. Bestialiteit brengt u in de wereld van de dierenseks die u tot voor kort wellicht niet voor mogelijk hield. Tenzij u zelf zo'n geitenneuker bent natuurlijk. Techniek is zeer interessant en in een technocratische samenleving, moeten jongeren al op vroege leeftijd met techniek in aanraking komen. Wel steken we graag een stokje voor misbruik door de linkse politiek. Techniek mag niet het zoveelste experimentje worden om te kunnen doen alsof de kwaliteit van het onderwijs zal verbeteren.

Mediageilheid lijkt wel een vorm van aids te zijn die zich verspreidt als er iets met kinderen gebeurt. Allemaal bij elkaar komen om te jammeren dat het zo verschrikkelijk is, de buurt het niet zag aankomen en er herdenkingen moeten plaatsvinden op scholen om de kinderen voor te bereiden. Fuck, laat die praatjes maar achterwege. Kind dood en dader dood, dus geen rechtszaak. Waarom andere kinderen daarmee lastigvallen en hun een trauma bezorgen? Geef liever aandacht aan het verschijnsel dat vechtscheidingen veelal de vader kapotmaken die daardoor sneller tot zijn daad kan komen. Misdefinitie deed voorstellen om het familierecht zo aan te passen dat er gelijkheid ontstaat in de omgangsregelingen en het schrappen van alimentatie. De kans is dan groot dat vaders niet snel tot het uiterste gedreven worden. Handel drijven kan geld opleveren, maar wij raden ondernemers aan een buffer aan te houden. Spaar in de vette jaren voor de magere jaren. De politiek gaat u niet door de door hen veroorzaakte crisis heenslepen.

Duurzaam is het onderwerp van het derde akkoord naast wonen en pensioenen. De politiek draait echter net als hun windmolens. Duurzaam? Hoezo duurzaam? De meeste producten zijn tegenwoordig goedkope wegwerpartikelen. Zorg liever voor reserveonderdelen. Schrap reclames waardoor televisies langer aanstaan. En zo nog meer van die leuke oplossingen die we altijd geven. Net gaven we al aan dat de racismekaart verleden tijd is omdat links volledig ongeloofwaardig is geworden. Hetzelfde geldt voor homo's. Flikker op met die nichterigheid. Als wij onze lul laten zien en als loopse hondjes achter vrouwen aanlopen, krijgen we ook de wind van voren. Doe normaal, dan gaan mensen u vanzelf wel accepteren. Pesten dreigt een karikatuur te worden omdat antipesters zich liever druk maken om een KPN-reclame. Leuk voor al die kinderen die dagelijks in elkaar worden getrapt en geestelijk tot de grond toe worden afgebrand. Nederland heeft in 2013 laten zien niet te kunnen relativeren. Zwarte Piet, reclame, een anti-islamsticker en Gordon, dreven de wereld tot waanzin terwijl mensen ook gewoon hun schouders hadden kunnen ophalen.

Vooruitblik 2014.

Inmiddels gaan we alweer het tiende jaar in met Misdefinitie. Mocht u zich afvragen of we na zo'n lange tijd nog wel genoeg stof hebben om over te leuteren, dan zouden de verlengde artikelen van de afgelopen jaren al uw antwoord moeten opleveren, maar we doen er graag nog een schepje bovenop. Aan allerlei rare voorspellingen die toch niet zullen uitkomen, gaan we ons zoals gewoonlijk niet wagen. Gelijk hebben smaakt naar meer en dat willen we graag zo volhouden. Het concept en onze manier van berichtgeving is bekend en dat zullen we ook in 2014 blijven volhouden. Iedere week kunt u een nieuw artikel van ons verwachten en soms een beetje sneller. Gebaseerd op de categorieŽn die in dit artikel al een aantal keren voorbij zijn gekomen plus nog een paar verrassende uitstapjes. Wat niet wegneemt dat ook wij nadenken over enige veranderingen de mede worden ingegeven en aangeleverd door trouwe lezers. Lezers verzoeken ondermeer om samenvattingen, zoekfuncties en een weergave van beleid en politieke standpunten. Blijf vooral uw suggesties delen.

Onze onderwijslijn gaat in 2014 in het diepe duiken bij een examencommissie van een nog niet nader te noemen universiteit. In het verleden hebben we diverse onderzoeken gedaan waarover nog niet gepubliceerd is. Hoe verloopt bijvoorbeeld de procedure om vrijstellingen te krijgen voor vakken die al eerder via een andere opleiding zijn behaald en wat kan eraan gedaan worden als de examencommissie halsstarrig weigert? Wat deugt er wel en niet op grond van het veranderen van regels? Kunt u rechten ontlenen aan oudere regels en is het in lijn met wat er bekend is over het hoger onderwijs om de regels tijdens het studiejaar te veranderen? Studenten moeten een vooraf vastgesteld curriculum volgen voordat ze hun diploma mogen ontvangen. Universiteiten hebben de plicht om die onderdelen elk jaar aan te bieden. Of toch niet? Mag een universiteit eisen dat een student dan maar een jaartje langer studeert? Onderwijsbalies vormen als frontdesk een belangrijke hobbel tussen student en service. Het zal u verbazen wat voor idioten wij daar aantroffen.

Zoals gezegd was 2013 onder andere het jaar waarin racisme naar een ander niveau werd getild. Links heeft zijn troefkaart verspeeld door kinderachtig gedoe, maar roept nog steeds aan iedereen die het wil horen dat zwarten worden achtergesteld door blanken die bevoorrecht zijn. Er ontstond dan ook veel commotie toen bleek dat een zwarte werd geweigerd om zijn huidskleur bij een kleine racistische middenstander. Onze beheerder is een blanke die met vele diploma's ging solliciteren. Discriminatie op andere persoonlijke gronden zoals ras, geslacht, leeftijd, geaardheid en politiek gezindheid, is volgens de wet net zo verboden als discriminatie op ras. Desondanks overkwam het onze beheerder in 2013 twee keer dat hij werd gediscrimineerd om zijn politieke gezindheid. Twee keer werd hij aangenomen. Door een universiteit en een middelbare school. Twee keer werd hij voordat hij kon beginnen ontslagen. Misdefinitie voerde twee procedures omtrent discriminatie, ontmaskert linkse fascisten en legt tekortkomingen bloot in het bestuursrecht.

Politie en justitie krijgen nogmaals hun vet. Het aantal opgeloste misdaden wil maar niet stijgen, problemen met aangiften en laf optreden jegens burgers die eigenlijk niks noemenswaardig hebben gedaan. Ondertussen wel zeiken dat er zo vaak een loopje wordt genomen met de politie en ze zelfs te maken krijgen met geweld. Uitgelokt geweld wel te verstaan dat ze vervolgens weer proberen te verfoeien door op te merken dat er ook hulpverleners de dupe worden. In het recht zien we weer een dwaling verschijnen. Misdefinitie bracht zijn strafzaak aan bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Miljarden betalen wij Nederlanders aan Europa en zijn zogenaamde Hof dat uw grondrechten zou moeten verdedigen als de nationale overheid dat niet doet. Wat deed het EHRM? Simpelweg het beroep niet-ontvankelijk verklaren. Met andere woorden, ze hebben gewoon geen zin om het inhoudelijk te behandelen. Justitie vindt dat ze nog een paar maanden de tijd hebben om 500 euro boete bij ons te innen. Of alles is verjaard, hoort u volgend jaar.

Dacht u dat we het ergste al hebben gehad met Rutte 2? Dan moeten we u echt teleurstellen. Kranten maken volop propaganda dat het beter gaat, dat de economie gaat aantrekken en volgend jaar echt de bodem is bereikt van de daling van de huizenprijzen, de stijging van de werkloosheid en het ophogen van de belastingen, maar u moet goed beseffen dat een groot deel van de maatregelen die in 2013 nog op de valreep zijn uitgevaardigd, pas in 2014 en later hun uitwerking krijgen. Veel mensen zullen er in het nieuwe jaar achter gaan komen dat ze voor de zoveelste maal besodemieterd zijn. Ontvangt u bijvoorbeeld zorgtoeslag, dan is dat een stukje minder dan vorig jaar en zo komt u nog tientallen andere zaken tegen. Wel denkt men dat 2014 het jaar wordt van de linkse waarheid. Kan het kabinet blijven bolwerken? We mogen gaan kiezen voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar of dat veel uitmaakt? Het is uitermate frustrerend dat we vanaf deze plek enkel voor u kunnen beschrijven hoe anderen het land vernietigen zonder iets te kunnen doen.

Europese regelgeving zal de soevereiniteit van ons land nog verder geweld aandoen. Vanaf een januari mogen allerlei Oostblokkers zonder vergunning hier komen werken. Uitschot dat vanwege de lage levensstandaard in hun eigen land zich voor een prikkie kunnen doodwerken en daarmee concurreren met onze werknemers in een toch al slecht werknemersklimaat. Landen als AlbaniŽ dreigen onbeperkt toegang te krijgen tot Europa en zullen daarmee ons land kunnen overspoelen met gajes uit de voor hen omliggende landen. Beleid is erop gericht om meer macht in handen van Brussel te spelen, meer geld te innen bij Nederlanders en zelfs uw volledige bankrekening in beheer te krijgen. De fout die men met de massa-immigratie van islamieten maakte en voorts nog eens dunnetjes overdeed met Polen, krijgt nu een vervolg met Bulgaren, Roemen en wat daar later allemaal nog meer bij gaat komen in 2014. Allemaal geen fraai vooruitzicht, maar wie geeft gezegd dat een visie op de toekomst enkel positief nieuws moet brengen?

Gelukkig nieuwjaar en een voorspoedig 2014. Relativeringsvermogen zult u nodig hebben. Vooral als u een van de vele slachtoffers bent geworden van de grachtengordelelite. Of dat nu politiek, juridisch of economisch van aard is. Bedankt voor het bijdragen, e-mailen en zelfs voor de doodsbedreigingen. Schiet nog even tientallen miljoenen aan vuurwerk de lucht in voordat u weer moet gaan bedelen bij de voedselbank. Haal uw illegale vuurwerk uit de garage voor zover dat niet door de fatsoenspolitie in beslag is genomen. Gebruik van een vuurwerkbril is wel verstandig met al dat niet gekeurde vuurwerk en medici pleiten ook voor speciale handschoenen. De rubberentegeltjesgeneratie moet toch wat om hun veiligheid te beschermen. Bent u jonger dan 18 jaar, laat dan uw sterke drank halen door een volwassene en ga binnen in een woning staan als de politie komt. Overheidsbetutteling is echt zo 20ste eeuw. Flikker die ranzige oliebollen weg en hef het glas! Bedankt allemaal, wij zijn niet uw vrienden en hoeveel abonnees krijgen wij op een leeg Youtubekanaal...
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.