Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 42 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

42 Racisme is hier streng verboden (2)
41 Lonsdale-dragers stelselmatig gestigmatiseerd (2)
40 NSB-providers helpen Brein
39 MKB: "Moslims kunnen het wel schudden"
38 Debat met staatsrukker Rutte
37 Protocol om ongehinderd te naaien
36 Week van racisme geopend (1)
35 Ubbo Emmius discrimineert autochtonen (17)
34 Mishandeling door 20 kut-Marokkanen (2)
33 Marokkaanse kinderen mishandeld
32 Google: "De waarheid over allochtonen" (10)
31 Alleen Nederlander gestraft bij rassenrel (2)
30 Prof: "Op naar de sharia; liefde bestaat niet"
29 "Scheer moslims met meerdere kammen" (6)
28 Nederlanders emigreren door import (2)
27 Moslimradicalen op de HvA aangepakt (10)
26 Politiestaat Donner verder uitgebreid (2)
25 Afkomst crimineel minder vermeld
24 Rutte: "Alleen IK mag 7,5 jaar studeren" (2)
23 Extreem linkse bijeenkomst in Amsterdam (8)

28 # Nederlanders emigreren door import #
Gepost door Misdefinitie op 08-03-2005 om 11:17.
Nederlanders emigreren massaal naar het buitenland vanwege de verloedering van de Nederlandse maatschappij, taal en cultuur. Vorig jaar vertrokken er bijna 50.000 (bron: CBS) Nederlanders naar andere orden in de hoop daar wat rust te vinden.

Het bovenstaande is een gevolg van een hele reeks gebeurtenissen die reeds 50 jaar aanhouden. In de jaren '50 van de 20ste eeuw was de werkloosheid nogal hoog. De overheid was net als tegenwoordig erg verkwistend geweest met geld en kon de economie en de werkgelegenheid geen stimulans geven. Ook ontstond er extreme angst voor overbevolking. Nederland was veel te vol: ruim 10 miljoen mensen op een klein stuk land kon niet goed gaan. De prognoses stelden dat als dat zo door zou gaan we in Nederland in 2005 ruim 16 miljoen mensen in het land opgekropt zouden hebben; een situatie die onleefbaar zou worden.

Wat deed de overheid om de werkloosheid te doen dalen en tegelijkertijd het probleem van de overbevolking aan te pakken? Ze "vroegen" Nederlanders te vertrekken uit hun eigen land. "Vragen" is hier een groot woord: ze werden moreel gedwongen. Werkloosheid en het aangepraatte schuldgevoel dat zij de schuldigen zouden worden voor overbevolking dwong ze te vertrekken. Destijds kregen ze nog een oprotpremie om het ergens anders nogmaals te proberen en het proces te versnellen.

Het probleem zou dan opgelost moeten zijn. Helaas waren alle activiteiten om Nederlanders het land uit te krijgen niet bedoeld om werkloosheidproblemen op te lossen. Ongeveer 33.000 mensen vertrokken er jaarlijks naar andere bestemmingen. Die gebeurtenissen in de jaren '50 luidden het begin in van een langdurige heilige oorlog waarbij de vijand, Nederlandse landverraders, gebruik maakten van trojaanse paarden om ons land te overspoelen met import uit het buitenland. Om het geheel te bedekken werd er gesteld dat we gastarbeiders nodig hadden. Hun aantal (een slordige 160.000) staat echter in het niks bij de miljoenen import van asielzoekers in ons land. Decennia lang werd er ons voorgehouden dat we het goede deden. We zouden mensen helpen. En helpen klinkt altijd goed en positief toch? Nu blijkt dat we ons zelf naar de klote hebben geholpen: we zijn een islamitische deelstaat geworden en meneer Bos van de bekende partij roept ons toe dat "zij" de oorlog hebben gewonnen en dat we nu moskee's moeten bouwen.

Voor de zoveelste maal in de geschiedenis worden de Nederlanders gedwongen om hun land te verlaten. We worden gedeporteerd uit ons eigen land. Ditmaal is de dwang voorgoed. Ze krijgen geen financiŽle middelen meer om op te rotten, want de dwang alleen al is genoeg. Het moslimextremisme, het (mond)doodmaken van andersdenkenen, het laten verloederen van de Nederlandse cultuur en het onderwijs, de werkloosheid en de onbetaalbare huizen voor normale Nederlanders die er gewoon voor moeten werken verplichten de goedwillende Nederlander zijn heil ergens anders te zoeken. We hebben ons land gewoon weggegeven en we weten allemaal wie er verantwoordelijk waren en voor zijn. Het trieste is nog wel dat zij ook emigreren. Ons in de ellende achterlatend. Nederland: bedankt!
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Dennis (gast) op 24-08-2005 om 19:37.
Lekker toch! Ik ben ook links, net afgestudeerd, en vertrek nu naar het buitenland. De belastingcenten die ik ga betalen komen niet ten goede aan de vergrijzende NL samenleving, wel heb ik studiefinanciering ontvangen. Nederland ontwikkelt zich tot een conservatief bekrompen vreemdelingen-hatend landje, daar wil ik niet bij horen.

Reactie door Misdefinitie op 25-08-2005 om 01:59.
Voor iemand die niet bij Nederland wil horen heeft u het aardig lang uitgehouden hier. Kennelijk was het toch wel prettig. Ik hoop dat u het elders net zo fijn krijgt als u het hier gehad heeft. Ik vermoed dat "links" het u overigens niet in dank afneemt dat u links associeert met parasiteren op andermans kosten.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2023.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.