Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

31 # Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel #
Gepost door Misdefinitie op 14-03-2005 om 23:11.
Soms lopen de spanningen tussen twee verschillende groepen die elkaar niet lief vinden hoog op. Zo ook in Santpoort-Noord; een gat bij Haarlem. Het Haarlems Dagblad laat ons weer een sterk staaltje zien van een doofpotschandaal dat al een jaar bekend was achter gesloten deuren.

Er was eens een technische school (het ROC Nova College), een paar Nederlanders en wat Turken. Beiden groepen hadden een hekel aan elkaar en lieten dat duidelijk merken door elkaar koosnaampjes te geven als "kanker Turk" en "kankerjunk". Na een paar maanden waarin er zich kleine incidenten voordeden zoals het smijten van wat stenen kwam het tot een rassenrel waarin beide partijen elkaar probeerden te beschadigen. Politie en justitie kwamen er bij en wat schetst de verbazing: natuurlijk werd er alleen een Nederlander opgepakt en gestraft terwijl onze Turkse vrienden vrijuit gaan. Dat is je reinste discriminatie van de Nederlander.

Het is weer zo klaar als een klontje. Een Nederlander wordt het slachtoffer van een misdaad gepleegd door Turken, wordt nogmaals gediscrimineerd en vervolgens besluit men het maar stil te houden. Op dit moment, bijna een jaar nadat het incident plaatsvond, kan het kennelijk wel naar buiten gebracht worden. Het was zeker niet meer te verbergen omdat de zaak voor de rechter kwam. Wat was nu precies de aanleiding voor de rassenrel?

De twee groepen waren elkaar reeds maanden aan het treiteren en aan het uitschelden. Rond april vorig jaar kwam het tot een uitbarsting nadat een Turk gezien meende te hebben dat 1 "gabber" een beweging onder zijn keel maakte met zijn vinger. Een echte Turk durft natuurlijk nooit alleen te komen en gebruikt zijn door de staat vergoede of gejatte GSM om zijn vrienden te bellen. Die vrienden kwamen de "gabber" (een 19 jarige jongen uit de Zaanstreek) nadat ze de school binnendrongen toen wel even bewerken met een ijzeren staaf. Een mishandeling waarvan zij vinden dat het tot verhouding staat tot een vermeende handbeweging van de ander.

Natuurlijk: een vinger kan provocerend zijn. Toch krijg ik het vermoeden dat bepaalde mensen alles als provocerend willen zien. Stel dat ik mijn vinger recht vooruit steek. Zullen er dan geitenliefhebbers denken dat ik refereer naar hun activiteiten in de wei? Is het dan gerechtvaardigd om met een hele groep iemand af te rammelen? Nee. Zware mishandeling dient zwaar gestraft te worden. De Turken wassen hun vieze handen echter in onschuld. Zij hebben "alleen maar" een knokploeg opgeroepen. Dat staat voor mij gelijk als het organiseren van en het deelnemen aan een criminele organisatie. Het was verder de bedoeling iemand hardhandig bij te werken; wat de dood tot gevolg kan hebben. Aangezien er van te voren gebeld is, zou het als poging tot moord of tenminste als zware mishandeling moeten worden aangemerkt. Waarom zitten de Turken met losse handjes nog niet in de bak voor zo'n zwaar vergrijp?

Nadat de conciŽrge het gespuis had verjaagd liet de Zaankanter het er niet bij zitten. Volgens getuigen (en we weten hoe betrouwbaar getuigen zijn toch?) zou de jongen geroepen hebben: "Kankermoslims, jullie zullen branden in de hel". Waarna de vlam in de pan sloeg. Het was natuurlijk een grove belediging om te stellen dat zij naar de hel zouden gaan. Hij had in plaats daarvan moeten melden dat het ging om het paradijs. Met de melk, de honing en de geiten ehh maagden. Of kwam dat weer uit een ander sprookjesboek?

Na wat klappen heen en weer werd alleen de Nederlander opgeroepen om straf te krijgen. Op basis van wat wazige getuigenverklaringen achtte de rechter discriminatie en bedreiging bewezen, maar werd de zware mishandeling met de ijzeren staaf door de Turk en zijn vriendjes niet bestraft. Het wel bestraffen van een Nederlander en het niet bestraffen van een Turk is pas discriminatie. Linkse rechter: bedankt! De Zaankanter kreeg een voorwaardelijke straf, heeft zijn school moeten verlaten en leeft nog elke dag in angst voor allochtonen waarvoor hij zelfs hulp heeft moeten zoeken bij een psychiater. Mensen, dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Achteraf bleek dat bepaalde mensen op de school zelf weet hadden van de dreigende sfeer en geweldsincidenten. Zij besloten het in de doofpot te stoppen en het te negeren in plaats van proberen of ze het hadden kunnen voorkomen. De rust is weergekeerd, de Nederlander gestraft en de makaken springen weer vrolijk rond. Wat is Nederland toch een fijn land. En ja hoor: er zijn ook goeden. Voordat daar weer commentaar op komt.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door ruud (gast) op 25-01-2006 om 11:34.
bah

Reactie door Misdefinitie op 25-01-2006 om 13:42.
Uw woordenschat is niet erg uitgebreid, maar het is inderdaad walgelijk wat hier gebeurt.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.