Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Misdefinitie te hard? Bekijk ons op Youtube! Abonneer, reageer en respecteer.
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 43 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

21 "Ook linkse indoctrinatie op islamschool"
20 CGB: "Afwijzen taalachterstand is rassenhaat"
19 Aangifte voor negerstoel van 1000 volt (2)
18 Master of Terrorism aan de VU (10)
17 PvdA voorstander van nauwkeurige discriminatie (2)
16 Marokkaanse loverboys krijgen liefdesles (10)
15 SP-kinderen die vragen verspillen ons geld (6)
14 NieuwRechts is voor avondklok kut-Marokkanen (2)
13 Meneer Tönissen van de HvA is een leugenaar (23)
12 Schoolbank.nl ruikt het grote geld (7)
11 Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! (23)
10 Misdefinitie.nl wenst u een voorspoedig 2005
9 Hack eens een servertje (24)
8 Downtime: world offline op de webhost (4)
7 Adresgegevens 1782 HvA-Studenten op straat
6 Reünie: de confrontatie
5 Downtime website door volle server (3)
4 Het Parool valt uitgever aan. (2)
3 De miljoenendans: heruitgave boek een feit! (3)
2 Rechtsextremistisch babbelen met een geestesziek..

11 # Heil Donner! Ausweis bitte und schnell! #
Gepost door Misdefinitie op 02-01-2005 om 20:06.
Het is zo ver. Nederland is hard op weg om een politiestaat te worden waar de uitvinders van het derde rijk enkel van konden dromen. Het is een proces dat geleidelijk aan verloopt. Stapje voor stapje ontneemt de overheid onze vrijheid. Onze telefoons worden al jarenlang afgetapt, via uw GSM bent u via een driehoekspeiling makkelijk te traceren, uw persoonlijke gegevens staan minimaal opgeslagen in 100 verschillende databases, uw stappen op internet worden nauwkeurig nagegaan en opgeslagen, de vijand infiltreert bij de AIVD en door middel van spionagecamera's wordt er meer van u vastgelegd dan u ooit deed met uw webcam in uw rukbunker. Nu komt er weer een nieuwe stap bij: de identificatieplicht.

De politiek correcte definitie van de overheid en de voorstanders van de identificatieplicht stelt dat de plicht nodig is om het terrorisme te bestrijden. Een dooddoener waar niemand tegen mag protesteren. In werkelijkheid stuiten we hier op een misdefinitie van de werkelijke situatie. Men heeft nooit onderzocht of nazi-praktijken binnen een politiestaat hebben geleid tot afname van het terrorisme. Er wordt maar gestrooit met dooddoeners, maar aantoonbare bewijzen hebben ze niet.

De plicht om te kunnen legitimeren is van kracht sinds 1 januari 2005. Meteen toen nieuwjaarsdag aanbrak om 12 uur 's nachts en het jaar van 2004 in 2005 veranderde ging de gestapo op pad. Daarbij hielden ze geregeld jongeren van 15 aan. Alsof deze jongeren terroristen zijn of ook maar blijk gaven van terrorisme. Ze fietsten hooguit zonder licht. Het wordt wel weer duidelijk dat het ze te doen is om hun quota te halen. Het is de zoveelste stap om geld uit de burger te persen. Betalen zullen we. Normale mensen zoals u zijn het slachtoffer. Tegen echte terroristen heeft de identificatieplicht geen enkele zin. Zij regelen gewoon valse papieren of weten zich schietend of stekend in veiligheid te brengen. Veelal zijn terroristen ook hoogopgeleide mensen met geldige papieren die infiltreren op strategische plekken. Laten ze zich eerst maar daarop richten.

Alles lijkt erop te wijzen dat de overheid bezig is om een sfeer te creëren waarin mensen geen privacy meer mogen hebben, alles moeten blootgeven en waarin angst gezaaid wordt in de hoop dat mensen alle maatregelingen slikken die ze in hun achterste geschoven krijgen. Dit zijn echte gestapo-praktijken die sinds de WO-II niet meer voorkwamen in Nederland. Iedereen wordt bij voorbaat al als crimineel gezien. Ik hoor de nazi-politiemacht al nadreunen als ik heen en weer loop over het stationsplein om de juiste tram te zoeken: "Halt stop! Gestapo!"

De identicatieplicht wordt ingevoerd door de overheid om meer controle te krijgen over mensen waarvan ze het idee hebben dat ze ongewenst zijn. Met name mensen met een eigen mening waarvan zij vinden dat ze tot last zijn moeten oppassen. U wordt gevolgd, in de gaten gehouden en als het maar even kan gedeporteerd naar een politiepost. Het systeem van identificatie wordt ingevoerd om te kunnen discrimineren tussen burgers. Bepaalde groepen zullen door hun huidskleur meer opvallen dan anderen en vaker gevraagd worden om hun identiteitsbewijs te laten zien. Degene die denkt dat dat geen kwaad kan komt bedrogen uit. Wat denken de meeste mensen als ze vanaf een afstand iemand zien staan met politie om hem heen? Gedachten als "het zal wel weer een crimineel zijn, anders hadden ze hem niet aangesproken" komen uiteraard als eerste naar boven. Dit is promotie voor racisme.

Op een dag kunt u zomaar op straat toegesnauwd worden met de woorden: "Heil Donner! Ausweis bitte und schnell!" Straks lopen we rond met vastgenaaide sterren op onze jas zodat het voor iedereen duidelijk is tot welk ras we behoren. Mensen zullen wantrouwend tegenover elkaar worden en de apartheid zal zegevieren. We mogen trots zijn op ons Nederland...
Reacties: 23
Pagina's: 1 2
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2019.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.