Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

46 # PvdA: "Op naar de zwartenheul" #
Gepost door Misdefinitie op 19-04-2005 om 22:21.
Het Reformatorisch Dagblad en weblog GeenStijl schrijven dat de PvdA weer willens en wetens bezig is om ons de multicriminele samenleving en "integratie" door onze reet en strot te duwen. Vroeger gingen scholieren tijdens een schoolreisje nog gewoon naar een leuk pretpark zoals de Efteling. Tegenwoordig mag zoiets typisch Nederlands niet meer. Willen de allochtonen niet integreren, dan vindt de PvdA dat het Nederlandse onderwijs maar knuffelreisjes naar zwarte scholen moet organiseren om de onderlinge verbroedering te stimuleren.

Kamerlid Hamer met een bord voor haar kop en Dijseselbloem, beiden van de Partij van de Allochtonenknuffelaars, gaan woensdag proberen hun waanideeën aan de kamer te verkopen. Typerend is dat bij de uitgerangeerde LPF kamerlid Kraneveldt ook meedingt voor de eer. Ik bedoel maar: laat niemand u wijsmaken dat recht(s) bestaat in Nederland.

Dit initiatief van de PvdA klinkt mij raar in de oren. De extreem linkse racist Wouter Bos (lijstrukker van die pauperpartij) heeft zelf aangegeven zijn blanke dochter niet naar een zwarte school te willen sturen omdat hij bang is dat ze daar iets te grondig kennis maakt met Bubba en consorten. Zelf willen ze het liefst niet in contact komen met "gekleurde" mensen, maar ze willen scholieren wel dwingen tot ongewenst contact. Ik vind dat op z'n minst merkwaardig.

Bij het CDA laat kamerlid de Vries weten wel oren naar het plan te hebben, maar dan moet het plan wel uit de eigen partij komen. Het CDA draagt altijd graag bij aan de onderwijsvernieling, maar dan op eigen titel. Ere wie eer toekomt. Het idee blijft hetzelfde. Al beschuldigen de PvdA- en CDA-kemphanen elkaar van plagiaat.

Hamer stelt: "Wij zeggen alleen dát scholen ontmoetingen moeten realiseren tussen culturen, hóé ze het doen, moeten ze echt zelf weten. We laten scholen daarin vrij." Ach ja, wat knokken op z'n tijd vinden ze waarschijnlijk niet erg.

Zij vindt dat risico kennelijk niet relevant en gooit er nog een politiek correcte uitspraak tegenaan: "Maar van mij hoeft het helemaal niet op die manier. Het kan wel en ik vind het ook erg mooi. Maar als een school kiest voor contacten via internet of zo, dan is dat ook prima. De leerlingen uit de verschillende culturen hoeven elkaar niet per se aan te raken."

Nee hoor. Het hoeft niet, maar als het gebeurt zal het haar een zorg zijn. Als ze maar kan scoren. En dan dat toontje van liever eerst contact zoeken via het Internet voordat de hel losbarst. Dat lijkt me een geval van aanzetten tot geweld. Nu maar afwachten totdat de vlam in de pan slaat en de grote rel kan beginnen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.