Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 39 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

102 Links is dood: Bos zegt sorry
101 Bulderend lachsalvo bij naaien treinpassagier
100 Moslima's worden net kerels (2)
99 Elqalem.nl: "Bedrijven zijn racisten"
98 De trein staat klaar
97 Concentratiekampen voor stoute Marokkaantjes (2)
96 Geen wiskunde maar homokunde voor excuusneger (2)
95 Alleen software leest tegenwoordig nog scripties
94 Hoger beroep: overheid wil discrimineren
93 Overheid subsidiŽerde discriminatie SGP (2)
92 Geen gekanker, dat kind moet blanker!
91 Withete rel na white power datingssite
90 GroenLinks: Nederlandse bedrijven zijn racisten
89 Spuit 11 Rutte huilt om plagiaat (6)
88 Na "herken de homo" nu "leen de islamiet" (6)
87 Extreem links vernielt stand Nieuw Rechts
86 Sinterklaas in Zaanstad voor illegalen
85 Diploma Luzac College bij een pak boter (22)
84 Rechts: een eenheid van verdeeldheid
83 "Turken zijn net kakkerlakken" (7)

102 # Links is dood: Bos zegt sorry #
Gepost door Misdefinitie op 08-10-2005 om 16:13.
Vandaag is het feest. Wouter Bos heeft (weliswaar in vriendelijke bewoordingen) eindelijk toegegeven dat het socialisme nergens op sloeg. Links is dood en Bos biedt ons zijn excuses aan voor alle veroorzaakte problemen. Nu hij zelf steeds meer last krijgt van de multi-culturele samenleving wil hij schoon schip maken en het traditionale moraalriddersgedrag van de socialisten ver achter zich laten.

De gemeenteraadverkiezingen komen er weer aan in maart 2006 en een jaar later mogen we in 2007 weer gaan stemmen voor de landelijke tweede kamer. Voorafgaand aan de verkiezingen komen de glibberige kakkerlakken weer naar boven om met sterke populistische taal de kiezer naar zijn partij te lokken. Uiteraard is gladjakker Wouter Bos weer eens van de partij. De man, op wie alleen maar uitkeringstrekkende parasieten en geitenwollensokken-typen stemmen, probeert weer in trek te komen bij de achterban. Dit maal met een wel heel erg opmerkelijke strekking: hij geeft namelijk toe dat het socialisme zwaar gefaald heeft, dat ze enkel moraalridders speelden en dat al hun ideeŽn al die tijd achterhaald waren.

Arme meneer Bos. In de socialistische maatschappij zoals hij en aanhangers van het fascisme die geschapen heeft wordt zijn dochter belaagd door groepen Marokkanen en kruipt hij elke keer bang ineen als er weer eens een neger langsloopt. Hij probeert angstvallig zijn dochter weg te houden bij zwarte scholen, terwijl zijn partij enkele maanden geleden nog actievoerde om de multiculturele samenleving door onze strot te persen. Hiervoor wilde de PvdA zelfs nog een zwartenheul creŽren en blanke leerlingen op scholen knuffelreisjes laten maken naar zwarte scholen in ons land.

Al tientallen jaren lang was men binnen het socialisme van menig dat de moraalridder uithangen wel zijn vruchten zou afwerpen. Ze konden onder het mom van "het moraal" iedereen dwingen naar hun pijpen te dansen. Daar konden we niks van zeggen, want dan waren we meteen racisten. Buitenlanders waren zielig en wij moesten al onze middelen weggeven om die mensen een goed bestaan te geven. Zelfs de mogelijkheid tot groepsverkrachtingen mocht hen niet ontzegd worden. Er was immers altijd wel ergens op de wereld oorlog en zij hadden dus niet de kansen gehad om te leren op een normale manier een vriendin te krijgen. Nu Wouter Bos en vriendjes geconfronteerd worden met de multi-criminele beerput wil hij opeens afstappen van de "traditionele houding" van socialisten. Links en het socialisme is dood. Nu oprotten uit ons land graag.

Jarenlang is rechts bespot door deze fascisten. Nu het land naar de knoppen is en de vijand ons land heeft bezet wil Bos "sorry" zeggen. Wij nemen echter geen genoegen met een slap excuus. Toen na de tweede wereldoorlog de nazi's ter verantwoording werden geroepen werden alle bezetters het land uit geschopt en de landverraders zwaar gestraft. Ook toen namen we geen genoegen met de dood van onschuldige mensen, censuur, landverraad en de vernietiging van ons land. Dat gaan we nu ook niet doen. Aftreden en zware straffen, per direct alle beslissingen door dat verdervelijke systeem terugdraaien en iedereen terug naar zijn eigen land. De trein staat klaar. De NS weet er wel raad mee. Oude tijden zullen herleven en we zullen de bevrijdingsdag groots vieren.

Jammer genoeg is Bos geen man met ballen. Hij wil, ondanks dat hij en consorten ons land naar de klote hebben geholpen, gewoon in de politiek actief blijven. Mooie woorden, maar weer doet hij niet wat hij prendeert te beloven. Nu hij aan het woord is en zijn mening wil spuien wil hij opeens een "open en eerlijke discussie". Terwijl hij en socialisten altijd andersdenkenden de mond heeft gesnoerd met slogans als: "Racisme is geen mening, dat is een misdaad". Nu komt hij er eindelijk achter dat het socialisme geen mening is, maar een misdaad tegen de mensheid. Dat hij dat niet eerder wilde inzien komt volgens hem doordat hij bang was gezien te worden als racist. Eigenlijk moet hij die zwarten helemaal niet en mag zijn dochter in geen enkel geval in aanraking komen met "dat gespuis". De vuile hypocriet.

Nu komt eindelijk zijn ware racistische aard naar boven. De misdaden van allochtonen moeten volgens hem dan ook eens benoemd worden. Bos licht toe: "Allochtonen zijn vaker ziek, vertonen vaker crimineel gedrag en genieten gemiddeld lager onderwijs."

Hij constateert nu wel problemen, maar wat heeft zijn partij nu al die tijd gedaan om problemen te voorkomen? Helemaal niks. De hele PvdA bestond uit een clubje moraalridders die enkel gebruik maakten van de tactiek om "moreel een punt te maken". Als je als burger of politicus het probleem concreet benoemde dan was dat niet politiek correct en dan riepen de linkse moraalridders dat het "in strijd zou zijn met het geldende moraal". Ze maakten aanspraak op "het moraal" en daarmee "de waarheid" zodat ze hun beweringen niet inhoudelijk hoefden te verdedigen met argumenten. "De grenzen zijn nu bereikt" volgens de PvdA. Een beetje late constatering. Dat roepen verstandige mensen al jaren.

Ook de opmerking dat socialisten zich veel te veel hebben laten leiden door onhaalbare idealen, dat ze veel te veel gericht waren op kleine succesverhalen die niet eens bestonden en dat de problemen met buitenlanders "niet adeqaat" zijn aangepakt komt voor ons als mosterd na de bedorven maaltijd. Dat was allemaal al bekend en uitgesproken door mensen die wel kritisch durfden te kijken.

Het socialisme had en heeft ongelijk en linkse principes waren en zijn niet menswaardig. Het blijkt onrealistisch en het enige dat Bos erop te zeggen heeft is dat hij er veel van geleerd heeft. Ons in ellende achterlatend. Namens de verstandige mensen: Bos en fascisten bedankt!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.