Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 40 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

82 Gekke buitenlanders grote racisten (2)
81 Virtueelvaderland.nl waarschuwt voor aanslagen
80 Admin partyflock.nl tegenstander vrije discussie (14)
79 Dommen moeten anoniem kunnen solliciteren
78 Flikkerbond voor anusridders
77 De PvdA kent zijn prioriteiten
76 Multiculturele invasie vernietigt Nederlanders (4)
75 AIVD: "U bent een terrorist" (8)
74 Neo-nazi's tellen (2)
73 Onderwijsraad: "Leerlingen zitten vol rassenhaat" (2)
72 NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen"
71 NA forum offline na hetse GeenStijl
70 NL, trots en vrij! MoskeeŽn horen daar niet bij! (21)
69 Rutte: "Onderwijsverloedering voor allochtonen"
68 Smalfout: "Anti-gelovige profs zijn arrogant"
67 50 jaar moskeeŽn, haat en terreur
66 De apartheid ingevoerd: het allochtonenbos
65 Onderweg naar Mekka
64 Opnieuw linkse fascisten opgepakt
63 Godverdomme, God is voor dommen! (4)

72 # NA doet aangifte: "Jullie kunnen niks bewijzen" #
Gepost door Misdefinitie op 07-07-2005 om 16:03.
Bij de Nazi-Alliantie is men inmiddels in rep en roer. Ze geven aanleiding tot een verdere escalatie van een "conflict" met weblog Geenstijl door aangifte te doen bij de politie. Ze verdenken een sympathisant van de weblog ervan de leider van de NA te hebben bedreigd.

Dit is toch wel een opmerkelijke ontwikkeling. "Onze" stoere mannen lijken namelijk met de pik in de hand te posten dat de Nederlandse rechtstaat niet deugt:

Quote van hun website die helaas niet direct te linken is:
"Dat de Nederlandse rechtsstaat ziek is, was ons wel bekend. Rechters en officieren zijn tegenwoordig niet meer te vertrouwen."

Verder roepen ze de bevolking op om vooral in beroep te gaan. Zelfs als ze dat vrij zinloos achten:
"Sterkte, en ga in hoger beroep als ook de rechter een linksfascistische tiran blijkt te zijn."

Waar komt die haat eigenlijk vandaan? Het leven is net een spel. Stel dat ze een aantal brandende moskeeŽn ehh vragen realiseren en er komt een reactie op hun forum die ze niet zint, dan gaan ze toch maar aangifte doen. De bedreiging was namelijk nogal eng. Daarom hebben ze 6 juli 2005 op woensdag ochtend maar aangifte gedaan tegen GeenStijl. Dit naar aanleiding van een publicatie van de weblog die volgens de NA zou suggereren dat zij achter de brand in de moskee in Rotterdam zouden zitten.

De NA klaagt:
Een bewering die ongefundeerd is. Er is geen enkel bewijs dat de N.A. hierachter zit.
Toch houden ze hier een beetje de mogelijkheid open dat de partij mogelijkerwijs een rol gespeeld zou hebben bij de brandstichting. In plaats van gewoon een keiharde ontkenning te plaatsen in de zin van "wij hebben het niet gedaan" gaan ze hard in de verdediging. Hebben ze dan toch iets te verbergen? Ik zou ook bang worden als 1 van mijn medewerkers gepakt is door de politie, die persoon ook al aanwezig was tijdens demonstraties en er videobeelden zijn gemaakt van een "kennis" op een fiets met een jerrycan waarmee hij echt niet zijn auto ging tanken. Ik moet zeggen dat ik het dubieus vind dat de partij vervolgens geschrokken reageert alsof ze willen zeggen: "Houd je mond! Je kan toch niks bewijzen."

De schrik zit er bij de Alliantie goed in. Daardoor maken ze zich schuldig aan hetgeen waar ze GeenStijl juist van beschuldigen. De partijvoorzitter werd bedreigd via hun forum en meteen gingen hun vingers wijzen naar GeenStijl. Let op de manier waarop dat gebeurt:

"Partijvoorzitter Jan Teijn van de nationalistische partij de Nationale Alliantie heeft op donderdagmorgen 7 juli aangifte bij de politie gedaan wegens bedreiging. Deze bedreiging werd op 2 juli gedaan op het forum van de Nationale Alliantie. In dit bericht werd gedreigd met het door de ruit gooien van een brandbom aan het adres van de heer J. Teijn. Vanwege het feit dat de draad in het forum ging over Geenstijl en de beledigende opruiende taal en valse beschuldigingen afkomstig van Geenstijl, gaan we ervan uit dat de bedreiging uit de Geenstijl hoek afkomstig zou kunnen zijn. Gisteren werd aangifte gedaan tegen geenstijl."

Valt dit niet onder suggereren dan? De oplettende lezer zou waarschijnlijk kunnen zeggen dat er creatief gebruik wordt gemaakt van de woorden "zou kunnen zijn". Hier lijkt sprake te zijn van een indirecte suggestie dat GeenStijl de bedreiging anoniem geuit zou hebben op het forum van de NA, maar dat kan de NA (om in hun woorden te spreken) "toch ook niet bewijzen". Hoe durven ze aangifte te doen voor een manier van schrijven die ze zelf ook hanteren? Dat vind ik toch wel heel erg hypocriet. Hoe kunnen ze aangifte doen tegen een website als een willekeurig persoon in een topic post dat over de website gaat?

Als GeenStijl niet op zo'n manier mag posten, dan zou de NA dat toch ook niet mogen. Het ligt daarom in de verwachting dat ze daar bij de politie nogal zullen lachen en dat de officier van justitie (als het al zover komt) de zaak zal seponeren (juridisch niet vervolgen).

Bij GeenStijl nemen ze het sarcastisch op:
"Enfin, GeenStijl mag binnenkort voorover klappen voor Bubba en de kaalkopjes marcheren richting het Binnenhof. Op naar wereldheerschappij! Heil Hitler! Eigen volk eerst!"

Maar ja, ik zou ook aangifte doen in de hoop op publiciteit. De partij wordt namelijk doodgezwegen door de media. Bedreiging is natuurlijk stout. Het gooien van een brandbom ook. Al valt dat enkel onder vernieling als ze de lont niet aansteken.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.